sunnuntai 23. kesäkuuta 2024

24 loppuun vuonna 2024 - 2.välikatsaus

Moikka :) tänään me kurkataan toinen välikatsaus tässä projektissa, eli mitä kaikkea tässä on loppunut taas kolmen kuukauden aikana.

----------

Catrice HD Liquid Coverage meikkivoide
Sävy 010 Light Beige on mulle hyvä kevät-syksysävy. Muutenkin tämä meikkivoide on täyttä timanttia. Levittyy aina ongelmitta, peittää, on matta ja pysyy todella hyvin rasvoittuvalla iholla. Ainut mistä jaksan valittaa on tuo pipettipullo ja se että pullosta ei näe läpi paljon tuotetta on jäljellä. Onneksi mulla on tätä jemmassa ja taidan ostaa lisääkin, jos tämän valmistus vaikka loppuu kun tätä ei tosiaan ole hinnalla pilattu ;)

It Cosmetics Bye Bye Pores irtopuuteri
Paras kokeilemani irtopuuteri!! Tämä lupaa pitää kurissa ihan rasvaisuutta, antaa kestoa meikkipohjalle, tasoittaa ja antaa täydellisen meikkipohjan. Ja tämä ihan oikeasti tekee niin!! Tasoittaa ihoni ja ällöttävät ihohuokoseni siistimmän näköisiksi, pitää kiiltoa kurissa ja näyttää vaan tosi hyvältä. Oli myös älyttömän riittoisaa ja puuteri kesti mulla vuosia. Käytin tosin vain spessutilanteissa, en arkena. Ostan todellakin uudestaan, käytän myös pois kivipuuteri version tästä ja kokeilen kumpi olis parempi.

Make Up Store Cover All Mix 
Tästä käytin loppuun tuon persikkaisen sävyn neutraloijana. Vihreälle ei ole tarvetta vaikkakin se sopisi couperosan peittoon. Vaalein sävy on jotenkin kuivakka eikä toimi mulla silmien alla. En tuhlaa aikaa tai käytä väkisin tuotteita pois jotka ei toimi/joista en pidä. 

essence Brighten Up! banaanipuuteri
Mattainen vaaleankeltainen kivipuuteri. Käytän ihan koko kasvoilla. Olen käyttänyt tätä aiemminkin ja tykännyt, ei tee kasvoja keltaisiksi. Nyt voisi käyttää kyllä muuta välillä mutta voihan tämän joskus ostaa uusiksi...tämä on tarkoitettu silmien alle mutta eihän se mulla siinä toimi, olisi aivan liian kuivakan matta. 

 
MAC C-thru huulikiilto
Huulet vaalentava pigmenttinen kiilto. Ihana tuote kuten MAC kiillot aina. Nyt haluan käyttää vähän muun värisiä kun pakolla kuluttanut näitä pois projektin myötä :D eikä se ole tarkoitus että alkaa vtuttaa tai kyllästyttää.

Jeffree Star Silk Rope huulikiilto
Ihana huulet peittävä kylmä nudesävy. Huimasti pigmenttiä! Ihan tajuttoman riittoisaa ja rupesi jo tuntumaan epähygieeniseltä. Kaivelin loppuja eikä tuolta oikein enää tule tavaraa. Jotkut jaksaa irrotella nuo putkilon päät ja oikein kaivella kaiken mutta minä en niihin kuulu. Hyvä tuote kuten Jeffreen huulimeikit aina.

Jeffree Star Velour Trap huulipuna
Sävy Celebrity Skin tuli kulutettua arkipunana töissä loppuun. Helppo käyttää, ihanan satiinimatta huulilla ja kosteuttavan tuntuinen. Sävy oli hyvä viileälle iholle. En osta uusiksi, ehkä haluaisin nyt käyttää kiiltoja enempi. Tässäkin oli tuo korkki rikki eli ei pysynyt enää kiinni, se oli tosi ärsyttävää.

Realher Kajal
Peruskiva geeliliner. Ei suttaile, ehkä nyt vähän päivän päätteeksi. Boxycharmissa saatu. Geelimäisissä kynissä on vaan se kurja puoli että ne tukkii terottimen. Onko jollain hyvää keinoa saada teroitin puhtaaksi siitä moskasta mitä terä on täynnä? Vanupuikolla sorkin mutta ajan päälle tahtoo mennä tukkoon...

Pannutin Huhtikuussa Modern Renaissance paletista sävyn Vermeer. Muita luomivärejä en ole pannuttanut. 

Jos nyt laskin oikein olen käyttänyt pois 15 tuotetta tässä projektissa. 9 tuotetta on jäljellä. Kuulostaa helpolta mutta eipä sitä ole, jäljellä on ne vaikeimmat tuotteet :D vaikka näitä tuotteita on loppunut niin ne loppuivat jo kevättalvella, esim kesäkuussa mulla ei loppunut yhtäkään projektin tuotetta.

Miten mun projekti on edennyt, oliko näistä tuotteista mielipiteitä?

6 kommenttia:

  1. On edennyt ihan tosi hyvin! Niinku sanoit kuulostaa helpolta, mutta se ei todellakaan ole sitä. Ihonhoitotuotteita loppuu paljo helpommin. Mulla on tuo essencen banaanipuuteri. Edelleenki ketuttaa kun sitä cocoa-cool bronzeria ei enää saa. On vielä jäljellä, mutta haluaisin löytää jonku vastasvan sävyisen. Esim. Macilta. Mutta ei sitä voi summassa tilata ja en tiiä millon pääsis käymään ihan livenä kattelemassa. Mä sain urban decayn paletista yhden vaalean sävyn pannutettua. Ja sitte Lumenen kivipuuteri oli jo niin vähänä, että laitoin pois, kun tympi niiltä reunoilta sitä yrittää ottaa. Hei, onko sulla muuten Tarten paletteja? Millasiahan ne on laadultaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) En osaa valitettavasti sokkona suositella vastaavaa kuin Cocoa-cool kun itselläkään ei ole :/ mutta vaaleaa kylmää bronzeria kun lähtee kyselemään niin varmasti Macilta löytyy :) Tartelta mulla on yksi luomiväripaletti ja se on hyvä. En kyllä oikein muista onko muuta ollut...ja ihan hyvä laatu siinä kyllä on, tykkään kovasti vaikka vähänlaisesti on nyt tullut käytettyä :) laadukkaalta se vaikuttaa ja moni niistä tykkää <3

      Poista
    2. Mikä Tarten paletti sinulla on? Pitää kysellä tuota bronzeria kunhan pääsee Macin pisteelle. Tai ei välttämättä tarvi Macin olla, kunhan vaan sävy olis samantyylinen kuin tuo Essence.

      Poista
    3. Se ois varmasti sellanen kiva paletti. Ja sitte oon myös katellu sitä too faced natural born this way. Kirjotinkohan oikeen. Mutta kuitenki. Makuasioita tietysti sitte kumman niistä hankkis. :)

      Poista
    4. Makuasioita, itse tykkään enempi siitä Tartesta :)

      Poista

Kiitos kommentista <3