sunnuntai 26. kesäkuuta 2022

Jeffree Star Banana Fetish paletti

 **Mainoslinkki

Hiphei ja onkos juhannuksesta selvitty? Itse olen ihan kyllästynyt juhannukseen kun se tuntuu olevan koko kansan ryyppyjuhla ja jos et halua ryypätä, olet kummajainen. Itse meikkasin Jeffreellä useampana päivänä pyhien aikaan että sain teille kerrankin postauksen tuoreeltaan ulos. Itseasiassa olen kyllä meikannut tällä monta viikkoa, siitä asti kun tämän sain. Ja kokeillut varmaan melkein kaikkia sävyjä! Arvatkaapa mikä oli eka ajatus kun näin kuvat Jeffree Starin uusimmasta luomiväripaletista? "Hyi, tuota en ainakaan osta" :DD voitte toki arvata että ostinpa silti kuten otsikkokin sen kertoo. 

Mun mielestä Jeffreen paletteja ilmestyy kyllä liian usein, varmaan on taas uusi kohtapuoliin tulossa. Nämä on kalliita joten ei tule ostettua ihan hetken huumassa vaan aina odotan alekoodia. Nyt sain -20% alea niin ostin. Miksi en tästä alussa innostunut, oli nuo hunajakennon muotoiset pannut ja ajatus pelkkiä keltaisia luomivärejä sisältävästä paletista. Miten usein käytän keltaista luomiväriä? No en todellakaan usein! Vaikkakin se on helppo väri yhdistää ja sen voi tästä paletista todellakin todeta.

**Banana Fetish on keltainen mutta se sisältää loppujen lopuksi vain 4 keltaista luomiväriä. Eikä tämä setti riitele vaan kaikki värit sointuvat kyllä toisiinsa. Mahtavat ruskeat häivyttelyvärit, muutama väripilkku, kultaisia ( vai keltakultaisia ) ja sitten tosi mahtavia kiilto-/duochromesävyjä! 

Jos poimin muutamia lempparisävyjä niin Never Bitter just tuosta^ yläpuolelta, mieletön puna-vihreä-kulta multichrome, Star Split tuolta vasemmalta, hieno pinkki-kulta duochrome, maukas taivaansininen Bulge ja Banana Fetish, kelta-oranssi mattasävy. Sitten on useampi syksyinen murrettu häivytyssävy kuten vasemmalta alhaalta Hammock, Morning After alariviltä ja Size Queen keskeltä oikealta reunalta, kiva lämpimähkö ruskea. Todella monipuolinen setti ja arvostan huippuja häivyttelysävyä joita tästä todellakin löytyy. 

Itse paletti on mukavan ohut, selkämyksessä lukee nimi kuten monessa muussa ( vai kaikissa ) ohuissa Jeffreen paleteissa. Näitä voisi siis asetella kuten kirjahyllyyn. Aina vaan odottaa mitä Jeffree keksii seuraavaksi kun joka paletti vaan jaksaa yllättää ja antaa inspiraatiota kaikentasoisille meikkaajille. 





Tässä meikissä käytin liikkuvalla luomella sävyjä My Peeps ja Pinky Ring. Varjostuksessa Size Queen ja Morning After.

Halusin kokeilla sateenkaarimeikkiä joten luomella sävyt Banana Fetish, Bulge ja Pinky Ring.



Banana Fetish voisi olla kiva paletti sellaiselle meikkaajalle jolla ei ole paljoa luomiväripaletteja ennestään. Tässä on monta hyvää nudea, loistavat häivytyssävyt joka ihonsävylle, kauniita kimaltavia ja tummempia sävyjä varjoon/rajaukseen, mutta ei liian tummia että tulisi övereitä. Tämä "nudemeikki" on tehty lemppari kiiltosävyllä Never Bitter, tummennettu ulkonurkka sävyllä Don`t Choke ja banaanivarjostus Certified Organicilla. 

**Oletkauniilla on menossa kesäalet, löytyy vielä Jeffreetäkin mm.huulituotteita, puutereita ja jokunen paletti. **Banana Fetish paletti 64,90 e. 

