tiistai 26. tammikuuta 2016

Kulmakarvat by Anastasia Beverly Hills

Lupasin kertoa teille enemmän Anastasia Beverly Hills kulmatuotteista. Pääsin nyt kokeilemaan Dipbrow Pomadea jota aiemmin himoitsin. Lisäksi mulla on puuterinen kulmaväri Brow Powder Duo ja Brow Wiz kulmakyniä.

P1110010.ORF

P1110013.ORF

Brow Wiz on kierrettävä kynä kulmien värittämiseen. Sillä voit piirtää kulmien muodon ja sitten täyttää tyhjiä kohtia. Kynä on koko ajan terävä eikä sitä teroiteta. Erityisen hyvä jos haluat tarkat kulmakarvat. Minulla on sävyt Soft Brown ja Chocolate. Käytin tässä meikissä Soft Brownia.  Ihaneteellinen sävy minulle olisi Auburn jonka aion ostaa kunhan nämä ovat käytetty loppuun :) vaikka Soft Brown ja Chocolate ovat periaatteessa minulle liian tummia, kulmakarvani eivät minusta ole liian piirretyn oloiset. Brow Wiz kynä on sopivan kova mutta sillä ei tule liian kovaa jälkeä.


P1110016.ORF

Dipbrow Pomade on voidemainen, vedenkestävä tuote kulmien meikkaamiseen. Minusta tämä on sellainen hifistelytuote, niihin hetkiin kun haluaa kulmiensa olevan täydelliset. Se on hyvin pigmenttistä ja sitä riittää kerrallaan pieni määrä. Paras sivellin sen levittämiseen on vinopäinen, synteettinen kulmasivellin. Olen käyttänyt myös pientä luonnonkarvaista luomivärisivellintä ja ihan hyvä silläkin tulee. Minulla on hyvin vaaleat, harvat ja piirtämistä kaipaavat kulmakarvat. Ne eivät ole hyvännäköiset pelkällä täyttämisellä, vaan ne vaativat piirtämisen ja värittämisen.

P1110050.ORF

P1110053.ORF

Brow Powder Duo on rujon näköinen. Sain sen kaverilta koska se on särkynyt. Mutta minä korjasin sen Viru Valgealla :) tässä on oikeasti vaaleampi ja tummempi puoli. Tämän duon sävy on Soft Brown. Tämä on puuterimaista ja sillä täytetään kulmakarvojen väriä. Brow Powder Duo on esittelemistäni tuotteista se jolla saa luonnollisimmat kulmat. Tämä levitetään ohuella karvaisella tai synteettisellä siveltimellä. En osaa valita omaa suosikkiani ABH kulmatuotteista, ehkä Brow Powder Duo on se johon tuvaudun kiireaamuina, kun olen ensin värittänyt kulman muodon Brow Wiz kynällä.


P1110036.ORF

Tässä meikissä kulmat piirretty Brow Wiz Soft Brownilla ja väritetty Chocolate Dipbrow Pomadella. Meikissä MAC luomivärit Tilt, Freshwater, Strike A Pose, Vibrant Grape ja Vapour. Yläajaus Lumene Mystic tussi ja sisärajauksessa Rimmelin sininen ScandalEyes.


P1110044.ORF

P1110046.ORF

Ripsivärinä IsaDora Volume Lash Styler. Tämä on täydellinen ripsiväri mutta kertokaa, onko tästä vedenkestävää versiota ja onko se yhtä hyvä? Volume Lash Stylerin ikävä puoli on tahraaminen raskaalle luomelle. Ripsiväri pysyy nättinä mutta iltapäivällä siitä jää pienet tuhrut luomen raskaimmalle kohdalle, siihen mihin ripsien kärki koskettaa. Harmi, pitkästä aikaa täydellinen ripsiväri! Tuuheuttaa, pidentää, erottelee. Ei paakutu ja tätä voi kerrostaa huolettomasti. Tämäkin on saatu ellokselta mutta on valitettavasti loppu siellä.

P1110008.ORF

Oletko kokeillut Anastasian kulmatuotteita ja kentien löytänyt niistä suosikkeja?

Anastasia meikit saatu ellokselta. Linkki on mainoslinkki ja sen kautta ostaminen tuottaa minulle pienen komission.

