keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Päivän meikki NYX kosmetiikalla

Sain eleveniltä NYXin meikkejä testiin, ja arvatkaa oliko joukossa uusi lempiluomivärini! Tästä on päästävä hihkumaan teillekin :) olen käyttänyt NYXin meikkejä joskus vuosia sitten, silloin kun merkki oli vain pienen kosmispiirin tiedossa suomessa. Nykyään merkki on tunnetumpi mutta veikkaan että joukossa on sellaisia tyyppejä, jotka haluavat kuitenkin merkistä enemmän infoa.

PC290004.ORF

Jos jotain NYXiltä suosittelen niin Brighter korostuspuuteria. Ihan legendaarinen tuote poskipäiden korostuksiin. Kaunis, hillitysti hohtava väri joka sopii kaiken tasoisille meikkaajille. Toinen huipputuote on mosaiikki poskipuna. Mosaiikkipunissa on monta ihanaa sävyä mutta ne ovat luonnollisia poskilla. Olen käyttänyt montaa eri sävyä ja pitänyt kaikista. Nämä kaksi tuotetta ovat sellaiset jotka ovat majailleet kokoelmassani alkuajoista asti. Välillä loppuvat mutta aina on tullut ostettua uudet!

Nyt sain testiin kaksi uutta tuotetta. Tuttuja ne ovat ennestään mutta nämä värit ovat uusia minulle. elevenin sivuilla on kivasti jaoteltu luomivärit väreittäin joten vihreäsilmäisenä suuntasin red, pink, purple osastolle luomiväreissä. Sieltä valikoitui Bad Seed, makea punainen kevyellä kultashimmerillä. Punaisia luomivärejä minulle ei ole liikaa, ihmettelen punapäänä miksi? Ne näyttävät ihan tosi hienoilta! Tein päivän meikin vähän eri tyylillä kuin yleensä. Käytin vain yhtä luomiväriä, eikä mitään varjostuksia!

PC290005.ORF

PC290063.ORF

Laitoin luomelle pohjustajaksi MAC luomivärinpohjustajaa jonka päälle taputtelin Clarinsin Instant Smoothia. Luomelle NYX Bad Seed, häivytin hieman Wet´n´Wildin Creme Bruleella. Rajaus IsaDora Smoky eyeliner Dark Grey ja ripsissä Benefit They´re Real! NYX luomivärejä olen kokeillut aika monissa sävyissä. Yleistävästi NYX luomiväreissä on kova koostumus mutta pigmenttiä irtoaa juuri sopivasti. Ei tarvitse raaputtaa mutta väri ei pöllyäkään ympäriinsä. Pohjustajalla luomiväri pysyy kyllä iltaan asti muuttumattomana luomella. Värivalikoima näissä on kyllä ihanteellinen.

PC290059.ORF

Muistatteko huulia pullistavat huulikiillot? Minulla oli Too Facedin pullistavia kiiltoja jotka ihan kirvelivät ja laittoivat huultenympäryksen punoittamaan. NYXin Pump It Up Lip Plumperit ovat hellävaraisempia ja kivempia käyttää. Näitä ei kannata pelätä, ei näillä tulee mitään ankkahuulia. Minulla on näitäkin montaa sävyä mutta tämä elevenistä tullut on Lindsay. 
Lindsay on sen värinen kiilto jota olen kaivannut. Minulla oli joku MACin jäänhuurteinen huulikiilto jonka microshimmer oli kauniin näköistä huulilla. Olen etsinyt vastaavaa mutta missään shimmer ei ole ollut niin hienojakoista ja tyylikästä. No, Lindsay on sellainen. Olin kyllä iloinen kun viimein tälläisen löysin! NYXin huulten pullistajat tuntuvat huulilla lähinnä minttuisen raikkailta. Huulia kihelmöi parisen minuuttia mutta sitten se menee ohi. Huulet pullistuvat hieman täyteläisemmän näköisiksi. Kiilto pysyy hyvin kahvinjuonnin ja väriä on vielä siististi jäljellä. Hyvä vaihtoehto, jos et raaski ostaa Diorin Lip Maximizeriä.

