keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Kynnet ja silmämeikki samaan sävyyn

Yleensä en mätsäile kynsiä ja meikkiä mutta nyt piristin itseäni sinisen sävyillä :)

PC270121.ORF

Kynsiin tein skittleten. Pikkurillissä ja peukalossa China Glaze Rodeo Diva kokoelman Rodeo Fanatic. On muuten yksi suosikki kokoelmiani Chinalta. Mulla on monta kokoelman lakkaa. Rodeo Fanatic on hieno petroolinsininen. Nimettömässä Lady Queenin kukkadecalit. Vähän tökki että änkesin kukkatarrat tähän vuodenaikaan...keski- ja etusormessa OPI DS Glamour. Se on ihku lakka!! Täydellinen sininen holo!

PC270130.ORF

PC270107.ORF

Olin sairaslomalla näitä tehdessä, näin ne päivät kuluvat :) kaunistamalla itseään. Silmämeikin tein Make Up For Everin Blue Sepia paletilla, jonka onnekkaasti bongasin Facen kirpparilta. Tämä on ollutkin himotuslistalla tosi pitkään. Rajauskynä IsaDoraSmoky Eye Liner Dark Grey, ripsiväri Benefit They´re Real! Kulmat Anastasia Beverly Hills ja Clarinsin kulmapaletti. Tein silmämeikin varjostukset vähän eri muotoon ja kulmakarvat jätin normaalia lyhyemmäksi.


PC280138.ORF

Miten usein mietitte kynnet ja meikin samaan sävyyn? Vai ettekö ikinä, onko sillä edes väliä?

45 kommenttia:

  1. En tee sävy sävyyn meikkiä kynsiin... koska samat lakat viikon ;)
    Nytkin on niin hirveen näköiset kynnet.. yöks! Ei vaan ehdi ottaa pois. (Olispa sairasloma) tosi nätti meikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sairasloma vaan tylsistyttää ja kaikki päivät on samanlaisia. En edes jotenkin jaksa lakata ja kynsihommat tökkii :/ haluaisin vähän inspiroitua ja tehdä jotkut tosi hienot kynnet välillä :)

      Poista
    2. Sinähän teet joka päivä hienoja kynsiä :)

      Poista
    3. Nyt jotenkin laiskistunut...pitänyt samoja kynsiä jopa kolme päivää :D kaikkia en kuvaa blogiin jos ne itsestä epäonnistuvat. Mutta kiitos <3

      Poista
  2. Oi vitsi! Meikki ja kynnet sopii kyllä hyvin yhteen. <3

    VastaaPoista
  3. En mä kyllä yleensä mätsäile kynsiä ja meikkiä ainakaan tarkotuksella. Ainoastaan jos on joku erityinen meno (eli todella harvoin). Silloin yritän mätsätä kynnet , meikin ja vaatteet.
    On kyllä ihanat siniset sulla kynsissä <3. Mä olen tänä talvena aivan lopullisesti hurahtanut sinisiin lakkoihin ja vaikka niitä mulla on jo hmmm..aika monta , tekisi mieli koko ajan haalia uusia sinisiä esim. Essien retrokokoelman upea Starry starry night<3 Se on vaan harmillisesti just Cesarsilta loppu :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin laitan menoihin sävy sävyyn, jos mahdollista :) ai niin pitikin juuri miettiä pientä tilausta, SSN oli yksi ostoslistalla olleista. Se näyttää tosi upealta siniseltä. Siniset lakat on jotenkin tosi ihania :) ja sävyvivahteita on niin monia erilaisia että ei kai se haittaa hamstrata useampia ;)

      Poista
  4. Ihanat on kynnet ja varsinkin tuo silmämeikki on minun silmiini aivan ihastuttava <3

    Itselläni harvemmin taitaa kynnet ja meikki mätsätä - enkä myöskään usein mieti onko kynnet, meikki ja vaatetuskaan niin yksi yhteen :D Laitetaan sitä mikä milloinkin sattuu silmää miellyttämään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mira :) niinhän se arkena menee, ei aina oikein jaksa miettiä kun ei tarvitse pukeutua mitenkään erityisemmin :)

      Poista
  5. Todella nätti meikki ja kiva tuo mätsäys! :) Mä tein ennen useinkin niin, että kaikki asusteet olivat samaa värimaailmaa (meikki, kynnet, huivit, vyöt, laukut yms.), mutta nykyään en ihan niin rajoittunut ole :D Mutta koitan pysyä joko neutraaleissa sävyissä sekä kynsissä että meikissä tai sitten käyttää yhtä, samaa tehostesävyä molemmissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minä kyllä haluaisin pukeutua nätimmin ja harkitummin. Ehkä pitäisi shoppailla uusia vaatteita...