Iskeekö banaanipaletti? Mitähän Jeffreeltä nähdään seuraavaksi?


14 kommenttia:

  1. Haha, mä just eilen miehelle sanoin, että juhannuskin tuntuu nykyään olevan monille vain syy vetää kunnon kännit, samoin kuin monet muutkin vastaavat juhlapyhät :D Ei ollenkaan haitannut tällainen vähän rauhallisempi, alkoholiton juhannus vauvan kanssa juhannusherkkuja syöden :)

    Tätä palettia tuskin tulen koskaan ostamaan itse, kun sävymaailma ei oikein iske. Toki noi ruskeat sävyt esimerkiksi on sellaisia, joita taatusti käyttäisin, mutta kun ruskeita nyt löytyy lähes jokaisesta omistamastani paletista niin en näe järkeväksi tätä hankkia, kun paletti muuten ei kiinnosta :D Toi sun värien käyttö on kyllä niin ihailtavaa, en olisi ikimaailmassa tajunnut itse tän paletin kanssa taikoa tollasta sateenkaarimeikkiä! Alin meikki on todella upea<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhannus on kyllä hyvä syy monen päivän putkelle, samaten moni muu juhlapyhä tosiaan. Itseä ei vaan enää kiinnosta tässä iässä :) Voi kiitos paljon, alin meikki on tosi ihana mutta en saanut yhtään kimallusta näkyviin kuviin! Se harmitti :) Olen itse tykännyt kaikista paleteilla tekemistäni meikeistä, imartelevat sävyt minulle. Mutta pelkkien ruskeiden takia ei kannata ostaa, kokonaisuuteen pitää kyllä ihastua <3

      Poista
  2. Juhannus oli ennen joulun jälkeen mun ehdoton lemppari juhlapyhä. Nykyään sillä ei ole enää merkitystä. Ainoa mitä meillä juhlitaan on joulu. ❤️ Mun ryyppääminen oli tänä jussina kaksi lasillista rieslingia kotona. 🤣

    Tällä paletilla saa kyllä kivasti hyvin eri tyylisiä meikkejä. 👍

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköinen paletti, kaikki värit hivelevät silmää ja soinutvat upeasti yhteen poislukien tuo täydellisen kirkkaan pinkki pannu! Itse nautin neljä mietoa ja maistelin juhannusruokia, pelasin mölkkyä ja lähdin kymmeneksi kotiin :) Ei oikein tommonen massa-juhlapyhä kännäys enää maistu mulle. Kyllä se oli toista vielä 18-22 vuotiaana mutta elämässä on onneksi nykyään muutakin sisältöä kuin biletys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen minäkin mennyt, bilettänyt ja juonut, ei sillä, mutta se vaan vuosi vuodelta huvittaa vähemmän. Nykyään on muutakin kuten esim nukkuminen, voi kun joskus saisi nukkua rauhassa :D

      Poista
  4. Mitä kauemmin tätä palettia tuijottelin sen ilmestyessä, sitä enemmän aloin siitä pitää:) Aluksi paletti näytti todella monotoniselta muutamine väripilkkuineen. Tarkemmin katsoessa alkoi nähdä sen monipuolisuuden. Ja kivasti toit sen esiin tässä jutussa erilaisilla meikeillä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halusin ehdottomasti tuoda tähän postaukseen monta erilaista meikkiä, on niin monipuolinen paletti <3

      Poista
  5. No iskee. Oikein kivat sävyt. Alin meikki miellytti tällä kertaa eniten. Kaikki meikit kuitenkin nättejä.
    t. TQ

    VastaaPoista
  6. Mua hieman häiritsee kun melkeen kaikki tän merkin pannujen nimet on jotain kaksimielisyyksiä :D mutta sun tekemät meikit tällä on upeita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Minua ei nimet häiritse mutta tuo banaani kannessa.. ;))

      Poista
  7. Nättejä meikkejä! Paletti on kyllä susiruma 😆, sininen ja pinkki on niin 2016 ettei tosikaan. Olisi noi pannut olleet ees niitä tavallisia, miksi hexigon (?) , whyyyy?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3