tiistai 19. tammikuuta 2016

Cheeky Monkey - Pop My Cherry

Pääsin taas tutustumaan yhteen uuteen kynsilakkamerkkiin; Cheeky Monkeysiin. Cheeky Monkey lakat ovat vegaanisia 5-free lakkoja. Ne eivät sisällä haitallisia ainesosia kuten formaldehydiä, tolueenia, dibutyyliftalaattia ( DBP ), kamferia eikä parabeenia. 


PC300019.ORF


PC300032.ORF

Pullokoko on 15 ml. Pulloissa ei ole etikettiä ja lakan sävy lukee erilaisilla fonteilla pullon kyljessä. Merkki lukee korkin päällä. Erikoinen ja hauska design! Ihastuttavaa! Pullon korkki on kuminen ja siitä on helppo saada ote. Lakassa on ihan se normaalin kokoinen suti, samanlainen kuin China Glazen lakoissa tai Essien jenkkiversiossa. 

Punaisia lakkoja on maailma pullollaan ja olen niissä hyvin kranttu. Olen kokeillut kymmeniä erilaisia punaisia ja minulla on ne omat mieltymykset. Cheeky Moneysin punainen Pop My Cherry on joulunpunainen cremelakka. Olisin toivonut että koostumus olisi hyvin peittävämpi omaan makuuni. Kynsillä on lakkaa kolme kerrosta ja silti kärjet kuultavat läpi. Lakassa on aika ohut koostumus mutta se levittyy kauniisti. Se ei valu kynsinauhoille eikä sotke. Tästä kiitokset! Lakka ei myöskään tuoksu kuten tavallinen kynsilakka, tästä syystä 5-free lakkoja onkin erittäin miellyttävä käyttää. 


PC300010.ORF

Minua on aina kiehtonut yhdistää punaista ja mustaa. Mustan liukuvärin tein kärkiin Kubiss Londonin mustalla cremelakalla 25. Glitterlakkana OPI Snow Globetrotter joka on kyllä hieno. En olekaan käyttänyt pitkään aikaan. Koristeluissa käytin timantteja sekä erilaisia niittejä.


PC300016.ORF

Cheeky Monkeysin lakkoja saa ostettua elevenistä. Pidän siitä että eleven tarjoaa hyvin monipuolisen valikoiman kynsilakkoja; niitä tuttuja merkkejä sekä näitä täysin tuntemattomia. Olin mielissäni että pääsin tutustumaan Cheeky Monkeysiin, tähän ihastuttavan pullon omaavaan apinamerkkiin. 


PC300001.ORF

Sarjalla oli hyvä valikoima värejä, mielelläni kokeilisin muitakin. Yhden lakan perusteella en sarjaa voi tuomita, millaisia muut värit ovat. En voi tietää miten sarjan muut lakat peittävät, veikkaan kyllä että paremmin. Valikoimassa on ainakin tumma purppura, siitä tykkäisin. Muitakin tummia lakkoja löytyy ja tummat lakat noin yleensä ovat pigmenttisiä. Lakkojen hinta on kuitenkin 19 euroa ja siinä hintaluokassa laadun on oltava moitteeton. Toivotaan siis että pääsen kertomaan enemmänkin Chunky Monkeysin lakoista :)

PC300018.ORF

Onko sarja teille tuttu? Minulle tämä oli ihan tuntematon mutta oli kiva kokeilla! Vaikka lakka ei väriltään ollut uniikki niin hauskan pullonsa takia se saa jäädä asustamaan kokoelmaani. Punaisia lakkoja tarvitsee aina. 

Cheeky Monkey ja Kubiss London lakat saatu blogin kautta. elevenin linkki on mainoslinkki jonka kautta ostaminen tuo minulle pienen palkkion. elevenin postikulut ovat aina kiinteät 4,50 e ja ilmaiset yli 50 e tilauksissa. Tilaukset postitetaan päivässä ja ne tulevat perille hyvin paketoituina. 

Onko Cheeky Monkey tuttu merkki? Mitä uusia lakkamerkkejä olet elevenin valikoimista löytänyt?

29 kommenttia:

  1. Ei ole tuttu.. en edelleenkään uskalla klikata uusiin netti kauppoihin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :) minäkin yritän välttää nettikaupoissa pyörimistä kun sairaspäiväraha ei niin iso ole...

      Poista
  2. Tuo pullo näyttää hyvin hauskalle, kivan erilainen! :) Tykkään myös kynsistä paljon!

    VastaaPoista
  3. En ole ikinä törmännyt tähän merkkiin. Pullo on kyllä super ihana! Kynnet on kivat, punainen ja musta on hyvä ja dramaattinen yhdistelmä :)

    VastaaPoista
  4. Uu minuhun iskee tää lakkaus, uupeat! <3 Ei oo kyllä tuttu merkki tää. :)

    VastaaPoista
  5. Kynnet on hienot, tykkään! Hintahan noissa lakoissa on jo aika kova, ihan F.U.N:ien luokkaa. En kyllä tavallisesta cremelakasta maksaisi 19 egeä, huh!
    Varovasti oon käynyt elevenin sivuja vilkuilemassa ja yhden hiustuotetilauksen tein, mutta kynsilakkoihin en vielä ole tutustunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mullekin F.U.N hintaluokka on maksimi ja silloin lakan täytyy olla erityisen nätti ;)

      Poista
  6. Hauska pullo ja kauniit kynnet
    Ei ole tuttu merkki

    VastaaPoista
  7. Upeat, mulle tuli näistä jotenkin True Blood -fiilikset, en tiedä miksi. :D

    VastaaPoista
  8. Ihana pullo! Toi kuminen korkki on iso plussa :). Nyt mun pitää kaivaa tää OPIn topperi laatikosta, koska noi liukuvärit glitterillä on ihan syötävän hyvän näköiset <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minkään en muistanut että Snow Globetrotter on näin upea ❤️

      Poista
  9. Voi hyvänen aika, ku upea lakkaus! <3

    VastaaPoista
  10. Vahan kalliin puoleinen, tuskin tuolla hinnalla ostaisin, ellei tarjolla oo jotain tosi erikoista, mut pullo on hieno, ja kivat kynnet sait aikaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Cheekyn lakkoja olisi kiva kokeilla enemmänkin, jotain erikoisempia värejä. Toisaalta cremet ovat aika klassisia :)

      Poista
  11. Upeat kynnet! Ja tosi hauska pullo kyllä tuolla lakalla, jää mieleen. :) Eleven on kyllä hyvä kauppa, tosin täytyy vähän yrittää rajoittaa sivulla pyörimistä, niin helposti sortuu tilaamaan jotain... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) elevenissä on kyllä kaikkea mitä vaan osaa kuvitella!

      Poista
  12. Liukuvärjäykset on ihania ja niitit ja glitter (: meinasin hiekkalakoilla kokeilla liukua vkonloppuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niistä tulee varmasti hienot :) minä en ole tainnut ikinä tehdä hiekkaliukua..

      Poista
  13. Onpa jälleen upea lakkaus <3

    Merkki ei ole tuttu enkä tiedä raaskisinko noin monta rahaa laittaa kynsilakkaan menemään - kuten sanoit niin tuolla hinnalla kynsilakan pitäisi olla vähintään 10+

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) siksi haluaisin kokeilla merkkiä enemmän; nähdä onko se monen rahan arvoinen :)

      Poista
  14. Ihan mahtis liuku :) Kynnet on samaan aikaan päheet ja kauniit :P

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3