torstai 9. kesäkuuta 2022

Testissä: Beauty Bakerie luomivärit

Mulle on kertynyt muutama Beauty Bakerien luomiväripaletti Boxycharmista saatuna. En ollut kummastakaan ensin oikein varma haluanko niitä pitää, mutta pyörsin mieleni ja ajattelin että haluan kirjoittaa postauksen näiden testailusta. Beauty Bakerien tuotteita tulee jonkun verran Boxycharmissa, kyseessä on värikäs, hiukan lapsellinen, leikkisä jenkkimerkki joka on perustettu 2011. Nämä luomiväripaletit maksavat 38 dollaria kpl.

Sour Ya Doin`? on Beauty Bakerien uutuuspaletti kesäsesonkiin. Tätä on kovasti esiteltu YouTuben puolella ja tämä löytyi jokaisen Boxycharmin saavan jenkkitubettajan pr-boxista. Sour Ya Doin`? sisältää kyllä kirkkaita, lämpimiä kesäsävyjä, jotenkin näistä tulee savanni, kesäkuuma ja keltaiset, puna-oranssit meikit. Pakko myöntää että alkuun en pitänyt tästä yhtään enkä valinnut tätä omaan boxiini. Mutta kun sen vahingossa sain, alkushokin jälkeen mietin että on se kivempi kuin odotin ja päätin pitää itselläni. 

Onneksi pidin! Sour -paletin koostumuksesta tulee mieleen Huda Beauty. Luomivärit eivät varise yhtään silmien alle, nämä häivyttyvät itsestään yhteen ja meikkaaminen oli todella helppoa. Näyttävä vappumeikki hyvin nopeasti ja vähällä vaivalla! Vähän jäin kaipaamaan yhtä tummaa varjostussävyä jolla olisin saanut tummennettua ulkonurkkaa ja joka sopisi rajaukseen, mutta ei se suuri murhe ole. Tässä meikissä sävyt Sour, Sweet, Choctails, Sangria, Refresher ja Pink Lemonade. Testasin siis tosi montaa sävyä mutta kaikki sulautuivat yhteen, ja keksinpä että Sangria on tosi kiva pinkki highlighter sävy!

Sävyjen häivyttyvyys on kyllä täysi kymppi! Tykkään kun niitä voi kerrostaa, lopputulos on kuitenkin kaunis eikä pigmentissä ole moitittavaa. Sitä ei tule kerralla liikaa mutta ei tarvitse hangatakaan, vaan meikki tosiaan syntyy vaivatta. Tämän meikit sävyt ovat Tart, Icy, Sour ja Pink Lemonade. Näyttävä kiiremeikki vapuksi, mies hoputti ja mun piti meikata vauhdilla että ehtii vielä kuvatkin ottaa :D

Breakfast In Bed. Muistan kun tämä tuli Boxycharmissa ja ajattelin ensin että wau, joku kiva kevätpaletti ulkoasusta päätellen! Beauty Bakerien meikkipakkauksethan ovat leivonta- tai ruokateemaisia. Tämän paletin ulkoasu siis mieli ihanista kevätpastelleista, ehkä minttua ja vihertävää. Hämmennys olikin melkoinen kun värisävyt paljastuivat murretuiksi, tummiksi syyssävyiksi. Se hämmensi minua ja mietin pitkään ettei tämä ole minun palettini.

Tämä oli myynnissäkin mutta koska ei kelvannut kellekään, päätin kokeilla ja pitää itse. Sain Sour -paletin tämän jälkeen ja ajattelin sitten kokeilla molemmat ja pitää ne itsellä. On kiva kun on useampi paletti samalta merkiltä eikä haittaisi jos Sugar Cookies -paletti tulisi joskus boxissa! Tässä paletissa tosiaan häiritsi yhteensopimattomuus eli tämä olisi kaivannut joko tummemman malvansävyisen pakkauksen tai sitten sisällön olisi pitänyt koostua herttaisista, kepeistä sävyistä. 

Pidin kuitenkin eniten Breakfast In Bed -paletin vasemman puolen lila-harmaa-luumu sävymaailmasta. Niitä halusin kokeilla...ja noh, vähän olivat kyllä pettymys. Varmaan jo näistäkin meikkikuvista huomaa että on valju meikki, levittynyt jopa epätasaisesti ja on aika yksivärinen. Käytin kuitenkin paletin lila-harmaita French Door ja Lazy Baby sekä punertavaa Messy Hair, saatoin sipaista kokeilla jotain muutakin. Mutta on niin vaisua meikinkiä että tämä paletti lähtee kiertokassiin, jospa kelpaisi jollekulle. Harmi että piti mennä kokeilemaan, olisi vaan pitänyt laittaa uutena kiertoon.

Mitäs tykkäät meikeistä? Onko Beauty Bakerie tuttu merkki?

8 kommenttia:

 1. Ihan outo merkki on mulle tämä!

  Kivannäköisiä meikkejä! Kunpa nyt itsekin saisi aikaiseksi jotakin meikkirintamalla, vaan kun kotoilee kaiket päivät niin meikin tarve on aika minimaalinen. Ehkä mä kuitenkin vielä repäisen ja kokeilen oikein räikyvänpunaista silmämeikkiä jossain vaiheessa. Toivossa on hyvä elää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä, mä näin yhden upean musta-punaisen smokyn jota tekisi mieli kokeilla. En tiedä vaan riittääkö taidot siihen :)

   Poista
 2. Kiva esittely. Tuntematon tuotemerkki minulle. Lukuisia meikkituotemerkkejä on maailmalla, joista ei ole mitään tietoa. :D
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juuri, onneks sellaisia tulee just Boxycharmissa, se onkin jenkkiboxin paras puoli :)

   Poista
 3. Mä tykkään näistä molemmista paleteista, vaikka Breakfast In Bedin sävymaailma on vähän sellainen, etten kovin helposti saa pelkästään sen kanssa meikkejä tehtyä. Paletin ulkoasu on munkin mielestä selkeessä ristiriidassa sisällön kanssa, mutta onneksi tossa toisessa paletissa sentään ulkoasu ja sisältö on samaa pirteää tyyliä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sour -paletti oli kyllä positiivinen yllätys vaikka kieltämättä harmitti että sain väärän boxin. Ja nythän se tuleva Violet Vossin paletti on kanssa vähän keltapainotteinen :) on ainakin kesäpaletteja!

   Poista
 4. Oranssit, keltaiset ja punaiset 🧡💛❤

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3