sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Alkuvuoden törppöilyt

En muista olenko listannut loppuneita tuotteita mutta nyt voisin sen tehdä! Joku mietti että kuka haluaa lukea tyhjistä purnukoista, mutta lukijana kyllä ne postaukset tulee luettua. Pienet loppusanat purkeille voisi antaa, mitä jäi mieleen ja tuleeko kenties ostettua uudestaankin ;)

P1090003.ORF

TRESemmé Keratin Smooth hiusnaamio - Hirmu  hyväntuoksuinen, keratiinia sisältävä hiusnaamio suoristamaan hiusta. Sopii itsepäisille ja karheille hiuksille. Pitkähiuksisena olisin nauttinut tästä enemmän. Näin lyhyellä tukalla on aika sama onko hoitoaine vai hiusnaamio, suuria eroja en huomaa. Ihan hyvä tuote muttei tule ostettua uudestaan. TRESemmé sarjana ei kiinnosta.

KC Color Mask Pepper - Punapään pelastus. Muhitan tätä viikottain 15 min - 1 tunti. Näin punainen väri pysyy hiuksissa eikä kulu pois. Hoitaa myös hiusta ja auttaa sitä pysymään kiiltävän ja värjätyn näköisenä. Rakennepaikkaa ja korjaa, sisältää B5 vitamiinia ja keratiinijohdannaisia. Tätä käytän koko ajan, niin pitkään kuin on punainen pää ;)

Biozell hoitava sävyte Chili pepper - Tämä on edullisempi versio KC:sta. Hoitava sävyte värjätyille hiuksille. En kuitenkaan käytä tätä jatkossa koska kampaajani on suositellut KC:ta. Muuten kyllä pidän paljonkin Biozellin tuotteista.

Lavera Regenerating Hand Cream Cranberry & Argan Oil - Ihana, makea karpaloinen tuoksu. Hyvin kosteuttava ja imeytyvä luomulaatuinen käsivoide ikääntyvälle iholle. Käytin tätä viime talvena ja nyt hujahti loput. Tykkäsin! Sopii tietysti kaikenikäisten iholle :)

Lumene Bright Now Vitamin C Shine Control Cream-gel - Kiiltoa kontrolloiva geelivoide. Antaa iholle kosteutta ja mattapinnan. Tykkäsin käyttää syksyllä kun iho alkoi viiletä ja halusin aamulla virkistävän voiteen, joka ei kiristä iholla päivän mittaan. Tämä kuitenkin rullaa meikkivoiteen alla joten en usko hankkivani uudestaan. Tämä varmaan tuli LivBoxissa jossain vaiheessa. Hyvä Lumenen voide mattapinnan ystäville.

Trind Nail repair - Luotto aluslakkani. Joudun aina ohentamaan kun pullo menee alle puolen välin ja sitten tämä paksuuntuu. Mulla ei pullo kyllä kestä pitkään :) tämä on ainut aluslakka joka pysäytti kynsien lohkeilun ja liuskoittumisen. Tästä en luovu ikinä!

Nubar Lime Green - Paksuuntunut, hankala käyttää. Harvoja Nubarin lakkojani, näin ne vaan vähentyvät :/ mutta limen värisiä lakkoja tulee ja menee, nätti väri kyllä.

Snowcrystal Caramel Brown - Jämät pohjalla eikä tätä tule käytettyä oikein ikinä. Hitusen liian lämmin toffeenruskea. Muuten Snowcrystalin lakat ihan kivoja!

Color Club Tree Hugger - Sheer valkea. Ei tule enää käytettyä, en minipulloista niin välitä koska suti on liian pieni ranskiksen tekoon :) hyvä väri, isossa pullossa tulisi hankittua :) mutta valkeita riittää joten korvaajia on kokoelmassani.

Ciaté Snow Virgin - Kuten sanottu, valkeita riittää. Tässä yksi loppua lähenevä, on tullut käytettyä ranskiksiin ja joihinkin aksenttikynsiin. Valkeita on aina oltava!

Benecos matta kivipuuteri - Tämä on se halpa ja hyvä luomukivipuuteri. Saattaisin ostaa uudelleen, olen käyttänyt tätä aiemminkin.

