sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Lavera Mattifying Balancing Cream Green Tea

Luonnonkosmetiikkamerkin Laveran tuote-esittelyt jatkuvat. Laveran kehäkukka mattavoide on uudistunut ja nyt minulla olisi kokemuksia kerrottavana tästä normaalin ja sekaihon mattavoiteesta. Aika moni on varmasti kiinnostunut hyväntuoksuisesta ja edullisesta mattavoiteesta :)

PC120123.ORF

Entinen pakkaus muistutti aurinkovoiteen pakkausta mutta uusi vihreä tuo heti mieleen rasvoittuvan ihon ja mattavoiteen. Koostumusta on uusittu; aiempi pääraaka-aine luomukehäkukka on korvattu vihreällä luomuteellä. Minä en ole kokeillut aiempaa versiota eli kelta-oranssia pakkausta, kokemusta on siis vain tästä. 

Vihreä luomutee supistaa ihohuokosia ja tasoittaa ihoa. Voiteen koostumus on miellyttävä ja tuoksu hyvin raikkaan pirtsakka. Luomukehäkukka ravitsee kuivia ihoalueita ja tasapainottaa ihoa. Voide kosteuttaa ihoa tehokkaasti samalla kun hillitsee ihon kiiltoa, näin ollen sopii erinomaisesti sekaiholle. Säätelee ihon lipiditasapainoa ja tasoittaa ihonsävyä. Minun ihoni alkaa kiiltämään päivän mittaan joten kyllä huomaa onko aamulla laitettu mattavoidetta vai ei.
Aamuisin kun on kiire meikata, tykkään käyttää nopeasti imeytyvää voidetta. 
Laveran mattavoidetta ei tarvita pintakuivalle sekaiholleni suurta määrää, näin voide ehtii imeytyä nopeasti ja jättämään ihon mattapintaiseksi. En pidä mattavoiteista joissa ei ole hoitavuuden tuntua, enkä pidä silikonisesta tunteesta kasvoilla. Laveran mattavoide on ihan erilaista, paksumpaa ja jopa rasvaisemman tuntuista kuin aiemmin käyttämäni mattavoiteet. Mutta silti imeydyttyään, on iho napakan tuntuinen, mattainen eikä rasvainen. Laveran tuotteet ovatkin ihan eri luokkaa, mukavan luonnollisen tuntuisia iholla eikä tämä rullaa meikin alla ollenkaan.

Käytän silloin tällöin rinnalla toista voidetta, talvella tämä ei riitä ainoaksi kosteuttajaksi. Yöksi koen tämän olevan liian kevyttä ja muutenkin tapana on laittaa seerumia ja paksumpaa Laveran Q10 voidetta. Mutta meikin alle tämä on loistava. Sopii myös erinomaisesti nuoren iholle, käytti meikkiä tai ei. Hillitsee kiiltoa ja antaa mattapinnan moneksi tunniksi eikä kasvoja kutita päivisin meikin alla.

PC120119.ORF

Lyhyesti ilmaistuna; tästä tuli uusi mattavoide suosikkini! Juuri tälläinen täydellinen mattavoide arsenaalistani puuttuikin. Olen aiemmin kehunut minttuemulsiota joka on enemmän "fluidmainen" ja supistaa ihohuokosia. Molemmat voiteet ovat sellaisia että tykkään käyttää ympäri vuoden mutta etenkin kesällä kaipaan meikin alle mattavoidetta. Keskenään nämä kuitenkin ovat erilaisia; tämä mattavoide on 50 ml riittoisassa tuubissa. Koen mattavoiteen hiukan kosteuttavammaksi kuin minttuemulsion.

Pidän todella paljon Laveran kauniista pakkauksista ja etenkin tämän mattavoiteen uudistus on onnistunut. Väreillä on suuri visuaalinen merkitys ja vihreän liitän vihreään teehen ja sekaihon tuotteisiin :) ihana voide, suosittelen etenkin meille sekaihoisille joilla iho ei pysy kiillottomana montaa tuntia.