22 kommenttia:

  1. Kauniit kulmat! Eikä yhtään liian tummat.
    Huomasin että dip brow pomaden kanssa piti olla tosi varovainen ettei väriä ota liikaa. Mulla toi sama sävy. voi luoja mitkä karvamadot silla sain aikaan ekakerralla. ;D tykästyin vedenpitävyyteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minäkin teen Chocolatella liian tummat kulmat kun en ole täysin sinut kulmakarvasiveltimen kanssa. Harjoittelua vaatii...ja minä otan aina liikaa ja sitten on ohoh...mutta hyvä tuote on :D

      Poista
  2. Minunkaan silmään eivät ole lainkaan liian tummat kulmat :)
    Itselläni ei noita tuotteita ole tullut testattua, mutta kovasti houkuttaisi jotain hankkia testiin - olen tosin varsin laiska laittamaan kulmakarvojani, koska ne ovat jo itsestäänkin kohtuullisen tummat..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ottaisin mielelläni kohtuu tummat kulmat joita tarvitsee vain vähän siistiä kynällä :)

      Poista
  3. Silmämeikissä oot tosi nätisti yhdistänyt eri sävyjä ja kulmat on ihan täydelliset mun mielestä! :) Omat kulmat ovat sen verran tuuheat ja tummat luonnostaan, että niiden päälle ei ole niin helppo piirtää tarkkoja rajoja (tai ainakaan mun meikkaustaidoilla :D), joten en ihan näin skarppeja ja siistejä kulmia itselleni saa (tai siis osaa tehdä) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minä aloitan piirtämisen aina alapuolelta. Piirrän alapuolen skarpiksi ja sitten pieni vedoin ylöspäin kulmaa täyttääkseni. Viimeisenä dipbrown :) ja kulmien pitää olla hyvin nypityt ;)

      Poista
  4. Kauniit ja skarpit kulmat, ei ainakaan tossa näytä liian tummilta, ei edes mun silmiin, joka tykkään tosi vaaleasta lookista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tunnustan kyllä joskus että joskus lipsahtaa tummemmiksi :D

      Poista
  5. Oh my! This eye makeup is simply amazing. Love the corners and love that lashes too. I think these products are something worth checking out!

    VastaaPoista
  6. Pomada kyllä vaikuttaa siltä, että se vaatii harjoittelua. Ekalla kerralla saisin varmaan melkoiset tummat viivat kulmien tilalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siinä hetki menee että hahmottaa paljonko laitetaan :)

      Poista
  7. Ensinnäkin: todella kaunis silmämeikki! Olen varmaan ainoa ihminen joka ei tykkää Brow Wizistä. Se on vaan liian kovaa mulle työstettäväksi. Mulla on värisävynä taupe, mutta voi olla että olisi pitänyt ostaa soft brown. Myyjä suositteli sitä mulle, mutta pidin pääni... Jep, jep. Mä niin haluaisin tykätä tästä tuotteesta. Kuvia kulmistani vo käydä katsomassa: http://smokyeyecandy.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minäpäs käyn kurkkaamassa. Harmi ettet tykkää, toivottavasti ei ihan hutiostos ollut!

      Poista
    2. Ei se täysi hutiostos ollut, mutta sen kaiken hypen jälkeen odotukset oli liian korkealla.

      Poista
    3. Minusta sun kulmat näytti hyvältä kun kävin kurkkaamassa. Mutta en kommentoinut vielä mitään :)

      Poista
  8. Hieno meikki! Mulla on edelleen Maybellinen master drama kynä kulmien tummentamiseen, siinä on vaan täydellinen koostumus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koostumus on tosi hyvä, minä käytän rajauksissa :)

      Poista
  9. Onpa hyvä että satuin näkemään tämän postauksen! Tilasin vajaa vuosi sitten tuon pomaden myöskin sävyssä chocolate ja edelleen taistelen sen pigmenttisyyden kanssa. :D Tietysti eri maskimeikeissä vahvat kulmat ovat enemmän kuin ok ja niissä tätä eniten käytänkin, mutta jokapäiväisessä naamassa kaipaisi ehkä vähän hillitympää luukkia.. Todella hankala saada kevyitä kulmia sillä tuotteella. Olenkin miettinyt seuraavaksi sijoittavani juurikin tuohon kynäversioon, voisi olla enemmän hallittavissa.. Kiva postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit :) minä olen surutta käyttänyt Chocolatea. Laitan sitä kulmakarvasiveltimellä ensin kulmien alaosaan ja sieltä häivyttäen ylöspäin. Liian tummahan se on ja ylilyönti tulee helposti mutta pitää vaan tosi maltilla laittaa :)

      Poista

Kiitos kommentista <3