MSCHIC Baked Mineral Foundation - Tämän loppu on pyörinyt ja pyörinyt meikkipussissa. Hauska baked puuteri jossa hieno suonikuvio. Sävy Porcelain oli aika vaalea. Tämä on tosiaan loppunut ajat sitten mutta pyörinyt meikkipussissa. Muistelen olleen ihan hyvä mutta ei sellainen että tulisi ostettua uudestaan.  

Oliko joukossa mitään teille tuttuja tuotteita? Haluatteko lukea tyhjistä purkeista jatkossakin?

18 kommenttia:

  1. Kyllä haluan lukea jatkossakin tyhjistä purkeista :) kiinnostaa aina ne kokemukset! ja tuo Biozellin sävyte on tuttu! hyvä tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Biozellin sävyte on hyvä mutta KC on enemmän mieleeni :)

      Poista
  2. Juu halutaan lukea :). Mun on pakko saada jossain välissä tuo Laveran käsivoide. Mulla on tuo kasvonaamio ja tuoksu on aivan huumaava, joten pitää saada myös tassuille sama tuoksu!

    VastaaPoista
  3. Lumenen voide on aivan ihana, itselläni toimi moitteetta myös meikkivoiteen alla. :) Ja noita KC:n Color Maskeja tuli jossain vaiheessa käytettyä, antaa kivasti kestoa ja kiiltoa hiukseen :)

    Itsekin tykkään näistä loppuneista lukea, koska näistäkin voi joskus bongata jonkun tuotteen jota voisi itselle käyttöön hankkia, aina kun kaikista tuotteista ei blogiin ihan kunnon postausta tule tehtyä.. Jatka siis ehdottomasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punainen väri ei kyllä pysy paria viikkoa pidempään, jos ei naamiota käytä :) kyllä itsekin tykkään lupea loppuneista, saattaa bongata jotain kivaa!

      Poista
  4. Kyllä mua aina kiinnostaa toisen roskat! Joku pannuprojektikin olis kiva? Oikeesti kuinka usein heität kynsilakkoja pois? Mitkä on sellaisia mitä olet ostanut uudestaan? Trindin lisäksi ;) tässä postaus vinkki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pannuprojekti kuulostaa...vaikealta? Hankalasti saavutettavalta? Mutta ehkä sen voisi soveltaa johonkin...kiitos vinkeistä ;)

      Poista
  5. Ei ollut yhtään tuttua tuotetta tällä kertaa. En ole itse tehnyt näitä tyhjäpurkkipostauksia, mutta koko ajan ovat mietinnässä, sillä näitä on niin kivaa lukea. Loppuneet kertoo siitä, että tuotteesta on tykätty.

    Mukavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, etenkin Laveran käsivoide oli tosi tykätty :) Kivaa sunnuntaita ❤️

      Poista
  6. Tyhjentyneistä purnukoista on aina kiva lukea! Näistä on helppo tiivistetysti bongailla itelle uusia tuotteita sen sijaan, että kaikki ois ripoteltu omiksi postauksiksi.

    Oletko muuten kokeillut L'Orealin Nutri-Gloss-naamiota? Miten se vastaa sitä muutamia vuosia sitten ollutta huipputuotetta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kokeillut mutta bongasin sitä Anttilasta. En ollut tiennyt että sitä taas saa! Mulla on vielä yksi sitä oikeaa NG:tä. Jos luet jonkun kokemuksia siitä niin kerro. Tai ostan itse sen mielenkiinnosta :) onko joku sitä kokeillut, kertokaa :)

      Poista
  7. On nämä postaukset vaan yllättävän mielenkiintosia! Näistä on tullut paljon poimittua itelle uusia tuotteita. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla että näistä loppuneet -postauksista on hyötyä :)

      Poista
  8. Just yksi päivä mietin MSCHIC merkkiä, koska ennen se oli aika paljon pinnalla, mutta nykyään tuntuu että koko brändi on unohtunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä...saako sitä vain jostain nettikaupasta? Näin sen huomaa että ihan on unohtunut merkki minultakin, kun ei käytä vakituisesti...

      Poista
  9. Tää oli kiva! Kun muhitat color maskia niin kasteletko hiukset vai laitatko kuiviin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pesen ensin hiukset, pyyhekuivaan ja sitten laitan Color maskin :) pudän suihkumyssyä ja pyyhettä olkapäillä koska punainen naamio sottaa.

      Poista

Kiitos kommentista <3