lauantai 25. toukokuuta 2024

Lomalomaloma

**Mainoslinkki

Heippa ja sorry radiohiljaisuudesta! Työnantaja imi viimeisetkin mehut pois ja oli melkoinen rutistus ennen kesälomaa. Nyt sitä ollaan 3 viikkoa kesälomalla ja vielä elokuussa on 1 viikko. Ja talvilomakin on ensi talvena! Vitsit miten sujuvasti ja äkkiä aika menee...tavallaan toivoin ettei tarviisi olla kesälomalla koska se ahdistaa kun kaikki kyselee lomasuunnitelmia. Ja vastaan että ei mitään. Töllötetään koiran kanssa Netflixia. En ole muuten vieläkään katsonut sitä Stranger Thingsia :D

Silloin kun olin parisuhteessa, sitä kesälomaa ja sitä vapautta odotti. Niitä reissuja ja sitä että saa puuhata yhdessä. Nyt ei ole ketään kenen kanssa puuhata. Se harmittaa mutta on mulla jotain kivaa lomalle mm.tiistaille on varattu tatuointiin aika, peittokuvan tekoon. 

Mutta kirjoittelen tässä miten se loma sujui. Joku aika sitten tilasin Kicksilta **kesäisiä kynsilakkoja, etenkin Dependin 7Day lakkoja jotka minusta on tosi hyviä ja pysyviä. Edullisia ja tuon pienen pullon saa joskus käytettyä poiskin. Tämä neonpinkki kesäsävy on Saved By The 90s. Törkeän hieno ruskettunutta ihoa vasten, laitoin tätä myös varpaisiin.

**Kynsilakoissa Essie Ota 3, maksa 2 ( myös kynsiöljy!! ), OPI -25% ja Dependit on muutenkin huippuedullisia :) Suosittelen nappaamaan nuo kesäsävyt ostoskoriin jos etsit nimenomaan kirkkaita kesäsävyjä. Depend kesäkokoelma on Limited Edition ja yleensä loppuu tosi äkkiä. Tilasin itselle useamman sävyn ja otin myös  yhden pinkin Atelier Rougen kesäsävyistä. 

Weekend Dealina Kicksissä meikkisuosikit mm.NYX, Flaer, BeautyAct -25%. Alemeikkeihin pääset **tästä. NYXilta kannattaa tsekata primerit ja Flaerilta meikkivoidesiveltimet, niille suositus. Muutkin Flaerin siveltimet on tosi hyviä! 

Mitä sulle kuuluu? Milloin on kesäloma?

ps. Saa antaa lomavinkkejä mitä voitaisiin koirulin kanssa yhdessä touhuta ;)


27 kommenttia:

  1. Ei liity kynsiin tai lomaan, mutta pakko vinkata sullekin Vani Cosmeticsin tarjous pressed glittereistä! Siellä on nyt verkkokaupassa bundle-tarjous, joista toisen tilasin itsekin. Olen yleensä tilannut yksittäisiä nappeja kerrallaan. Tulevat Kanadasta, tullaus tietty täytyy tehdä. Mutta vaiva kannattaa, ovat ehdottomasti parhaita! Ja tietty cruelty free.
    https://www.vanicosmetics.com/collections/palettes?omnisendContactID=637327e30db2c000171977d6

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upean näköisiä kuten myös multichromet, jäin selaamaan niitä ;) Kiitos vinkistä :)

      Poista
    2. Sain juuri tullausilmoituksesta omasta bundlesta, lääh! :D Piti tulla vielä toivottamaan hyvää lomaa! Itse lomailen aina pari päivää kerrallaan, koska mies on yrittäjä ja sesonkin on kesällä. En tee mitään suunnitelmia, käyn vanhempien luona, pyöräilen ja traditiona on katsoa Dallasin ja Sopranosin kaudet joka kestä läpi. Lomalla ei tarvitse vääntää väkisin mitään, eihän se muuten lepoa ole. :)

      Poista
    3. Kiva kun paketti saapuu sieltä pian! Kiitos :) ainakin on tullut nukuttua paremmin ilman painajaisunia töistä :D ja sarjamaratoneja tulee kyllä vedettyä...

      Poista
  2. Mekin jäätiin juuri lomalle eikä mitään suunnitelmia :D Varmaan perusasioiden puuhastelua, mitä ei arkena jaksa tai ehdi. Loma on kuitenkin aina lomaa, vaikka ei olisikaan mitään ihmeellisempää tai sääkään ei suosisi. Ihana vain olla stressaamatta työasioita! Hyvää lomaa sinulle :)
    Ps. Multakin suositus Flaerin siveltimille 👍🏻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja mukavaa lomaa teillekin! Siis on mulla näitä perusasioita mitä ei arkena jaksa...mutta vaikea olla stressaamatta kun nytkin äsken heräsin ja heti olin että herrajumala miten nyt näin pitkään nukuin, ei illalla nukuta kunnes muistin että loma....

