perjantai 1. tammikuuta 2016

Gwen Stefani meikkejä

Toiveestanne lisää Urban Decay Gwen Stefani meikkejä :)

PC190004.ORF

PC190005.ORF

Smoky! Pohjustus MAC silmämeikinpohjustaja & MAC Paint Por Painterly. Luomella Anaheim, varjostuksessa Serious. Häivyttelin ja käytin kulmaluulla Skimpiä.
Rajaukset mustalla Maybelline Master Dramalla. Gwen paletin Blackout ylärajauksen päällä ja alaluomella. Ripset IsaDora Grand Volume Styler ( saatu ). Kulmat meikattu Dermosil kulmakynällä ja Make Up Storen ruskealla kulmapaletilla.

PC200044.ORF

Kultaa! Sama pohjustus^, ripset ja kulmat paitsi eyeliner Lumene Blueberry. Luomella 1987, ulkonurkassa Blackout. Varjostuksessa Punk ja kulmaluulla Skimp.

PC220030.ORF

PC220029.ORF

Vaalea nudemeikki mattavarjostuksilla. Sama pohjustus ja kulmat, rajaus Lumene Blueberry eyeliner ja mascara Clarins Be Long ( saatu ). Luomella Baby, varjostuksissa Zone ja Punk. Kulmaluulla Skimp.

Onko teillä tiettyjä meikkejä joita Stefanilla teette? Joko olette huomanneet jumittavanne samoihin sävyihin? Minä huomaan tätä, etenkin varjostuksissa käytän vaan noita tiettyjä sävyjä. Mutta edelleenkin, olen täysin tyytyväinen palettiin ja se oli kyllä niin nappivalinta ;)

12 kommenttia:

 1. Stefia en ole saanut hankituksia, mutta muuten luomiväripaletteja käyttäessäni huomaan, että välillä on oikeasti ajatuksen kanssa mietittävä jotain uutta yhdistelmää ettei varsinkaan työaamuina laittaisi vain sitä tuttua ja turvallista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu ja turvallinen toimii. Mutta välillä on kiva kokeilla uutta :)

   Poista
 2. Kutaluomet on upeet! Ihanaa uutta vuotta <3

  VastaaPoista
 3. Smoky ja kulta on upeutta! Sulle käy tosi hyvin tumma vesiraja :). Hitsi miten mä haluaisin tämän paletin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kyllähän se rajaus näyttää hyvältä mutta silmät aina ärtyy :/

   Poista
 4. Kultaiset on mun suosikki myös !
  Helposti jumitun johonkin. Oon miettinyt että jos olis kaikki meikit näkyvillä tulisko niihin tartuttua eritavalla? Mulla on meikki pussi jossa on arkimeikit ja sit on erikseen laatikko missä on ne mitkä ei oo käytössä. Välillä vaihtelen sit niitä luomivärejä laatikosta pussiin... epäkäytännöllistä!
  Tää viikko oli joku ihme nude viikko kun menin pelkällä ihonvärisellä luomivärillä ja rajauksella. Yr.n rajauskynät on muuten just niin hyviä kuin kehuit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mullakin on vessassa arkimeikkipussi. Sinne vaihtelen poskipunia sun muita. Luomivärin yritän vaihtaa päivittäin. Loput meikit on makkarissa laatikostossa. Onhan se vähän sellaista hyysäämistä mutta tuleepahan kaikkea käytettyä :) ne YR:n kynät on tosi hyviä, olen tykännyt hirmu paljon. Kiva kun tykkäsit kehujeni perusteella, mikään ei ole ikävämpää kuin hutiostos!

   Poista
 5. Ihania ja joo , jumitun. Ne kolme neutraalia ja Punk lisättynä Babyllä. Tänään tosin laitoin vain kahta nudea ja Seriousia ja sinistä alaluomelle (:

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3