Vanhaa versiota näyttäisi olevan alehintaan nettikauppoja selatessani. Jos kiinnostuit tästä voiteesta niin sitä löytyy maahantuojan sivuilta hintaan 18,10 e. Kannattaa myös kysellä omilta jälleenmyyjiltä, saisiko tätä loistavaa voidetta valikoimiin ;)

Kuulisin mielelläni kokemuksia aiemmasta kehäkukka mattavoiteesta. Onko kukaan muu ehtinyt kokeilla vielä tätä uudistunutta versiota?

12 kommenttia:

  1. Tämäpäs vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta. Varsinkin jos ei lähde rullaamaan meikkivoiteen alla. Olen samaa mieltä, että kyllä sillä pakkauksen ulkonäöllä vaan on merkitystä kovastikin kokeilualttiuteen ja käyttömukavuuteen. Esim. Mario Badescun tuotteet on ihan kamalan rumissa pakkauksissa enkä todellakaan käyttäisi yhtäkään elleivät olisi niin hyviä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei lähde, se on hyvä puoli. Mikään ei ole inhottavampaa kuin meikkivoiteen alta puskeva kasvovoide...piti googlettaa mikä Mario Badescu. Ei varmaan tulisi ostettua pakkauksen perässä :))

      Poista
  2. Kiinnostavaa kuulla tämän voiteen uudistuksesta :) Se edellinen Kehäkukkaversio oli minusta hämmentävä täyteläisyydessään; yleensä mattavoiteet ja sekaiholle tarkoitetut voiteet ovat ohuita mutta Kehäkukka oli minun ihollani paksun ja enemmänkin suojaavan tuntuinen. Siis minun iholleni jopa tarpeettoman paksu. Oli vaikea kuvitella sekaihoisen haluavan käyttää niin tuhtia koostumusta.

    Uusi pakkaus on kyllä nätti :) Olet oikeassa että vanha värimaailma vei ajatukset aurinkovoiteeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täyteläistä on tämäkin. Olin jopa vähän hämmentynyt koska mattavoiteet mielletään hyvin ohuiksi. Uudistunutta voidetta ei tarvitse hirmu määrää kerralla, hyvin imeytyy meikin alle. Ainakin nyt talvella ihoni on aika kuiva. Saa nähdä kesällä koenko tämän kuitenkin liian paksuksi. Kesällä en käytä voidetta joka päivä ja jos laitan niin mattavoide pitää olla :)

      Poista
  3. Täytyykin laittaa korvan taakse tämä tuote, kuulostaa hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tuote olikin, luonnonkosmetiikan mattavoiteita ei ole koskaan liikaa :)

      Poista
  4. Tämä pitää laittaa korvan taakse ;)

    VastaaPoista
  5. Mooi, juurikin ostin laveran puhdistusemulsiota. Pitääpä kokeilla voidepuoltakin. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa todella. Just tuo kutiava tunne meikin alla on ikävä näin talvella, pitääpä kokeilla nyt tosissaan kosteuttaa.
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosteutus on tosi tärkeää, jos tämän skippaa niin naamaa kutittaa meikin alta. Ja vielä enemmän jos on synteettistä meikkiä eikä luonnonkosmetiikkaa :)

      Poista
  6. Onko termi "mattavoide" ihan vakiintunut sana? Itselleni jäi pieni hämmennys tästä postauksesta, että onko tämä siis meikkivoide, päivävoide vai mikä ihme. Minua ihmetyttää myös, että jos matta on tämän viiteen SE juttu, niin tämän päälle pitää vielä kuitenkin laittaa muita tuotteita, jolloin nämä muut tuotteet lopulta määrittelevät miltä iho näyttää. En ymmärrä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivävoide joka antaa mattapinnan ihollesi :) mattavoiteen päälle ei tietenkään ole pakko laittaa mitään, jos esimerkiksi ei meikkaa. Minä haluan meikin pysyvän mattana pitkään joten haluan käyttää alla mattavoidetta eli mattapinnan antavaa päivävoidetta ;) en tykkää että naama kiiltää ja meikki liejuuntuu iholle päivän mittaan.

      Poista

Kiitos kommentista <3