tiistai 12. tammikuuta 2016

Kulmakarvat Anastasia Beverly Hills tuotteilla

Olen halunnut kokeilla paljon kehuttuja Anastasia Beverly Hillsin meikkejä. En vaan ole saanut aikaiseksi tilata niitä mistään. Uteliaisuus kuitenkin alkoi voittamaan kun joka paikassa kehutaan Anastasiaa, eikä mistään muusta enää puhuta kulmien meikkaamisen yhteydessä. Olen halunnut Brow Wiz kulmakynää ja Dipbrow kulmaväriä, niistä olisi hyvä lähteä tutustumaan Anastasian tuotteisiin.

Sain kaverilta Brow Wiz kulmakynän ja kulmapaletin, molemmat Soft Brown sävyssä. Olivat sellaisia jämiä jotka sain kokeiltavaksi. Kulmapaletti oli mennyt rikki, mutta sen sain ehjättyä raakaa viinaa apua käyttäen. Paletista tuli ihan käyttökelpoinen. En esittele tuotteita nyt tässä sen kummemmin, tarkoitus on palata niihin tarkemmin myöhemmin.


PC230030.ORF

Tämän päivän postauksen pääaihe on eleveniltä saatu Highlighting Duo Pencil Matte Shell & Shimmer Lace. Kynän käyttötarkoitus on korostaa kulmaluuta ja antaa katseelle kirkkautta. Kun kulmaluu on valoisa, katsekin avautuu ihan eri tavalla.


PC260013.ORF

Alkuvaikeuksien jälkeen hoksasin miten kynää kannattaa käyttää. Tunnustan olevani liian laiska pitämään kulmat siisteinä. Mitäpä noita nyppimään kun karvat ovat värittömiä eikä niitä todellakaan ole liikaa. Kiitos vuosikausien liiallisen nyppimisen ja kulmien höyläämisen :/ näihin kuviin kulmat on kestovärjätty mustalla, voitte siis vain kuvitella miten värittömät ne muuten ovat...
Kannattaa siis nyppiä kaikki karvat pois kulmien alapuolelta. Kynän mattapuoli korostaa karvoja eikä levity hyvin jos karvat ovat tiellä. Jätän kulmakarvan alapuolen meikkaamatta, en levitä sinne asti häivytysväriä kuten yleensä teen.


PC260046.ORF

Väritän kynällä kulmat alapuolelta ja häivytän värin synteettisellä luomivärisiveltimellä. Matta Shell sävy häivyttyy nätisti ja on sopiva päiväkäyttöön. Parempi kuitenkin levittää se paljaalle iholle kuin puuterisen ihon päälle. Ainakin itse koin että silloin häivyttäminen on helpompaa. Tuntuu että kun katsoo ulkomaisiten bloggaajien silmämeikkikuvia niin iho on niin sileä ja puhdas, itse kun lähdet yrittämään niin ... :D


PC260059.ORF

Kulmat meikattu Soft Brown kynällä ja puuterivärillä. Silmämeikki Make Up Storen luomiväreillä Indus Gold ja Watt.


PC270088.ORF


PC270081.ORF

Olen kyllä tosi ihastuksissani Anastasian kulmameikeistä. Olin aina alistunut kohtalooni, minulla on liian vaaleat ja mitäänsanomattomat kulmakarvat. Niitä on hankala meikata koska lopputulos on helposti liian piirretyn näköinen. Etsin vielä Anastasian kiehtovassa maailmassa oikeaa sävyäni mutta pidän näistä huolitellun näköisistä kulmakarvoista. Ne varmasti ovat liian piirretyt toisen makuun mutta minä olen ihan tohkeissani näistä. Tuntuu että uusi ovi avautui ja löysin nyt ne täydelliset tuotteet kulmakarvojen meikkaamiseen.

PC230026.ORF

Anastasia Beverly Hills tuotteet löydät eleven.fi verkkokaupasta. Linkki on mainoslinkki jonka kautta ostaminen tuo minulle pienen komission.

26 kommenttia:

  1. Kulmat on mun maakuun todella hienot! Oon jemmannut did brow pomadea yli puolivuotta... ehkä mä korkkaan sen heti :)
    Olenn yrittänyt youtube videoiden innoittamana myös kulmaluun meikkaamista peiteaineella mutta lopputulos ei vaan oo sinne päinkään... :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos :) hui minä ensin säikähdin että olet avattua jemmannut! Se kun saattaa kuivua :D kokeilepa korostukseen sopivaa hennosti hohtavaa luomiväriä tai sitten ihan valkeaa hohtavaa luomiväriä. Sitä ihan kulmakarvojen alapuolelle. Näyttää paremmalta kuin peiteväri. Tai ainakin sillä on helpompi opetella :) kulmaluu pitää olla ihan sileä että tämäkin kynä näyttää hyvältä.

      Poista
  2. Mun silmääni myös näyttää kulmat oikein kauniilta :) Itselläni on kohtuullisen tummat kulmat, joten niiden ehostamisen kanssa olen vähän turhankin laiska - pitäisi alkaa tsempata tämän suhteen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minä ottaisin mieluummin tummat kuin näkymättömät joita pitää joka viikko värjätä...

