lauantai 30. tammikuuta 2016

Lifestyle Lauantai - Ystäväkirja

Supermukava kollegani Jonna haastoi minut Ystäväkirja -haasteella. Jonna vaikuttaa lämpimältä ja mukavalta ihmiseltä johon olisi mukava tutustua. Harmi kun on niin pitkä välimatka!

Muistan että näitä Ystäväkirjoja oli. Mutta ikäväkseni on tullut hävitettyä kaikki. Jossain vaiheessa ne alkavat tuntua lapsellisilta ja ei niitä halua säilyttää. En muista yhtään mitä näihin olisi vastattu. Mutta eläimistä tykkäsin ja unelma-ammattini oli myyjä. En muista muita lapsuuden haaveita. Nyt jos saisin valita unelma-ammattini niin se yhdistäisi eläimet ja myyjän eli olisin eläinkaupassa töissä :)

Tässä Ystäväkirjan säännöt lyhyesti:

-Voit kopioida nämä säännöt postaukseesi  
-Kiitä haasteen antajaa 
-Vastaa sinulle annettuihin Ystäväkirja-kysymyksiin  

-Lisää kuvaksi/kuviksi parhaiten itseäsi kuvastavia kuvia 

-Keksi uudet (tai käytä vanhoja :D) kysymykset blogiystävillesi  

-Haasta mukaan ihania bloggaaja frendejä 

Minulle esitetyt kysymykset: 1. Kolme asiaa joita ilman et vain voi elää
(sovitaan heti alkuun, että jätetään pois tästä perheenjäsenet, koska ilman heitä
meistä ei kukaan halua elää. Ihan saa vastata materialistisia juttuja jos niin tahtoo)
- Meikit ja kynsilakat :) en haluaisi kulkea harmaana ja nysäkynsisenä. Se ei ole minua! Kauniiksi laittautuminen on päivittäinen rutiini. Rakastan kaunista kosmetiikkaa ja ihanan värisiä kynsilakkoja. Jos se on tyhjäpäisyyttä niin mitä sitten? On pahempiakin asioita joihin voi rahansa käyttää. Olen testamentannut meikkini ja lakkana ystävälleni joka niitä osaa arvostaa.


2. Lapsuutesi paras muisto.
- Sisarusten kanssa leikkiminen. Ollaan asuttu lapsuus maalla ja saatu juosta pihalla. Leikittiin heppaleikkejä ja meillä oli vanha navetta heppoja varten. Oli ihanaa vaeltaa pelloilla ja lähimetsissä. Meiltä kavereiden luokse oli useita kilometrejä ja lähimmälle kylälle 10 km. Varmaan siksi olen tottunut korvessa asumiseen ;)
3. Takana on kauhea päivä, miten rentoudut?
- Syön hyvää ruokaa ja lepään. Katson telkkaria ja teen kevyitä hommia kotona. Teen jotain kivaa mikä ei stressaa!

4. Jos sinun pitäisi syödä vain yhtä herkkua koko lopunelämääsi, mitä se olisi?
- Fazerin sininen. Sitä parempaa suklaata tai muuta makeaa ei ole. Suomalainen suussa sulava maku. Jäätelöistä Ben & Jerryt :)

5. Mitä et missään nimessä voi sietää?
- Ruokailun ääniä. Jatkuvaa ähinää ja puhinaa :D en tykkää jos joku maiskuttaa tai ryystää keittoa. Tämä saa minut repimään hiukset päästä ja syönkin mieluiten aina yksin. 


6. Mikä saa sinut hyvälle tuulelle ja nauramaan?
- Eläinten toilailut ja hassut ilmeet. Kaverien hassut tai pervot jutut. Aamulypsy ohjelma radiosta, nauran niille jutuille aina ääneen :D


7. Ketä ihailet?
- Fitnesskisaajien vahvaa itsekuria ja tahtoa tehdä hitosti töitä sen täydellisen vartalon eteen. Ketä tahansa jolla on kurinalaisuutta syömisen suhteen.

8. Ketä et ihaile?
- Hmm. Vaikea! Ihmisiä jotka heittävät elämänsä hukkaan. Juovat, käyttävät huumeita, eivät tee töitä tai elävät huvikseen sosiaalituilla aikomatta mennäkään ikinä töihin. Ei heru sympatiaa. Töitä on aina jos haluaa tehdä. En hyväksy pummeja.

9. Jos saisit rajattoman budjetin, mitä kaikkea sillä tekisit?
- Ostaisin meikkejä ja kynsilakkoja! Vaihtaisin uudempaan farmari Skoda Octaviaan Hippua varten ja omia hupiajoja varten ostaisi coupe Audin. Ostaisin kaupunkiosakkeen jossa olisin viikolla. Möisin kyllä tämän mörskän pois ;) uusisin kaikki vaatteet. Shoppailisin ja ostaisin kaikkea mitä en voi muuten ostaa.


10. Olet menossa naamiaisiin, keneksi tai miksi pukeudut?
- Hmm! Vaikea..en ole ikinä ollut naamiaisissa. Ehkä joku prinsessa tai sellainen arabinainen hienossa meikissä?

