tiistai 9. toukokuuta 2023

Toukokuun kauneussuosikit + inhokit

Moi! Tänään esittelyssä kuukauden suosikkituotteita pitkästä aikaa :) 

Piti postata nämä jo huhtikuun puolella mutta en vaan kerennyt. Tässä siis tavallaan huhti-toukokuun suosikkeja.

Dior Skin Glow meikkivoide
En varmaan ole muistanut kehua tätä täällä! Kokeilin tätä talvella, mulla on tästä sävy 1N Neutral. Tämä on ehkä sellainen välikauden sävy eli kevääseen tai syksyyn. 24 tunnin pysyvyyden lupaava meikkivoide muistutti minua taas siitä miten upeita kalliit meikkivoiteet ovat! Ihosta tulee niin uskomattoman kauniin näköinen! En tykkää yleensä glow -tuotteista iholla mutta jos se glow on aikuiselle iholle sopivaa, hillittyä eikä rasvaista, se sopii minulle kyllä. Meikkivoide pysyy hyvin, levittyy kauniisti ja hoitaakin vielä ihoa. On ohutta mutta peittävää. Upea tuote. Jos olisin rikas, ostaisin enemmän Diorin kosmetiikkaa. On varmasti poikkeuksia että kallis ei aina ole parempi kuin halpa, mutta kyllä kalliimmat meikkivoiteet on oikeasti laadukkaampia ja eron huomaa. Näin kivasti yleistäen ;)

It Cosmetics sivellin #7
Kaksipäinen sivellin jonka toisella päällä laitetaan peiteaine ja toiselle meikkivoide. Minulta kysyttiin hiljattain suosikki sivellintäni meikkivoiteelle ja kyllä se on tämä! Kamalan kallis mutta kannattaa seurata tarjouksia joita Kicksillä on usein. Olen kyllä itse tyytyväinen että sijoitin tähän siveltimeen koska tällä meikkivoide levittyy hyvin ja näyttää tasaisen kauniilta iholla. Mullakin on joskus ollut ongelmana viirut joita sivellin jättää kasvoille, mutta vältän ne pyörittelemällä käden selässä meikkivoiteen siveltimeen, siitä iholle pieni alue kerrallaan ja taputan sormilla vielä tasaiseksi. 

essence poskipuna
En kyennyt vastustamaan essencen Lion King -tuotteita joista hankin 01 The Remember Who You Are poskipunan. Ihana kevätsävy, tosi raikas hieman lämpimään koralliin taittava. Ei hehku/hohka ja pigmentti on maltillista, eli sopii sitten tosi hyvin viileälle ihollekin. Pakkauskin on ihan hauska vaikka en varsinaisesti välitä lapsenomaisista pakkauksista...tai siis näköjään välitän ;))

Aussie hiustenhoitotuotteet
Ihana kaksikko! Muistan kun Aussie tuli suomeen, ostin sitä Stockmannilla käydessä. En ole vuosiin näitä käyttänytkään kunnes Citymarketin tarjouksesta nappasin mukaan öljyn ja hoitosuihkeen. Yhdessä ihanat, tuovat kiharaa hienosti esiin eivätkä lähmää. Ihanan tuoksuiset ja tuoksu jää pitkäksi aikaa hiuksiin. Hinta on kukkaroystävällinen, ostan kyllä ehdottomasti merkin tuotteita lisää koska heillä on pääosin kosteuttavia ja korjaavia tuotteita ja mun tukka on ihan kamalan kuiva aina! 

Ja sitten niihin inhokkeihin joita oli tässä kuussa yksi ainut...ei onneksi mennyt kamalasti rahaa hukkaan. 

essence Lash Like A Boss ripsiväri
Kyselin Instan puolella mitä tästä tykätään ja sain kommenttia että tuhrii....ja juu, niin tuhrii :/ tekee kyllä ihan pitkät ja kivat ripset mutta illalla näin viirut silmien alla. Ja joskus kesken työpäivän oli mustaa tuhrua silmänurkassa...Ei tätä voi hemmetti vieköön käyttää viikonloppuna, ehkä arkena korkeintaan kun ei sen väliä iltapissin aikaan miltä pihalla näyttää. Ei mene kyllä jatkoon tämäkään essencen ripsari, olis pitänyt uskoa että ei ne ole mun juttu. Lisäksi epäilyttää sinettien puuttuminen koska tämä oli avatessa kuivakan tuntuinen. Vaikka aina ronkin takimmaisen ripsareista...

Oliko mukana sinusta kokeilemisen arvoisia tuotteita tai kentien jotain jo käytettyjä?

18 kommenttia:

  1. Tuo Diorin Glow -meikkivoide kuulostaa ihanalta!
    Ikää kun tulee, niin nuorena tavoiteltu mattaiho on niin tympeän näköinen. Hehkua sitä olla pitää.. ; D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään matasta mutta en sentään niin matasta kuin ylä-asteella :) glow on välillä ihan jees ;)

      Poista
  2. Toi essencen ripsari on kyllä ärsyttävä sen tuhrimisen takia.. Ja kun se ei itsellä sitä joka kerta edes tee, mutta ei tarvii kyllä munkaan toista tuubia ostaa :D

