tiistai 19. heinäkuuta 2022

Heinäkuun kauneussuosikit

**Mainoslinkki

Oijoijoi, kesäloma kolkuttelee jo ja viimeistä viikkoa viedään. Neljä viikkoa vapautta edessä! Aika vaan rientää tosi nopeaan, tuntuu että justhan mä olin kesälomalla ja reissuilla...Instagramin puolelta voi seurata kesälomajuttuja ( @tainacharming ) ja täältä tänään kesäisiä kauneussuosikkeja ;)

**MAC Bronx huulipunan sain Sokokselta kuin palautin sinne 6 tyhjää MAC tuotetta. Mulla oli kotona tehty ostoslista mitä haluan, mutta sitten niitä haluamiani ei ollut ja piti alkaa tyhjästä valita :D lukemattomien punien seasta valitsin sävyt Yash joka on lämpimämpi ja sitten tämän Bronxin jonka otin nyt käyttöön. Tykkään mattahuulipunista ja tämä Retro Matte koostumus on kyllä mukava! Ei tunnu kuivalta huulilla ja näyttää nätiltä. 

Bronx sävyä on kyllä hankala kuvailla, google kertoo sen lämpimäksi tummaksi beigeksi, itse näen sen harmaataittoisena beigenä, enemmän neutraalina kuin suoranaisen lämpimänä. Kuitenkin, sopii mulle erinomaisesti ja on sellainen joka meikkiin sopiva arkipuna. Näen tämän harmaaseen taittavana, sellaisena millaisia olen etsinyt. Ehkä tämä näyttää eri ihmisillä niin erilaiselta mutta kannattaa tsekata jos etsit luonnollisia nudepunia ;)

**Sigma siveltimet E40 ja E45 on olleet ikuisuuden ostoslistalla ja on suorastaan häpeällistä että minä, suomen pitkäaikaisimpia kauneusbloggaajia saan hankittua ne vasta nyt :D ja siis nämä oli rakkautta heti eikä tosiaan suotta porukka näitä kehu! **E40 on vähän isompi ja laajempaa työskentelyyn parempi. Se levittää värin mutta häivyttää samalla. Ei tarvii enää erikseen mitään vaalean värin levityssiveltimiä. **E45 on pienempi ja kärkeä kohti kapeneva. Se sujahtaa hyvin luomivakoon ja häivyttäen samalla levittää tummaa väriä ihan tummaan v-varjoon. 

Pidän molempien siveltimien mustasta ulkoasusta ja harjaksista, onkohan nämä jossain vaiheessa muuttuneet synteettisiksi? Todella pehmeitä kuitenkin ja kuka vaan onnistuu varjostuksissa ja häivyttelyissä näiden siveltimien kanssa! Uskomattoman helppoa työskentelyä, näistä kahdesta tuli mun ultimaattisia suosikkeja, kuten MAC 239:sta ja 217:sta aikoinaan. Voisin ostaa Sigmalta lisää siveltimiä koska juuri näistä kahdesta oli hyvä aloittaa tutustuminen :)

**Lottie London Diamond Bounce Highlighter Trio osui silmään jossain Instagramin stoorissa. Laitoin sen heti korvan taakse että tuon tilaan, koska noin näkyviä highlightereita ei usein näe ja hintakin on edullinen. Tässä on kolme sävyä joista tummin on vähän njääh mutta kaksi muuta upeita! Lottie London on muuten vähän tuntematon merkki, nimeltä vaan kuullut enkä varsinaisesti ole tälläisten merkkien fani mutta helmet poimin kyllä joukosta. 

Tätä sanotaan Fentyn Diamond Bomb highlightereiden dupeksi ja kyllä, totta puhuvat! Tämä timanttipommi saa kasvoille aikaan timanttipölymäisen hehkun eikä tämä highlighter ole ujolle ihmiselle. Todella näkyvä, moniulotteinen ja kimaltava. En edes uskalla käyttää tätä töissä mutta vapaalla sitten! Jos tykkäät korostustuotteesta joka oikeasti kiiltää ja näkyy niin nappaa **tästä itsellesi. Kuviin tämän kimallusta on liki mahdoton vangita, vain timanttipöly jää näkyviin, kannattaa katsoa tubevideoita tästä jos oikeasti haluat nähdä miten se kiiltää!

