lauantai 21. tammikuuta 2023

ABC: A niinkuin A-Taupe The Space Needle

Selailin jotain vanhoja kynsipostauksiani ja törmäsin tähän ABC aakkoshaasteeseen. Tätä toteutin silloin kun mulla oli vielä ihanat kynnet ja jaksoin pitää kynsiblogia :D Päätin että nyt vuoden alusta aloitan tämän projektin uudelleen koska mun lakkakokoelma on niin muuttunut noista ajoista, ja tämä olisi hyvä tilaisuus käyttää vanhempia lakkojani. Eipä sillä että uusiakaan niin kovin tulisi ostettua ;) ja toivotte aina kovasti niitä kynsipostauksia joten tästä alkaa aakkoshaaste jossa luonnollisesti ensin A-kirjain! Eli aina valitaan kynsilakka aakkosen mukaan, kuulostaa helpolta mutta ei ole sitä vaikeimpien kirjainten kohdalla ;)

OPI A-Taupe The Space Needle


Lakaksi valitsin OPI A-Taupe The Space Needlen. Yksi vanhimpia OPI -lakkojani, varmasti vilahdellut täällä mutta en ole tainnut vähään aikaan tällä lakata. Olen tykännyt tästä aina vaikka onhan tämä vähän tälläinen...kröhöm..kakanruskea. 

OPI A-Taupe The Space Needle

Tykkään kynsissä ja huulilla tälläisistä vähän oudoimmista sävyistä ;) A-Taupe The Space Needle ei ole erityisen lämmin tai kylmä sävykään, ehkä sellainen neutraali keskiruskea, aika tummalta näyttää kuitenkin hämärässä. Ihan hirmuisen hyvä koostumus, laitoin lakkaa 2 kerrosta. 

OPI A-Taupe The Space Needle

Halusin tehdä pienet koristelut, ei mitään suuria leimauksia koska uskokaa tai älkää, mulla ei ole tällä hetkellä päällyslakkaa joka ei levittäisi leimauksia!! Ehdottomasti olisi sellainen ostettava. Käytän nyt Essien Gel Couture päällyslakkaa joka ei ole paras mahdollinen leimojen kanssa. Nyt pääsin sotkematta mutta levitin tosi varovaisesti. 
Leimat on mun omasta Konad Charming Nails -laatasta jota ei muuten ole herran vuosiin tullut käytettyä! Leimojen päälle hipaisin OPI The Man With The Golden Gun -hippulakkaa. Ja vielä valkoisia niittejä. Tulipa vaan mieleiset kynnet :)

Miltä aakkoshaasteen uusi kierros kuulostaa ja mitä tykkäät lakasta?

14 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kynnet taas kerran<3 Ja noi koristelut on just eikä melkeen täydelliset! Ei olisi mitään enempää/suurempaa mun mielestä kaivannutkaan :) Jään innolla odottelemaan seuraavia osia!

  VastaaPoista
 2. Mulla on jokin fiksaatio just tällaisiin sävyihin! Ihania kynsissä.

  VastaaPoista
 3. Oooh, aakkoshaaste! Mie olen myös tämän joskus toteuttanut ja mielessäni käynyt, että voisi joskus heittää taas uuden kierroksen :D

  VastaaPoista
 4. Nätit kynnet ja onpa kiva idea tämä aakkoshaaste:) Jään mielenkiinnolla seuraamaan!

  VastaaPoista
 5. Koristelu on kyllä upea! Pitäs tänään vaikka yrittää itsekin jaksaa tehdä kynsilakan päivitys :)

  VastaaPoista
 6. Kiva idea aloittaa uudestaan aakkoshaaste. Nätit kynnet.
  Kaivelin omaa lakkakokoelmaani ja sieltä löytyi Allure. Taidan lakata sillä. :D
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3