    It Cosmeticsin sivellin olisi niiin ihana saada, mutta tällä hetkellä ei oo moiseen varaa, edes alennuksella, kun ei oo mitään oikeeta tarvettakaan uudelle meikkivoidesiveltimelle. Meikkivoiteista oon samaa mieltä, että kyllä ne kalliimmat yleensä on parempia kuin ne alle kympin tai parinkympin versiot. Toki varmasti löytyy poikkeuksia, mutta meikkivoide on itselleni sellainen tuote, mistä olen tarvittaessa valmis maksamaan paljonkin, jotta saan oikeasti hyvää :) Esimerkiksi ripsareissa jätän taas Shiseidon ihan loistavan, mutta hintavamman ripsarin ostamatta, kun saan halvemmalla käytännössä ihan yhtä hyvää. Meikkivoiteessa on tingi, vaikka niitä edullisempiakin toki käyttelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kovin luotettava kyllä, en ostaisi todellakaan toiste. It sivellin on ihana mutta kallis...toisaalta hyvä että aiemmin sen ostin kun en ehkä nyt raaskisi. Ja onneks on hyviä meikkivoiteita jemmassa kun ei niitäkään raaskisi nyt ostaa, ellei tee hyviä löytöjä...tämäkin Dior oli kirppis ostot ja halvalla kyllä :) ripsareissa yleensä tykkään kalliimmista esim Diorilla ja Lancomella ont osi hyviä, aikoinaan käytin sitä Diorshowta ja Lancome Doll Eyesia :)

      Poista
  3. Kuulostaa hyvältä tuo Dior. Kans haluan testata joskus..nyt on aika paljon tullut meikkivoiteita hamstrattua..ja It cosmetics sivellin kans ostoslistalla..käytin edellisen puhki. Nykyinen omistamani Flaer ei pärjää tälle. Aussiet on itselle aika vieraita..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä sivellin on kyllä huippuhyvä! Kallis tosin...mulla on kans paljon meikkivoiteita mutta käytänkin kyllä joka päivä :)

      Poista
  4. Juuri viikonloppuna olin paikallisessa isommassa marketissa, missä nuoriso laittoi myyntikappaleen huulipunaa suoraan huulille ja takaisin hyllyyn. Ei mennyt varmaan minuuttia kahta kauempaa kun onneksi vartija tuli paikalle asiasta ripittämään, taitaa olla kosmetiikkahyllyt kameratarkkailussa usein. Mutta silti, tämän vuoksi itse usein mielummin tilaan tuotteet verkosta kun ostan kivijalkamyymälästä, jos ei ole sinetöity ja paketoitu kunnolla. Ja valitsen myös usein sen takimmaisen tuotteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ronkin kans aina takimmaisen, en ikinä osta etummaista. essencen tuotteissa ei edelleenkään ole sinettejä niin kyllähän ne melko varmasti saattaa olla avattuja :// nuoret varmasti testailee niitä ja uskon että vanhemmatkin...

      Poista
  5. Aussien hiustuotteita olen jonkin verran käyttänyt ja ne on musta hyviä hinta/laatusuhteeltaan. Mä olen tippunut aivan meikkivoiteiden kärrystä kun en enää käytä niitä. En olis ikinä uskonut, koska ennen mulla oli vähintään 10 erilaista auki. 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en halua olla ilman kun iho on niin punoittava ja kirjava :/

      Poista
  6. Mäkin ostin juuri Diorin meikkivoiteen, mutta se ei ollut sama kuin tuo sinun omasi. Siihen hankin vielä yhden oheistuotteen...postausta tulossa!

    Jaahas, ollaan sitten yhtä mieltä tuosta ripsarista! Ei se mun omani sitten tainnutkaan olla maanantaikappale, vaan niitä "maanantaikappaleita" näkyy sitten olevan muillakin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. essencen ripsarit taitaa olla vähän maanantaikappaleita, ei ole ensimmäinen joka on tuntunut avatulta ostettaessa!

      Poista
  7. Munkin olisi tarkoitus jossain kohdin testata tuota Diorin meikkivoidetta. Näin kesää kohden tykkään enemmän glow-tuotteista. Talvisin sitten sekä mattaisista että hehkuvista. Aussiesta tykkään paljon merkkinä, en ole tainnut koskaan kokeilla niiltä mitään huonoja tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen just illemmalla katsoin ihoa että onpa ihana glow, aamulla olin käyttänyt EL Double Wearia enkä painellut kiiltoa kokopäivänä pois :D mulla se hehku tulee siis luonnostaan ja jos käytän tälläisiä hehkuvia, kiiltoa on usein paineltava pois :)) mutta tykkään tästä, huippulaadukas on <3

      Poista
  8. Ihanaa kun Aussiet on suosikeissa, odotan jo että pääsee hankkimaan uusia hiustenhoidon ihania tuotteita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä pitkässä tukassa on kyllä se hyvä puoli että tuotteita saa ostaa ahkerasti, niitä kyllä kuluu!

      Poista
  9. Meikkisuti vaikutti kiinnostavalta. Hieman hankala vain säilyttää, itsellä samantapainen kaksipäinen luomivärisutina, kun pystyasennossa lyttääntyy tai sotkee.
    Leijonakuningas-huulituotteita yritin ostaa, mutta olivat kaikki loppu.
    Suosikkeja ovat olleet essencen ja Laveran poskipunat. Kumpikin melko kauan olleet avattuina, mutta toimivat vielä ja väriä irtoaa hyvin.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leijonakuningas -tuotteita olen satunnaisia kappaleita nähnyt siellä täällä, onko oletkauniilla mitään? Kaksipäinen on hankala säilyttää mutta on mulla sille se oma kotelo vielä tallessa, niin ei lyttääntyisi :)

      Poista

Kiitos kommentista <3