torstai 7. tammikuuta 2016

Eikö näistä joulukynsistä jo päästä?

Ensinnäkin kiitokset kaikille joiden kynsistä kopioin ideoita näihin kynsiin :) minulla on ollut mielessä muutamia ideoita ja nyt jostain kumman syystä, kaikki piti saada samoihin kynsiin ;)
Se idea lähti punaisesta ranskiksesta. Siihen halusin yhdistää erilaisia glitterlakkoja.


PC260038.ORF

Deborah Lippmanin lakat ovat mielessä, niitä kun nykyään saa elevenistä. Glitter And Be Gay lakkaakin löytyy, se on hieno glitterpommi. Läpinäkyvä pohja josta saa poimittua haluamansa määrän glittereitä. ne loistavat kynnellä kultaisina eivätkä mene rumasti päällekkäin. Laitoin homolakkaa nimettömään.


PC260028.ORF

Peukaloon, etusormeen ja pikkurilliin Color Clubin Celebration kokoelman Something Newiä. Se on läpikuultavalla pohjalla oleva glitterlakka. Glitterit ovat erikokoisia valkeita, kuin lumisadetta. Seassa on myös isompaa läpikuultavan vaaleansinistä. Tämä on hieno talvilakka mutta sopii kyllä muutenkin käytettäväksi. Valkea sopii aina eri värien päälle. Kiva lakka josta olen tykännyt paljon. Muuta valkeaa glitterlakkaa kun mulla ei taida ollakaan?

Leimaukset tein oma suunnittelemasta Konad laatasta Charming Nails Q1.


PC260034.ORF

Käytetyt tuotteet:
Essence Pro White aluslakka
A England Briar Rose / CesarsShop
Deborah Lippmann kynsilakat / eleven.fi
Color Club Something New / CesarsShop, saatu
Glisten & Glow HK Girl Top Coat
Charming Nails Konad Q1 laatta
Kultaisia niittejä

eleven linkit mainoslinkkejä, Cesars linkit normaaleja ( eivät tuota komissiota )

34 kommenttia:

  1. Aih vitsit miten hieno kokonaisuus! Oikein kauniit :) ♥

    VastaaPoista
  2. Hienot :3 Mutta MITÄ lakkaa laitoit nimettömään?? :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tuota Lippmanin Glitter And Be Gay lakkaa ;)

      Poista
  3. Kauniit on eikä mun mielestä mitenkään ylettömästi joulua huuda :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ei nämä minunkaan mielestä liian jouluisat. Talviset enemmän :)

      Poista
  4. <3 Tarvis kyllä itsekkin piiiiiitkästä aikaa tehdä ranskis :)

    VastaaPoista
  5. Ei oo minusta liika jouluset, nätit kynnet! :)

    VastaaPoista
  6. Beautiful indeed! Love what you did here with your mani. They look great altogther. Love it!!!

    VastaaPoista
  7. Ihanat kynnet. Kivasti sopii kaikki yhteen. :)

    VastaaPoista
  8. Minusta nämä ovat pikemminkin talvikynnet kuin varsinaiset joulukynnet, joten hyvin sopii vuoden aikaan :) Deporah Lippmannin lakkoja pitäisi ehdottomasti joskus testata, vaikuttavat hyviltä ja tuo glitterlakka on tosi nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Deborahin lakat ovat tosi kauniita ja jänniä. Niissä on kyllä vaikka minkalaisia glittereitä ja laatuja. DL:n lakat ovat ehkä vähän edelläkävijöitä glitterlakoissa :)

      Poista
  9. Heipä hei ja hyvää alkanutta uutta vuotta!
    Nyt tarvisi alan pioneerin apuja, eli pakkasta ollut reilusti muutaman päivän ja kovalla vaivalla kasvatetut kynnet kaikki muutamassa päivässä naps poikki ja lohkeamia täynnä :( Olisiko sinulla suositella jotain todella ultimaattisen tehokasta kynnenkovettajaa jolla nämä saisi kuntoon...? Rasvaan lähes joka ilta, laitan kynsiöljyä ja puuvillahanskat päälle mutta ei toimi. Trindin kovettajat tekee rutikuiviksi ja napsuu poikki eli ei itselle sovi ollenkaan formaldehydiä sisältävät tuotteet. Kyseessä siis hauraat ja helposti lohkeilevat kynnet. Olisin kovin kiitollinen, jos osaisit vinkata jotain.
    Rapsutuksia perheen karvaisille jäsenille myös!
    Terveisin: Tanja J.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tanja ja hyvää uutta vuotta!
      Voi ei, kurjalta tilanteelta kuulostaa :( minä ennakoin ja napsautin kynnet melko lyhyiksi. Öljyän, käytän voidetta ja puuvillahanskoja mutta jos kynsi osuu johonkin niin se on heti poikki tai murtuu. Käytän Trindin Nail Repairia parina - kolmena päivänä viikossa, rinnalla Fabyn Oxygene aluslakkaa. Siinä ei ole formaldehydeä ja se on myrkkyvapaa 5-free lakka. Olen kokenut sen kosteuttavan kynsiä hyvin.

      http://www.kauneutta.com/product_details.php?p=1923

      Jos et halua rueta tilaamaan netistä niin suosittelen kurkkaamaan Essien lakat. Niissä on formaldehydi vapaita aluslakkoja. Ulkoa en uskalla mitään nimetä, kannattaa lukea huolella pakkausseloste. Jos haluat kokeilla monia erilaisia halpoja, kurkkaa Essencen hylly. Myydäänkö teillä Essenceä esim. Halpa-Hallissa tai Carlssonilla?

      Itse keskityn pitämään kynnet tasamittaisina ja terveinä. En tavoittele pituutta. Ehkä puoli senttiä yli sormenpään on uskalias pituus. Minulla on kahdessa kynnessä pitkittäishalkeama joita hoidan CND:n Rescue RXx hoitotuotteella. Talvi on kova aika kynsille. Tsemppiä kasvatukseen ja kynsien kunnossa pitämiseen. Jos löysit jonkun toimivan tuotteen niin olisi kiva jos tulisit vinkkaamaan siitä minulle. Osaan sitten suositella muillekin :)

      Hippu ja kissat kiittävät rapsutuksista, halusivat lähettää takaisin märkiä pusuja <3

      Poista
  10. Eri nätti lakkaus eikä kyllä mitenkään jouluinen mun mielestä. Sopii kyllä esiteltäväksi näin joulutusten jälkeenkin :)

    VastaaPoista
  11. Kyllä näillä kynsillä kelpaa loppiaisen jälkeenkin elellä, eivät ole munkaan mielestä liian jouluiset ollenkaan, pikemminkin just sellaiset talviset. Tosi ihanat ranskikset!

    VastaaPoista
  12. Moi C N ! Mulla oli vuosikausia rakennekynnet, ja nyt kun niistä luovuin on kynsilakkamopo lähtemässä käsistä pahemman kerran, eikä vähiten hienon blogisi ansiosta :) Kun nyt jo ohjeillasi olen saanut omat kynteni hyvään kuntoon, niin kertoisitko vielä millä kiinnität strassit ja niitit yms ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) kynsilakkamopo on kova karkailemaan täälläkin :D minä laitan tipan päällyslakkaa ja painan strassin siihen. Sitten vielä kerros päällyslakkaa koko kynnelle ;)

      Poista
  13. Ihkut! Tuo nakukynnelle leimaus on niin nättiä!

    VastaaPoista
  14. Onpa joteki kivat kuvat! Sellanen kiva pakkasfiilis näissä :)

    Ja kivat on myös kynnet n___n

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3