keskiviikko 19. kesäkuuta 2024

Tämän kesän lempilakat

Lomalla on jaksanut lakata ja jopa koristella ;) tänään muutamat erilaiset kynnet näillä tämän hetken lempilakoilla...

---------------------------

Depend 7Day Just Wanna Have Sun
Nämä menee kategoriaan kaukaa kauniit :D siis nätti lakka, ei siinä, vielä kirkkaampi persikka luonnossa. Kamera syö mulla neonvärejä. Kynsidecalit oli vaan menneet vähän huonoksi, eivät meinanneet irrota arkista ja painuivat kynnelle huonosti, jäivät vähän törröttämään. Niitä piti tasoitella top coatilla jota tuli sitten liian paksusti, etenkin kun tämä persikka lakka itsessään oli jo tosi paksua. 
Lakat siis kuoriutuivat pois parissa päivässä mutta ei sillä lomalla väliä ollut. 

Kynnethän mulla kasvoi lomalla ihan sikana. Paljon pidemmiksi ja vahvemmiksi kuin tuossa persikka -lakka kuvassa! Niin pitkiksi että mulla ei sellaisia ole ikinä ollut tässä asuessa! Selkeästi siis joko Herome aluslakka toimii tai kesäloma toimii ;) kynnet olivat tuollaiset tasapitkät ja rapsuivat vähän joka paikkaan, yhdestä kynnestä murtui vähän nurkkaa joten koin viisaammaksi leikata tämä mantelin malli takaisin. Tämä se on kuulkaa kotoisa ja ihana. Ja sitten pinkkiä kynsiin, nämä Depsukan kesälakat ne vaan on parraita :)


Puhelimella otetussa kuvassa näkyy paremmin lakan kirkkaus. Rakastan neonlakkoja kesällä koska ne korostuvat ruskettunutta ihoa vasten. Minä en ota rusketusta mutta toki se väkisin tarttuu. Nyt olen vältellyt aurinkoa koska tatuointia ei saanut polttaa ja en käytä aurinkosuojaa, en halua että naamaan tarttuu aurinko. Ja siksi en käytä aurinkosuojaa koska naama lilluu rasvasta jo valmiiksi, suojavoide ei ikinä imeyty kun ei tavan rasvakaan imeydy. Kivittäkää vaan. Mutta pahimpaan aurinkoaikaan istun sisällä ja ulkona olen aina varjossa.



Tatskoista kyseltiin. Vanhoja rumia en esittele ja tässähän piilotettiin yksi sellainen. Eli tämä on Kuopiolaisille tutun Tinon tekemä täällä Iisalmen studiolla. Peitekuva joka yhdistää realistista ruusua old schooliin. Rakastan tätä! Ja haluan lisää ;) tähän ja silmälaseihin meni kesälomarahat mutta ei sillä väliä, en reissaa ja mökötän vaan kotona. Tästä on pidemmäksi aikaa iloa kuin jostain reissusta. Joku haluaa reissata, vaikka ulkomailla ja that´s fine. Jokainen viettää lomansa kuten haluaa :) jonkun mielestä kuva tai tatskat on ehkä rumia mutta itsehän tätä katselen. Ainahan minua on sanottu roskasakkiin kuuluvaksi mutta mulle ihan sama, ei haittaa. 

Olen miettinyt peitekuvaa sata vuotta ja vaihtanut mielessäni mallia. Ikinä en saanut aikaa varattua kun en ollut kuvasta varma. Nyt vaan ihan yhtäkkiä nappasin puhelimen käteen, varasin ajan ja maksoin etumaksun. Sain päähäni että ruusua siihen haluan, se on ajaton kuva ja miellyttää minua pitkään koska rakastan kukkakuoseja, kynsissä ja vaatteissa. Pidän old school tyylistä ja tatuoinneista, siksi esitin ideaa pääskystä, se on lempparini old school tyylistä mustana tai värikkäänä, sekä timantista koska se on kaunis kuvio. Molemmat sain yhdistettynä ruusuihin. Tatuoija suunnitteli kuvan vanhan kuvan päälle, mulla oli vaan toiveena että saa olla vähän hihan yli eikä ole hinnasta kiinni, eli saa olla vähän isompi kuin peitettävä kuva. Ja tälläisen sai tehtyä. Aloin jo suunnitella onko seuraava kuva sitten ensi kesänä ;)



Depend 7Day Saved By The 90`s
Tämä upeus on nähty jo hiljattain tässä blogissa, mutta kun se on kesälakka niin haluan nyt käyttää näitä :) koristeluissa jotkut kynsitarrat jotka liimautuivat hyvin tasaisesti kynnelle ja ripaus glitterlakkaa. Pidin tosi paljon näistä ja kyllä vaan tämä pinkki on lemppari näistä kesä-Depsukoista.



