sunnuntai 21. toukokuuta 2023

Touko-kesäkuun käyttismeikit

Heips! Kuunvaihteessa oli aika vaihtaa meikkilaatikon tuotteet ja valita meikit tehokäyttöön seuraavaksi kahdeksi kuukaudeksi :) Nyt eletään loppukevättä/alkukesää niin ihana vaihtaa jo raikkaampiin sävyihin ja laittaa meikkivoiteiden vaaleat sävyt odottamaan taas ensi talvea :)

Halusin ottaa mukaan tosi paljon kaikkea uutta koska viime meikkilaatikko tuntui jo tylsältä, käytin silloin tosi paljon pelkästään siihen valittuja paletteja ja huulimeikkejä, ne tuntuivat tummilta eivätkä keväisiltä.

Otin kaksi uutta primeria mukaan, Clarinsin Re-Boostin joka olikin sitten aika tumma ja sävyttävä, NYX Plump Right Back on kiva joka päivään sopiva kosteuttava pohjustaja. Meikkivoiteet päivitin hitusen tummempiin sävyihin, nyt on vähän hankala aika kun talvisävyt on liian vaaleita ja osa näistä taas jopa vähän tummia mutta näillä mennään! Lancomen Teint Idole Ultra Wear on kyllä upealaatuinen, Estee Lauder Double Wear peittävä ja Catrice myöskin ehkä kevätsävyinen, voisi olla hyvä arkeen. 

Kiinnityssuihkeena LH Cosmetics joka on kamala, silmien alla aina ensin Tarten kosteusvoide, sitten Boho keltainen tai oranssi neutraloija. käyttöön pääsee myöskin Tarten Shape Tape Glow versiossa. Puutereina Lottie London ja Paese Under-Eye. 

Poskipunina Physicians Formula ja Clarins, molemmat pannutuksessa. essencen uutuus poskipuna käyttöön koska on kesäinen sävy. Bronzerina Hanalei joka on ihanan matta, contourit teen LA Girlillä ja korostan MAC Lightscapadella jota myös pannutan. Lisäksi mukaan Jeffree Starin ja MAC highlighterit koska haluan näkyä :D 

Näistä en jaksa kertoa kun ne on kokoajan samat :D Kysy jos joku sävy tai tuote kiinnostaa!! 

Luomiväreiksi useampi ihana Jeffreen paletti koska kevät ja värit. Etenkin Pink Religionilla haluan meikata nyt kun se on ollut vähällä käytöllä. Haluan käyttää myös Urban Decay Electric palettia koska en muista milloin olisin sillä meikannut. Huda Retrograde on ihana, samaten MAC Nude Model ja Too Faced mattainen persikkapaletti. Ihanuuksia kaikki!! 

Huulilla jatkaa sama joukko, kaikki hyviä sävyjä arkeen koska olen huomannut että käytän vaan nudeja. Ja aika turha ostaa mitään tummia tai näyttäviä kun missä minä niitä käyttäisin! Jeffreen Lord Star on ainut kohauttava näistä, en sitäkään jokapaikkaan töihin laittaisi mutta välillä viikonloppuna. 

Sellainen meikkilaatikko tällä kertaa. Itse olen innoissani käyttämään taas uusia ja jotenkin keväällä vaan tekee mieli käyttää värejä :)

Miltä sun kevätmeikkien kattaus näyttäisi?


13 kommenttia:

  1. Ihania tuotteita! Toi TF:n persikkapaletti houkutteli mua joskus ihan hirveästi. Munkin pitää varmaan napata Pink Religion kesäkuun meikkilaatikkoon, kun se on nyt osana mun Pan Those Eyeshadowsiakin, enkä oo sitä ihan hirveästi käyttänyt :) Ootko kokeillut jo tota Tarten Shape Tape Glowia, mitä tykkäät siitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TF paletti on kiva mutta ilmankin pärjää ;) katselin sitä Berliinin Sephorassa muistaakseni ja kiva oli myöhemmin ostaa ihan kirppishinnalla täältä :) mutta ei se korvaamaton ole, mutta hyvät mattapaletit on aina jees <3 Olen kokeillut enkä tykkää, lähtee eteenpäin. En ymmärrä jotenkin sitä kun se ei peitä ja sitten kun on silmäpussit niin ei tuollainen valaiseva tuote kyllä imarteleva ole :DD

      Poista
  2. Nämä on mukavia postauksia. Vielä olis kiva nähdä paletit avattuina. :) Näkisi sävymaailman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet oikeassa, yritän muistaa seuraavan kerran :) sitä aina ajattelee että onhan ne tuttuja ja monta kertaa täällä nähtyjä paletteja...

      Poista
  3. Mulla oli just pienellä reissulla Mercury Retrograde mukana ja onhan se kevät paletti. Toinen mitä oon käyttänyt paljon Rose Quartz.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla RQ on ollut vähän unholassa...muita käytellyt ;)

      Poista
  4. Kivoja tuotteita. Tästä tulikin mieleen että Lancomen Teint meikkivoide olisi sellainen kalliimpi meikkivoide jota vielä haluaisin kokeilla. EL:n ultra ohutta dw meikkivoidetta vielä toki löytyy niin en vielä hanki toista arvokasta rinnalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lancome on ihana, en muista onko tämä toinen pullo sitä, mutta olen tykännyt siitä jo pitkään <3

      Poista
  5. Tuo Clarinsin Re-Boost kuulostaa kiinnostavalta, joskaan ei se tummuus:D Ihanan värikkäitä luomiväripaletteja<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aika tumma mulle mutta menee se nyt kesällä :)

      Poista
  6. Katotaan toimiiko tää kommenttikenttä....

    VastaaPoista
  7. Ilmeisesti edellinen kommentti meni (ainakin jonnekin) joten kokeillaan kirjoittaa ihka oikea sellainen 😁
    Ostin Suvalta viiden sävyn vedellä aktivoitavan luomiväri/rajaus paletin ja sillä olen enimmäkseen vkonloppuisin tehnyt paksuja rajauksia. En millään meinannut saada sitä toimimaan, sain Suvalta apuja että nappi pitää olla todella märkä, ei siis vaan siveltimen kärki. Eli erilainen kuin heidän pelkät rajaustuotteet. Kokeilin pitkästä aikaa Lilyn Lolon meikkipohjaa kun kesä ja haluaa vähemmän naaman peittoa, no sitä kyllä sain, ei siis peitä mitään, teen mieluummin täsmä iskuja peittarilla.
    Oranssit ja korallit otettu taas käyttöön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oranssit ja korallit kyllä on ihania tähän vuodenaikaan mutta ei sitten muuten, poskilla ainakaan mulla :D mulla ei ole niitä Suvan paletteja kun ei ne oikein ole mun juttu. Meikkipohja saa kyllä olla keveämpi, siltä alkoi tuntumaan jo tänään mutta levitän aina meikkimunalla niin ohut sillä muutenkin tulee :)

      Poista

Kiitos kommentista <3