      Poista
  6. Moi pitkästä aikaa! En ole tainnut kommentoida hetkeen. Vau, mikä kynnet & meikki -yhdistelmä! Mä en juuri koskaan ajattele kynsien ja meikin yhdistelmää, vaan mietin vaatteet kynsien mukaan. Meikki on mulla melkein aina aika hillitty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiva kun kommentoit pitkästä aikaa :) minäkin voisin miettiä vaatteet kynsiin sopiviksi, jos sellaiseen olisi tarvetta. Neutraali meikki sopii kyllä kaikkeen :)

      Poista
  7. Miten kiinnität timsut kynsiin (lakattuihin, ei geeleihin)?

    Aina tunnutaan ohjeistavan, että vielä märän lakan päälle hilpastaan timantti ja loppukiinnitys päällyslakkakerroksella, mutta ainakaan minulla tämä ei ole tarpeeksi kestävä. Ensimmäiset timsut irtoilee jo kuluvan vuorokauden aikana.. Voisiko lakattuihin kynsiin käyttää myös jotain liimaa timsujen kiinnittämiseen, samantyyppisesti kuin geelikynsien koristelun kanssa?

    Ps. ihanan inspiroiva blogi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan tipan päällyslakkaa ja painan timskun siihen kiinni. Sitten päällyslakka koko kynnelle ja katson että tulee hyvä kerros koristeiden ympärille :)
      Voi kyllä käyttää liimaa jos tuntuu että ei pysy. Minä painan vielä timanttia niin että se painuu lakkaan kiinni. Painan kynnen kärjellä tai dotting toolilla/tulitikulla.

      Kiitos :)

      Poista
  8. Upea meikki ja kynnet :). Sininen vaan on niin ihana kynsillä ja silmissä. Tuo OPI:n lakka on muuten ihan liian kauniin näköinen. Miten mä oon missannut tän kokonaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Glamour on aarteitani, kaunein sininen holo mitä on <3

      Poista
  9. Ihana lakkaus, mutta tuo turkoosi luomiväri O________o !!!!!!WOW!

    VastaaPoista
  10. Oi mitä sävyjä kynsissä ja luomilla! <3

    VastaaPoista
  11. Tosi upeat kynnet sekä meikki! Toi OPIn lakka on suorastaan häkellyttävän kaunis, wow!

    VastaaPoista
  12. Kauniit kynnet ja kaunis silmämeikki! En normaalisti innostu sinistä kynsistä, mutta näitä lakkasävyjä voisin kokeilla omilla kynsilläkin :)

    VastaaPoista
  13. Juhliin mätsään sävyt, mutta muuten menköön eripareilla :) Mikä ihana holo <3_<3

    VastaaPoista
  14. Kauniit, aivan ihan aksenttikynsi! <3

    VastaaPoista
  15. Upeat kynnet. :) En yleensä meikkiä tee kynsien sävyyn, mutta vaatteiden yhteensopivuutta mietin aika usein.

    VastaaPoista
  16. Ei tuu meikin kanssa mätsättyä, mutta esim. juhliin niin asun kanssa sopivat kynnet on ihan ehdoton. :) Kiva lakkaus! :)

    VastaaPoista
  17. Itsekin harvoin mätsäilen yhtään mitään, edustan ihan sujuvasti eripariväreissä.. Mutta hyvältähän se näyttää silloin kun jaksaa nähdä vaivan ajatella kokonaisuutta.

    Sievä silmämeikki ja erityisen herrrkullinen tuo DS Glamour! <3

    VastaaPoista
  18. Tykkään kynsistä, mutta silmämeikki on tosi upea! <3 Haluan ehdottomasti kokeilla tällaista itsellekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Turkoosia voi toki käyttää koko luomellakin, varjostaa ruskealla niin tulee nätti ;)

      Poista
  19. Oi vaude mitkä kynnet ja mikä meikki, ooh! ♥ Itse en ole tainnut ikinä yhdistää kynsiä meikkiin, jos punaisia huulia joskus ikuisuus sitten ei lasketa :D Lakkaan kynsiä niin usein mitä ihmeellisimmillä sävyillä, etten usko että tuntisin oloani kotoisaksi esimerkiksi kirkkaan keltaisella silmämeikillä :D Tai no, pitäisi kai sitäkin testata :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kirkkaan keltainen yhdistettynä pinkkiin tai vihreään on ihana ❤️

      Poista
  20. Ihanat kynnet ja kaunis meikki, tykkään molemmista! Joskus tulee mätsäiltyä kynnet ja meikki, useimmiten erityisemmille menoille, arkena harvemmin tulee inspiroiduttua niin paljon, että innostuisi. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) arkena saatan joskus mätsätä huulipunan tukkaan mutta kynsiin harvemmin...

      Poista
  21. Upeet kynnet ja meikki! Mä en ikinä tee meikkiin sopivia kynsiä. Paitsi et mä melkeen aina laitan hopeaa/harmaata luomiväriä et toisaalta kyllä se sopii kaikkeen :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3