Depend 7Day Neon Motion 
Todella kirkas ja hieno neonvihreä. Ainut että koiran trimmaaja kysyi olenko Käärijä -fani kun mulla oli vihreää lakkaa. Heti tuli olo että en voi lakkaa käyttää, en tykkää mistään Käärijästä yhtään ja ärsyttää ainainen vouhotus euroviisuista. Mutta joku tykkää ja saa tykätä :) minun ei tarvii ymmärtää kaikkea. 
Tämä lakka peittää kahdella kerroksella mutta on aika paksua lakata ja jää hieman epätasaiseksi. Peittelin asiaa koristelemalla timskuilla ja folioilla. En tiedä oliko foliot huonot vai päällyslakka liian nopeasti kuivuvaa, mutta ei meinannut onnistua vai onko se vaan harjoituksen puutetta. Todella kivat kynnet silti!! Ja nämä sai kehuja baarissa kun olin kuskina, sanottiin että olet ihan kynnet laittanut kun olet kuskina. Miespuolinen oli tämä kehuja joten vissiin ihan huomiotaherättävät oli nämä Käärijät ;)

Mikä lakka oli mielestäsi paras? Omistatko vastaavia kirkkaita kesävärejä?


14 kommenttia:

  1. Neon lakat on ihania! Ja minunkaan puhelin ei pysty niitä kuvaamaan, ei kyllä yksikään puhelin ole pystynyt. Ihana tatska! Minä haluan peittokuvan myös ja ainakin puoli hihallisen, mutta en myöskään ole saanut aikaiseksi ja rahat menee kaikkeen muuhun. Osaan maksaa osamaksulla, en säästää 😆
    T:milipili

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne on :) mä haluan lisää kuvia, harmi vaan kun ovat kalliita. Ehkä ensi kesälomalla raaskin sijoittaa toisen peittokuvan ;) tästä tykkään ihan älyttömästi <3 mä kyllä säästän, vähän kerrassaan. Eipä sitä hirveitä aina palkasta jää...

      Poista
  2. Tosi upea tatska! Tuo pinkki lakka näyttää tosi nätiltä kun sulla kuitenki on rusketusta. Ja tuo vihreä kans on nätti. Mulla on vaan neon pinkkejä. Käytän niitä kesällä, vaikka on tosi vaalea iho. Mulla vaan on sellasia, että tulee aina pelko, ettei vaan oo "tuksupinkkiä". Mukavaa juhannusta sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tiedän mitä tarkoitat tuksupinkillä, tämä on siitä astetta tummempi. Ja just ihana <3 en muista onko mulla sellaisia vaaleita pinkkejä, ei ehkä kun en nykyään niitä oikein tykkää käyttää ;) Kiitos samoin mukavaa juhannusta <3

      Poista
  3. Hieno tatska! Varsinaisia kesälakkoja ei ole, mutta valikoin kesällä jotain vähemmän tummaa varpaankynsille. Nyt laitoin Orlyn Halley's Cometia. Ikivanha lakka ja edelleen täysin kuranttia kamaa. Käsien kynnet saavat edelleenkin vain näitä värillisiä tai värittömiä hoitolakkoja ja toivon, että ne kynnet pysyvät kasassa. Tuo Heromen aluslakka alkoi kiinnostaa. Täytyy tilata Lykosta, jos ei heillä ole täällä kivijalkamyymälässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen just mietin että taitaa Heromen aluslakka toimia kun kynnet on todella vahvassa kunnossa nyt. Mutta en käytä sitä jatkuvasti että ei koveta liikaa. Toki voi tämä kesäkin olla ja loma...töissä olen nyt huolella suojannut kädet hanskoilla. Katsellaan :) Muistan sen Halley`s Cometin, upea lakka <3

      Poista
    2. Orlylla tosi hyviä lakkoja. Mulla on samoilta ajoilta monta pulloa vielä ja kaikki lakat toimivat. Toki olen ollut huolellinen korkin kiinni laittamisessa. Nehän on vaan isoja pulloja, että kestävät ikuisuuden. Samoin samoilta ajoilta China Glazet on pysyneet hyvinä. Pidän kyllä tuon Heromen mielessä. Ja täytyy tosiaan ostaa uudet siivoushanskat. Ja pitää jopa tiskatessa niitä. Veden ja pesuaineitten kanssa lotraaminen uima-altaan veden lisäksi on kyllä ollut nyt melkoinen killeri kynsille.

      Poista
    3. Minä yritän kans kotona tiskatessa käyttää hanskoja. Se olis paras suoja kun ei tarviis kokoajan kastella käsiä. Mulla ei ole enää yhtään Chinan tai Orlyn lakkoja mutta varmasti ne säilyy...Orlyllä oli kyllä monta kivan väristä lakkaa :)

      Poista
  4. Depend tekee kyllä todella hyviä kesälakkoja! Miun suosikki on Dependin Shout Out (olen näköjään ostanut sen kesällä 2023), täydellinen neon oranssi, joka usein kerää kehuja, kun on niin kirkas :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Googletin ja onpa kirkas! Minulle oranssi ei ole oma väri mutta punaoranssit kivoja. Tuo on totta että Dependin kesälakat on kivoja ja olen kyllä ensi kesänäkin tilaamassa niitä :)

      Poista
  5. Neonlakat on ihan parhaita kesällä Mulla on edelleen pari China Glazen neonlakkaa ja säästelen niitä aina kesäksi. :D

    VastaaPoista
  6. Todella ihanat nuo neonväriset lakat! Ja hienoa, että menit tekemään tatuoinnin uusiksi, siitä tulee parempi mieli itselleen :) Täällä myös kaikki 4 viikkoa kotosuomessa, ehkä jonkin päiväristeilyn voisi vaikka tehdä Tallinnaan muttei nyt kummempaa tule tehtyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tallinna olis niin ihana <3 jos sais reissukaverin joskus, ei yksin tule lähdettyä kyllä...

      Poista

Kiitos kommentista <3