PC290010.ORF

PC290019.ORF

Mitä pidätte NYX meikeistä? Mitkä NYXin tuotteet ovat parasta?

elevenillä postikulut ovat ilmaiset yli 50 e tilauksessa ja 4,50 e sen alle jäävissä tilauksissa, painosta riippumatta. Tilaukset postitetaan arkipäivässä. Käyttämäni linkit ovat mainoslinkkejä ja niiden kautta ostaminen tuottaa minulle pienen komission :) NYX tuotteet ovat elevenillä kohtuullisissa hinnoissa, nykypäivänä NYXiä ei taida saada ulkomailta halvemmalla. Postikulut tahtovat olla kovat. 

16 kommenttia:

  1. Kivat ripset ;)
    Makee look. Kulmat kiinnitti huomion. Onko niissä anastasiaa?
    Ostin Lontoon matkalta Victorias secretistä huulikiillon joka turvottaa... voi luoja mikä polte ja mitkä ankkahuulet sillä sai (lisäksi ihan älyttömän pinkit!). Vedin sitä sokkona huuliin ja kohta mun äiti kysyi ettö mikä mun huulissa on... kyllä nauratti :D en oo sen jälkeen siihen koskenut..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Anastasiaa on, näistä on tulossa enemmälti esittelyä. Voi ei, tämä ei ole ihan sellainen turbohuulikiilto vaan maltillinen. Ihmiset ei ihmettele mitä on huulissa ;)

      Poista
  2. Toi huulikiilto <3. Ihana vaalea ja shimmerinen. Just tällaisista mä tykkään, varsinkin pullistelevista versioista. Mulla taitaa olla vaan Avonin vastaava tällä hetkellä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avonia en ole kokeillut, NYXiä ja Too Facedia pelkästään. Onhan nämä kivoja etenkin kun toimivat maltillisesti :)

      Poista
  3. Mä en omista yhtään NYXin tuotetta, mutta kovasti kyllä kiinnostaisi kokeilla. Pitää tutustua valikoimaan kun niitä noin helposti nyt saa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NYX on kiinnostava merkki, värikkäitä ihania meikkejä :) eleven vaikuttaa myös kivalta kaupalta, paketti tuli äkkiä hienosti pakattuna.

      Poista
  4. Mä olen myös tykännyt kovasti NYX:n korostuspuuterista, pitäisi kohtapuoliin hankkia uusi kun vanha alkaa vedellä viimeisiään. Se on sellainen helppo, jolla tosiaan saa nättiä hohdetta ilman övereitä. Mulla on NYX:ltä luomivärin pohjustaja joka on ihan hyvä. Mosaiikki poskipunat on myös tosi kivoja. Olen vähän arka punaisten luomivärien kanssa, mutta pitäisi näin vihreäsilmäisenä uskaltautua kokeilemaan. Toi sun saama huulikiilto näyttää tosi hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punainen luomiväri on ihan huippu vihreille silmille. Voi käyttää vaikka varjotuksessa tai pienesti ulkonurkassa jos arastelee :)
      NYX poskituotteet on ihania, Taupe varjostusväri ihan must-have ❤️

      Poista
  5. Huulikiilto on tosiaan ihanan viileä. Minttuinen raikkaus voisi tosin olla nyt vähän liikaa, kun pakkanen huitelee kolmeakymmentä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :) mulla oli eilen tätä kiiltoa ja kihelmöi huulilla aika ajoin kun pakkasta oli sen -20 :D

      Poista
  6. Upee luomiväri! Tuo ruisku tuossa huulikiillossa =DD! Nyx Nordicsin lopetus ei niin itketäkään enää kun on tää nettikauppa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana on :) elevenillä on hyvä NYX valikoima ja toivotaan että täydennyksiä tulisi noihin puuttuviin ihanuuksiin :)

      Poista
  7. Tuo NYXin huulikiilto näyttää kyllä kivalta. En ole koskaan kokeillut punaista luomiväriä ja en usko, että sopisi mulle. Sulle sopii kyllä todella hienosti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kannattaa ennakkoluulottomasti kokeilla uusia värejä, jos tuntuu että omaan tyyliin sopii ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3