      Poista
  3. Kannattaa opetella nauttimaan omasta rauhasta. Saa ihan itse päättää mitä tekee ja mihin aikaan. Lähde pikku ajelulle lähikuntiin ja katselemaan maisemia, pysähdy johonkin ihanaan kahvilaan. Pidä somelomaa ja lue, meikkaile ajan kanssa kun on kerrankin päivänvaloa :D Harjaa koira kunnolla ja ota siitä kauniit valokuvat - joku päivä olet onnellinen että teit niin. Käy torikahvilla, ota vaikka joku lehti mukaan ja nauti tunnelmasta. Ihanaa lomaa, lepo on tärkeää ja se vastapaino töistä.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihania juttuja, kiitos näistä vinkeistä <3 meillä on huomenna trimmaus, ei enää oma taito riitä tuon turkin kanssa. Ja sellaiset pikku retket lähipaikkoihin on suunnitteilla mm.kansallispuistoja ja kävelypaikkoja. Niistä nauttii erilailla ilman kiirettä :) Mukavaa kesää <3

      Poista
  4. Kivaa tatska-aikaa :) Ikinä ei tiiä miten niistä jaksaa selvitä, vaikka hetkellistähän ne aina on. Täällä on myös neljä viikkoa lomaa, pidän ne sitten juhannuksen jälkeen parissa erässä. Oon pitkälti tänävuonna myös yksin lomalla, mutta eiköhän sitä saa jotain kivoja päiväreissuja aikaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) varmasti se sattuu mutta jospa se kipu turruttaa :D mulla on onneksi se yksi viikko elokuussa, niin on jotain mitä odottaa eikä ole sellaista ahdistusta että miten saan neljä viikkoa putkeen kulumaan. Luulen että kaikki rahallisesti myös 4 vkoa olisi hankalaa..kun olen haalinut pirun kalliita juttuja tähän lomalle mm.tatska ja silmälasien hankinta niin lomarahat taitaa mennä jo ekalla viikolla ;)

      Poista
  5. Ihanaa lomaa Taina💜. Meillä heinäkuussa ja ei suuren suuria suunnitelmia..Paitsi se, että lomaa ei oo se, että hoitaa suvun huomioimis velvollisuuksia😅. Ihastuttiin viime vuonna Liettuaan, mutta päästäänkö sinne.. menin rikkomaan hampaani ja sen korjaaminen tulee kalliiksi. Mutta kesällä hammaslääkärikin tuntuu paremmalta kun talvella🤭

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 no joo totta, kesällä hammaslääkäri ei ole niin paha kuin talvella ;) mulla on kalliita velvollisuuksia kuten silmälasien hankkiminen. Siihen ehtii keskittyä paremmin lomalla. Ja pakko ne on hankkia kun oon vetkuttanut niin pitkään...Toivottavasti pääsette Liettuaan, se on kiva paikka <3

      Poista
  6. Ihanaa lomaa! Joskus paras loma on se, kun ei tee mitään. 😍 Mun 4 vkon kesäloma alkaa heinä-elokuun vaihteessa eli pari kuukautta pitää jaksaa. Heinäkuun alussa kuitenkin eka kesäreissu kaverin mökille, joka on joka vuotinen perinne ja sit ei ookaan enää pitkä aika lomaan. 😍 Tuntuu, et tänä vuonna loma tulee aikaisin, kun kaksi edellistä kesää mun kesäloma on ollut vasta syyskuussa. 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) sinne myös ihanaa lomaa. Mukavampi se on kesällä lomailla kun syyskuussa ;)

      Poista
  7. Miulla ei virallista lomaa ole, edes koulusta :D Nykyään kun pitää olla koulua myös kesällä, jos joku on tukien varassa, niin nehän katkeaa loman vuoksi täysin. Siksi koulua on läpi kesän, itsellä harkka loppuu juhannuksena (ja lupailin olla sitten yhden viikon heinäkuussa töissä).

    Miun pitäs vaihtaa pyörään kesärenkaat, en vaan ole saanut aikaiseksi.. Ei kiinnosta työpäivän jälkeen soitella mihinkään, mutta kait se pitäisi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohan se just on että ei työpäivän jälkeen jaksa niin siksi hoidan nyt näitä asioita. Ja ulkoilen koiran kans ja tutustun uusiin paikkoihin täällä :) Onneksi kuitenkin on töitä yksi viikko niin saa vähän extraa ;) eikä se koulu ole niin paha kuin työt, minusta :D

      Poista
    2. Ja miunkin pitäisi rillit uusia.. On niin järkyttävän naarmuiset linssit, että huh huh :D Ja elokuussa ois festarit, kun ostin yhden päivän lipun. On siis jotain mitä odottaa!

      Poista
    3. Se on just parasta kun on jotain mitä odottaa :)

      Poista
  8. Hieno neonpinkki lakka.
    Hyvää lomaa! Jos siellä on koirauimarantoja ja sää suosii, niin sellainen voisi olla kiva, mikäli Hippu tykkää vedestä. Minulla oli talviloma pari viikkoa sitten ja itse nukuin, jumppailin, ulkoilin ja tein sellaisia asioita, joita ei enää työpäivän jälkeen jaksa tehdä. Seuraava vapaa onkin pidempi sitten. ;)
    Alga mariksella taitaa olla tatuointivoide, jos sellainen tulee tarpeeseen.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllä tässä lähellä on uimapaikkoja ja niissä on tarkoitus käydä. Tämä viikko on vaan ollut liian kovaa hellettä eli ei olla liikuttu kävellen kuin pakolliset pienet lenkit. Ensi viikolla viilenee joka miellyttää kyllä minua <3 Mukavaa tulevaa vapaata sinulle ja kiitos voide vinkistä, liike onneksi möi tosi hyvää rasvaa ja sitä ahkerasti käytellyt :)

      Poista
  9. Hei, olis kiva lukea juttu sun tatuoinnista/tatuoinneista!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3