lauantai 15. huhtikuuta 2023

Glossybox Maaliskuu 2023

Glossybox saapui mulle jo maaliskuun loppupuolella mutta esittelen sen vasta nyt, piti saada nuo aiemmat postaukset ensin julkaistua ;) 

Tilasin siis kokeeksi yhden boxin, mietin vielä tilaanko jotain kuukausiboxia. Olisiko se tämä vai Lookfantastic. On tosi ikävä Boxycharmia mutta en raaski ainakaan vielä tilata sitä. 

Molemmat maksavat suunnilleen saman verran. Glossyboxia mulle on kolme boxia tullut, Lookfantsua ei ikinä. Tykkäisin enemmän meikkisisällöstä, mutta kumpikaan ei oikein meikkiboxi ole vaan tarjoilee näitä pikku purkkeja. Niitä oli siis tässäkin boxissa yllinkyllin ;) Tutkitaan Maaliskuun Glossybox tarkemmin! 

BIC Click 5 Soleil / arvo 9,90 e
Olen käyttänyt merkin höyliä aiemminkin, joten ihan kiva saada tälläinen boxista. Ehkä hieman köyhä yllätyksen kannalta mutta sitäkin tietty käytännöllisempi. Onhan tälle käyttöä. En ole käyttänyt vaihdettavia päitä, toivottavasti toimivat eivätkä mene rikki vaihdettaessa. Suosin yleensä kertakäyttöhöyliä...

Espa Overnight Glow Enzyme Peel / arvo n.25 e
Kemiallinen kuorinta kasvoille joka levitetään iholle yöksi. Sisältää hedelmäentsyymejä, Yarro -juuresta saatavia AHA -happoja sekä vitamiineista ja omegarasvahapoista koostuvan yhdisteen. En ole innostunut oikein jättämään tälläisiä yöksi kasvoille ärsyyntyvien silmien takia, mutta illalla voisin ehdottomasti käyttää, ja Espan tuotteista olen kyllä tykännytkin!

Filorga Oxygen-Glow Cream / arvo 13,30 e
Ihoa tasoittava ja täyteläistävä voide. Filorgan tuotteita on tullut kokeiltua, itse en ole kovin ihastunut tai ainakaan täyttäpäätä rakastunut, mutta käytän pois ja katson mitä tykkään ;)


I Want You Naked The Elixir Face Toner / arvo 39 e
Matkakokoinen virkistävä kasvovesi. Niasiiniamidia, kofeiinia ja allantoiinia sisältävä kasvovesi tasoittaa juonteita ja ryppyjä. Mielenkiintoinen tuote, kesällä voisi käyttää virkistämään kasvoja tai talvella kosteutuksen välivaiheena. Mulla ei taida nyt ollakaan yhtään suihkittavaa kasvovettä joten ihan toivottu tuote oli.


Huygens Paris Le Commage Visage Organic Face Scrub / arvo n.4,40 e
Riisiuutetta, vihreää teetä ja seesamiöljyä sisältävä voidemainen kasvokuorinta. Kaksi kuorintaa on vähän erikoinen juttu boxissa mutta toki tämäkin tulee käyteltyä pois, kuorintojen ystävä kun olen. Tätä tuotemerkkiä olen kokeillut mutta en tykännyt, annan toki kuitenkin tälle mahdollisuuden. 


Nudestix Magnetic Matte Lip Color / arvo n.20 e
Sävy Blossom on kaunis viileä nude vaaleanpunainen. Tuote on liki täysikokoinen, aika arvokas. Kokeilen pois mutta arveluttaa millä tätä kynää teroittaa jatkossa? Mulla ei taida olla paksua teroitinta. Pitääkö hankkia sellainen sitten....


Ihan kiva kokonaisuus uutta kokeiltavaa. En ole edelleenkään ehtinyt/jaksanut syventyä siihen mitä boxia tilaisi. Odottelen jotain hyvää tarjousta ;) Kun en tosiasiassa mitään tarvitse mutta olisi kiva kirjoitella jostain blogiin, ja kyllähän niissä boxeissa välillä voisi tulla jotain ihan huippua. 

Mitäs tuumit tästä boxista?