      Poista
  3. Just perfectot kulmat olet saanut nyt aikaan, sopii hyvin ja tuo ilmettä kasvoille (normimeikin lisäksi) :) Ja tämä kynä on kyllä melko erikoinen, näiden kombolla on kyllä kaikki on fleek :D (AI ETTÄ niskavillat nousee pystyyn kun joku käyttää tätä sanontaa :D)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  4. Tosi siistit kulmat saa aikaa! :) ja vähän ohi aiheen, ihana toi punanen tukka! :D

    VastaaPoista
  5. Mä jäin ihan koukkuun tuohon kulmakarvojen alapuolen fiksaamiseen, kun hankin MUR:n kulmapaletin. Siinä on just hyvä peiteväri ja kevyesti hohtava puuteri tähän tarkoitukseen. Sitä ennen testasin tällaisia kynämalleja NYX:ltä ja Essenceltä mutta kynän jälki jää inhasti näkyviin. Nyt aloin pohtia tuota karva-asiaa, kun mullahan ei ole ollenkaan kulmakarvoja. Kulmien ympärillä on tietty sellaista nöftäkarvaa, joka haittaa tällaisten tutteiden levitystä. Voiskohan sitä poistaa ihan ladyshaverillä tai "viiksikarvojen" poistoon tarkoitetulla karvanpoistoaineella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai sitten vahaliuskoilla? Mulla on just pientä haituvaa ja saa nyppiä tosi tarkasti jos haluaa ettei karvat erotu yhtään. Minä alan nyt innostua kulman alapuolen fiksaamiseen...sehän tuo kivasti ilmettä meikkiin :)

      Poista
    2. Mä oon ajellut partaveitsellä sen höttökarvan pois kulmien ympäriltä, ammattikamat kun on :D Ekan kerran kun ajoin kaik pois, olin niiiiin pöyristynyt sen höttönöyhdän määrästä, yäk. Ja ihan peruskaupoista saatava kulmaveitsi toimii myös tässä tottakai, mutta olkaa sitten hiton varovaisia, silmän ympäriltä tulee paljon verta :'D (Ja ihon kiristäminen on ihan must, muuten tulee pipi!)

      Poista
    3. Hui, en uskalla itse millään kulmaveitsellä! Muutenkin ajatus karvojen ajelusta silmän lähettyviltä on pelottava, jättäisin vain ammattilaiselle ;)

      Poista
    4. Mulla on semmoinen pattereilla toimiva pieni trimmeri, jolla otan tätä höttönöyhtää pois. Tosi kätevä, eikä satuta! :D

      Poista
    5. Onko se niin pieni ettei vahingossa ajele koko kulmakarvaa pois?

      Poista
  6. No niin, mä en olekaan ainoa laiskimus joka ajattelee ettei olemattomia kulmia tarvi nyppiä :D
    Kulmakarvat on kyllä hankalin asia meikatessa, välillä saan ne näyttämään ihan hyvälle mutta joskus ei onnistu millään ja lopputulos onkin ihan kamala. Sulla on kyllä nätti muoto kulmissa, hyvältä näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et ole :D mutta Anastasian myötä olen nyt alkanut nyppiä enemmän :) haluan että on nätit kulmat! Ja haluan pitää tämän nätin muodon, kyllä niitä huonojakin kulmapäiviä sattuu :)

      Poista
  7. Nätiltä näyttää, mullapa on sellaset rikkaruohot kulmissa taas että taidanpa näyttää niille pinsettiä :)

    VastaaPoista
  8. En nyt keskittynyt aiheeseen, mutta sulla on järkky ihanat hiukset! <3
    xoxo Mella

    VastaaPoista
  9. Mun Anastasia dipbrow pomade tuli just, nyt jänskään sen korkkaamista :'D Anastasian tuotteilla saa kyllä todella nättiä jälkeä, joten pakkohan se on itekin opetella! Btw, sun hiukset on niin upean väriset, väääh ♥__♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) KC Pepper ylläpitää väriä, muuten se haalistuisi. Kampaajaväli on 2 kk :) minä olen käyttänyt Anastasian tuotteita vasta vähän aikaa mutta ne on ihan parhautta kyllä!!

      Poista
  10. Anastasian dipbrow on mun lempituote nykyään, kun osaan käyttää sitä :D Ja parasta, kun meille tuli Poriin Kicksi, niin saankin tuotteita helposti 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmittaa että meiltä lähti Kicks pois aikoja sitten. Mutta onneksi näitä saa elevenistä :)

      Poista
  11. Anastasian kynä oli ainoa jolla sain jokseenkin kauniit kulmat, mulla myös ihan vaaleat kulmat ja tosi vähän karvaa. Lopulta sitten uskaltauduin 3D-pigmentoitavaksi ja mietin vaan miksi en tehnyt tätä jo vuosia aiemmin! En käytä enää mitään meikkiä kulmissa eikä kukaan ole huomannut että mun kulmat on "tatuoitu". 3D-tekniikalla piirretään karvoja, ei siis vaan väritetä tummia pötkylöitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tatuoidut kulmat olisi kyllä kätevät! Olen nähnytkin niitä ja ihan luonnollinen jäli on :) helpottaisi hirveästi aamuja!

      Poista

Kiitos kommentista <3