**Lottie London AM to PM Retractable Eyeliner Espresso tuli mulle ehkä Goodieboxista. Olin vähän epäluuloinen tätä kohtaan koska hinta on halpa ja pysyyko raskailla luomilla...olipahan yllätys kun kerran työaamuna testasin, että ei haittaa jos leviää...pysyi loistavasti koko päivän!! Mulla on siis raskaat, rasvoittuvat luomet joissa toisessa silmässä ulkonurkassa poimu, joka päivän mittaan painaa ylärajauksen päälle ja levittää sen. Sanomattakin selvää että mikä tahansa eyeliner ei käy vaan käytän vaan sellaisia 100% varmasti pysyviä. Kesä myös rasvoittaa ihoa enemmän niin kynät leviää helpommin, mutta tämä luonnollisen ruskea eyeliner vaan pysyy, ihan loistavaa! Ja kuten ylläolevasta meikkikuvasta huomaa, tämän sävy on kerrankin kylmä, moni ruskea kynä tahtoo olla liian lämpöisä. Pyöritettävä kynä on helppo käyttää, ostan kyllä ehdottomasti toistekin. Lottie Londonin siveltimiä on myös kehuttu että niitäkin testaan jossain vaiheessa. Kiva uusi edullinen meikkimerkki, tämäkin kynä maksaa kuutisen euroa ja highlighter kympin.

Espa Clean & Green Detox Mask, siis minähän rakastan kaikkia erilaisia kasvonaamioita ja niiden käyttö on aina sellainen extra hemmotteluhetki minulle! Tämä naamio tuli Lookfantasticin joulukalenterissa, Espa on mulle vähän tuntemattomampi merkki mutta kaikki Detox jutut kiinnostaa. Väsyneen, nuutuneen ja rasittuneen ihon naamio sisältää mm.parsakaaliöljyä, spirulinaa sekä lehtikaali- ja pinaattiuutetta sekä erilaisia kasviuutteita ja -öljyjä. Espan naamio on vaaleanvihreää, savinaamiohan se on mutta se ei kuiva kasvoille vaan pysyy vaikutusajan pehmeänä kasvoilla. Todella helppo ja sotkematon pestä pois. Ihosta tulee mielettömän pehmeä ja kunnolla puhdistettu! Se oikein hehkuu seuraavana aamuna ja tuntuu virkistyneeltä. Ihana naamio josta olen mielissäni kun sen sain, ja mullahan odottaa kaapissa useampikin detoxmaski kun niitä on Boxycharmissakin tullut aika monta ;)

Oliko suosikeissa tuttuja tai kiinnostavia? Oletko sinä kokeillut Lottie Londonia jo?

10 kommenttia:

  1. Kivat suosikit, tuo Lottie London highliter oikein kimaltelee, siis upealta näyttää :)

    VastaaPoista
  2. MAC Bronx-huulipunasta erottaa harmaan sävyn. Sinulle sävy sopii.
    Sigman siveltimet varmaan kestävät vuosia.
    Lottie London on merkkinä ihan tuntematon minulle. Tuo eyeliner oli yllättäjä.
    Minun suosikkini on edelleen ennen vappua ostamani Isadoran high impact 10 sec. volume mascara -ripsiväri. Se pysyy oikein hyvin rasvoittuvilla luomillani ilman pohjustustakin lämpimänä päivänä. Vedenkestävä se ei ole.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä ripsarilta kuulostaa! Isadoralla on aina ollut huippuhyvät ripsivärit :)

      Poista
  3. Tosi kivoja suosikkeja! Sigman siveltimet on<3 Noi molemmat löytyy multakin, mutta E35 on mun suosikkini, se on hieman pienempi kuin E40 :) Espan naamiosta tykkään mäkin, itse asiassa se loppuukin jo parin käyttökerran jälkeen! Toi toimii tosi kivasti kuivemmallakin iholla, kun jotkut puhdistavat naamiot vetää oman ihoni ihan rutikuivaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kyllä tosiaan sopii kuivemmalla ihollekin. Varsinainen yllättäjä, saisi enemmänkin olla tälläisiä ei ihan kuivaksi vetäviä :)

      Poista
  4. Sigmat on kyllä huippuja❤️. Macin tuotteita mulla on vasta kaks tyhjänä.. Menee hetki ennen kuin saan kuusi tyhjää kasaan😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle on tulossa vielä yksi Sigman sivellin :DD hyvä syy pannuttaa tai kuluttaa tuotteita että saa ilmaisen huulipunan ;)

      Poista
  5. Sigman siveltimet on kyllä ihania ja niillä on vaikea epäonnistua! Noista kahdesta minulla vain E40. Ihanan sävyinen tuo huulipuna, näyttää just kivalta arkipunalta:) Naamio kuulosti myös mielenkiintoiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bronx on ihana arkipuna ja Sigman siveltimiä on yksi tulossa lisää :)

      Poista

Kiitos kommentista <3