14 kommenttia:

  1. Kiva kyllä lukea boksipostauksia! Onpa arvokas tuo kasvovesi; täytyisi olla todella loistavaa, että tuolla hinnalla itse erikseen ostaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät :) Tarkistin kyllä juttua kirjoittaessa että menihän hinta oikein mutta meni....en ostaisi noin kallista kyllä ;)

      Poista
  2. Tuo yön-yli -kuorinta saattaa olla jopa hyvä.

    Mitä tulee kuorintoihin, kirjoittelin taannoin omaan blogiini Juice Beautyn tuotteesta, joka tosin on hedelmähapposellainen, eli ei ihan vastaava. Hämmästyin torstaina, kun kävin kasvohoidossa ennen Saksaan lähtöäni ja kosmetologi sanoi, että naamassa ei ole yhtään mustapäitä tai miliumeja, joten taitaa se toimia! Ei ole varmaan koskaan iho ollut näin puhdas. Kummallista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanalta <3 mulla oli joskus Madaralta hedelmähappokuorinta ja se oli ihana! Tykkään sellaisista enemmän kuin rakeisista....

      Poista
  3. Ei ole boksista oikein mitään omia ajatuksia, mutta näitä on kyllä aina kiinnostavaa lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, näitä tulee jatkossakin koska päädyin sitten tilaamaan tämän Glossyboxin ;)

      Poista
  4. En ole boksi-ihmisiä, mutta ei hullummalta vaikuttanut. Mulla toimii hyvin vaihtoterät, joskaan en kovin ahkera käyttäjä ole ja merkki muistaakseni eri. Olen jostain ostanut tai saanut kaksireikäisen (iso ja pieni) teroittimen, on kyllä tullut monta kertaa tarpeeseen. Mäkin varmaan toivoisin mieluummin meikkiboksia kuin voiteita, jos sille tielle lähtisin. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ehkä on joku kaksireikäinen terotin jossain. On vähän huonoja kokemuksia siitä jos pitää puukolla rueta vuolemaan, koko kynä menee siinä helposti rikki :) Meikkejä mieluummin, esim joku meikkivoide olisi kiva joskus eikä aina vaan pikku purkkeja. Tilasin nyt tämän Glossyn niin saa nähdä hukunko purkkeihin jatkossa ;)

      Poista
  5. Bokseista oli munkin mielestä tosi kiva kirjoitella, kiva näitä postauksia on myös lukea! Tää sisältö ei ehkä ihan iskenyt muhun, vaikka joukossa ihan kivanoloisiakin tuotteita toki oli. Huulipunan väri näyttää tosi kauniilta<3 Espan tuotteet on munkin mielestä laadukkaita, se olisi siis ilahduttanut jo sen puoleen itseäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin just että aikalailla alusta asti se LivBoxikin mulle tuli, että vaikka on taukoja välillä ollut niin kiva että joku boxi nyt tulee :) tämän verran raaskin sijoittaa, yli 20 e olisi nyt liikaa suomiboxeista. Ehkä joskus se Ipsy x Boxycharm taas...

      Poista
  6. Tämä boksi oli kyllä ihan kiva! Espa, Filorga ja Nudestix jo ylipäätään merkkinä itseäni kiinnostavia. No tuo höylä kyllä oli arkinen, mutta tarpeellinen, joten menee tuolla joukossa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sille käyttöä on vaikka se nyt vähän tylsä tuote olikin ;) ja pikku purkit tulee kokeiltua...Nudestix ei ole tuttu merkki mulle joten mielenkiinnolla testaan tykkäänkö...

      Poista
  7. Olihan tuossa kivasti erilaisia tuotteita. Ei sentään hammastahnaa. :D
    Tuosta höylästä tuli mieleen, että siirryin käyttämään geisha shaveria, kun siinä terät voi laittaa metallinkeräykseen. Jälki on myös ollu hyvä.
    Noita terottimia on kerääntynyt aika paljon. Onneksi myös isolle kynälle, vaikka niitä vähemmän myydään.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin eilen jemmasta yhden Make Up Storen teroittimen, se ehkä käy isolle kynälle. Muistan geisha shaverin kun se yhteen aikaan oli hitti, varmasti tosi hyvä jälki :)

      Poista

Kiitos kommentista <3