Minusta Jonna oli keksinyt niin hyvät kysymykset että minäpä kierrätän nämä eteenpäin. Haastan Ystäväkirjaani mukaan:


Sanni
Malle
Marina
Belegwen
Mira
Fani


28 kommenttia:

 1. Kiitokset haasteesta, pitää joskus ajan kanssa pohdiskella omia vastauksia tähän. :)

  VastaaPoista
 2. Tuossa viimmeisessä kysymyksessä oli kyse naamiaisista ei häistä:D

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos paljon tästä. <3 Teen mahdollisimman pian! :)

  VastaaPoista
 4. Hahaa, tämähän tulikin mukavaan saumaan kun kynnet ovat niin nysät, ettei lakkauspostauksia ole vähään aikaan luvassa! :D Näitä on kyllä kiva lukea!

  VastaaPoista
 5. Viimeisessä kysymyksessä puhutaan naamiaisista!! 😂😂😂😂 ihania karvakaverikuvia 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on lukihäiriö :) karvakaverit on ihania ❤️

   Poista
 6. Hei lukihäröinen.. olipa kiva lukea tämä <3
  Tuli tunne että nyt tunnen sua vähän enemmän; )

  VastaaPoista
 7. Työttömänä (takana reilut 2 vuotta) en pysty mitenkään ymmärtämään lausettasi: töitä on aina jos haluaa tehdä. Miten voit sanoa näin, mihin tämä perustuu? Itseltäni lähti työpaikka alta, ja alkusokin jälkeen jopa menin opiskelemaan uuden ammatin jotta työllistyisin paremmin. Valitettavasti tältäkään alalta ei töitä ole herunut, useista hakemuksista huolimatta. En haluaisi olla kotona, mutta toisaalta ainut ala josta varmasti saisi töitä olisi joku siivoojan homma osa-aikaisena riistominipalkalla ja kerran sitäkin hommaa kokeiltuani totesin ettei vaan mitenkään ole kannattavaa taloudellisesti ja psyykkisesti/fyysisesti liian rasittava työ. Luokitteletko siis kaikki työttömät samaan kastiin eli sosiaalipummeiksi jotka eivät halua tehdä töitä? Itse en juo, käytä huumeita, etsin aktiivisesti töitä ja olen jopa aikonut suunnitella lukevani itselleni vielä kolmannenkin ammatin jos se edesauttaisi työllistymistä tulevaisuudessa. Ihmisarvo kuitenkin nollassa, sen takia että ei ole työtä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan perustuu siihen että mollin sivuja itsekin katselevana, töitä on jos minimipalkalla suostuu tekemään. Sanani voi käsittää väärin ja takertua niihin, jos haluaa. Kun lukee sanani tarkemmin, huomaa millaisia ihmisiä tarkoitan :) toivottavasti mieleistä töitä löytyy. En minäkään tee mieleistä työtä, teen työtä koska on pakko.

   Poista
 8. Työttömiä on kolme kertaa enemmän kuin vapaita työpaikkoja. On mustakin naurettavaa vaan pummeilla edes yrittämättä tehdä muuta, mutta se nyt vaan ei aina ole niin helppoa kuin että "mene töihin", varsinkaan nuorilla ihmisillä, joilla ei välttämättä (vielä) ole koulutusta tai aiempaa kokemusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta sitä kokemusta kertyy kun kokeilee eri aloja. En minäkään ole ikinä saanut työtä mitä haluan, on vaan pitänyt tehdä mitä on ja mistä saa rahaa :) olen minäkin ollut työttömänä mutta nyt töissä ja hankkinut omilla rahoilla oman talon ja auton pihaan :)

   Poista
 9. Punaiset kissat on niin somia <3

  VastaaPoista
 10. Kiitti haasteesta :). Mä vastailen heti kun saan jostain pöydän mille laittaa koneen, hihii. Näitä on niin ilo aina lukea!

  VastaaPoista
 11. Olet saanut Jonnasta juurikin oikean kuva, ihana ihminen <3

  Oi, mitä ihania kuvia karvakakaroista ja kiitos haasteesta :) Koitan saada ensi viikolla ulos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta olisi kiva tutustua kaikkiin mutta tuo välimatka ja lähtemisen hankaluus...ei ole karvakakaroille hoitajaa :)

   Poista
 12. Mullekin syömisen äänet tuntuu tosi epämiellyttäviltä. Toivon, etten olisi näin ääniherkkä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä onkin...mietin myös että toivottavasti itse syön mahdollisimman ääneti :)

   Poista
 13. Näitä oli hauskaa lukea! :D
  Kohtaan 5 samaistun niin täysin. Siihen voisi lisätä, kun joku maiskuttaa purkkaa - olen valmis tappamaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkan maiskuttaminen on tosi ärsyttävää. Mies syö koko ajan nikotiinipurkkaa ja arvaa meneekö hermot...kun se on syönyt sitä monta vuotta :D

   Poista
 14. <3 <3 kiitos kauniista sanoistasi <3 <3 tunne on molemminpuolinen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3