maanantai 16. toukokuuta 2022

Toukokuun kauneussuosikit

**Mainoslinkki

Pitkästä aikaa kuukauden kauneussuosikkeja! Näitä ei tarvinut kauaa miettiä vaan nämä ovat olleet suuria suosikkeja joita ehdottomasti haluan suositella teille. Aloitetaan pidemmittä puheitta ihanasta värikimarasta!

Kaikki sateenkaaren värit löydät tästä!

Jeffree Star Jawbreaker
Tämä on ollut koko kevään tosi kovalla käytöllä! Sinällään hauskaa koska en alunperin tästä innostunut. Pidin sekavana mutta kun sain tämän käsiini, en jotenkin voinut vastustaa väriyhdistelmien testailuja! Kevään myötä värit innostaa ja tällä jos millä, saa kivoja kirkkaita meikkejä. Pastellisten, hempeiden sävyjen ansiosta tällä onnistuu myös lempeämpi meikki jos ei ole tottunut värien kanssa pelaaja. Jos haluaa yhden hyvän väripaletin niin kyllä mä suosittelen tätä. Ei oikeastaan sitten muuta tarvitse. Mulla on ja on ollut monia väripaletteja mutta tämä on best, häivyttyy nätisti ja on helppo työstää. Värit ei haalene luomilla tai muuta sävyjään. Jawbreakeria myy **oletkaunis.

Sileämpi iho superhelposti sotkematta!

Mizon Apple Smoothie Peeling Gel
Rakeeton kuorintageeli joka sisältää hedelmähappoja sekä kasviuutteita. Tämä entsyymikuorinta sopii herkällekin iholle ja oma ihoni nauttii tästä 1-2 kertaa viikossa. Levitä kasvoille, anna vaikuttaa ja pese pyörivin liikkein pois. Parhaita kokeilemiani kuorintoja; ihosta tulee to-del-la sileä, pehmeä ja hehkuva! Hellävarainen, ihoa raapimaton tuote. Jos et ole ikinä kokeillut entsyymikuorintaa niin todellakin suosittelen lämpimästä! 17,90 e **Bearelilla.

Silmänalusnaamiot jotka eivät valu!

Mizon Collagen Eye Gel Patch
Heti perään toinen Mizonin tuote! Ostin pääsiäisen aikaan Bearelilta setin jossa oli sy-voide sekä nämä silmänalusnaamiot. Kollageenia, hyaluronihappoa ja kaviaari-uutetta sisältävät hydrogeelinaamiot kosteuttavat ja virkistävät kuivaa silmänalusihoa, ja ovat todella loistavat ikääntyvälle iholle tai jääkaapissa säilytettäväksi jos kärsit esim silmäpusseista aamuisin. Tälläiset vaan silmien alle kahvin juonnin ajaksi niin johan virkistyy! Ja nämä eivät valu, oikein jämähtävät ihoon kiinni ja tuntuvat taivaallisen ihanilta! Tykästyin juuri näihin koska muut kokeilemani ovat tosiaan valuneet aina pois paikoiltaan mutta eivät nämä! Setissä silmänympärysvoiteen kanssa ostettuna **29 e tai yksittäin **24,90 e. Suosittelen tietysti koko settiä, edullisempi niin...

Ei ripsarituhruja ja poisto pelkällä vedellä!

MAC Extended Play Gigablack Lash
Mulla ongelma ripsareitten kanssa on yläluomella tuhriintuminen tavallisten ja vedenpitävienkin kanssa. Kuulin huhuja että MAC 38 ripsari voisi olla ratkaisu ongelmaani ja koska tämä ei sisällä propyleeniglykolia, tilasin testiin. Ripsarin lupaukset ovat pidentää ja kestää jopa 16 tuntia. Tässä on siro, hyvä harja tarkkaan työskentelyyn tai alaluomille. Tuoreeltaan ripsiväri on melko märkää eikä sitä pysty kerrostamaan kun kuivuu niin nopeasti, mutta pituutta se antaa ja on helppo levittää sotkematta. Poisto onnistuu pelkällä vedellä eikä ripsiin jää mitään "laattoja" tai kummallisuuksia. Itse tilasin Lykolta jossa on kyllä huomattavasti halvempi kuin muualla. Tätä löytyy kahdessa setissä eli **tässä kaksi ripsiväriä hintaan 24,50 e tai **yksinään ostettuna 21,50 e. Ostan kyllä itse tuon setin seuraavan kerran!!


Silmäpussit piiloon täsmätuotteella!

Joe Blasco Xtra-Lite Highlight 
Hätkähdin yhtenä päivänä siihen meikatessani että en varmaan ikinä ole kehunut teille tätä tuotetta! Ja mikäli sulla on silmäpussit tai varjot silmien alla, nyt korvat hörölle! Ostin tämän tuotteen aikoinaan Oriola Shopin jostain poistomyynnistä tyyliin vitoselle ja Joe Blascon peiteaineet/neutraloijat ovat normihinnaltaan kalliita. Mutta ne kestävät oikeasti ikuisesti ja jo pieni sipaisu riittää peittämään tummuuden ja kirkastaa silmien sisänurkat. Mulla pahin tummuus ja silmäpussien alkava varjo on silmien sisänurkassa ja nenänpielessä. Yksinään tämä peittää kaiken ja tuo kirkkauden. Niin loistava tuote että varmasti ostan uuden tämän loppuessa. Myös Koivusalon Tiia vannoo tämän tuotteen nimeen, muistan että tästä on joskus keskusteltu Tiian kanssa. 

Toivottavasti jaksoit lukea, innostuin vähän aiheesta :D Oliko suosikeissa tuttuja tai kiinnostusta herättäviä tuotteita?

14 kommenttia:

  1. Jos meikkaisin yhtään niin värikkäästi tuo Jawbreaker olisi ainoa paletti jota oikeasti tarvitsisi saadakseen kaikki värit mitä kaipaa värikkäisiin meikkeihin! Myös täällä on tuo Apple Smoothie Peeling Gel käytössä ja tykkään niin niin paljon näistä joissa näkee kuinka ihosta irtoaa kuona pois!! Mullao li joskus myös tuolta Joe Blascolta vastaava tahmapannu käytössä ja muistan sen kyllä olleen mun lemppari meikkivoide ikinä. Joku pölli sen ?? Aikaa kun olin 18 vuotias.. ylläri, en ole sittenmmin raaskinut ostaa ja nyt on 3 muuta tuotetta silmänalusille jo auki :)
    Sika hyvät suosikit! Kiitos kun muistutit mua tuosta Joe Blascosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ja kiva kuulla että tykkäsit postauksesta :) tahmapannu se tosiaan on kun kaikki ryönä jää tuohon kiinni :D

      Poista
  2. Kevät todellakin on täällä ja tekee mieli käyttää värikkäitä meikkejä. Toukokuun suosikkini tähän mennessä ovat olleet Isadoran 10 sek High Impact bold blue -ripsiväri ja essencen lash primer -yhdistelmä. Novexpertin C-vitamiiniseerumi on myös hyvä.
    Mukavaa alkanutta viikkoa.
    t. TQ

    VastaaPoista
  3. Toi Mizonin kuorinta on kyllä ihana, ei oo ollut tarvetta enää ihoa raapiville kuorintavoiteille happokuorinnat löydettyäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Happokuorinnat best! Madaralla oli kans hyvä, en tiedä myydäänkö sitä vielä...

      Poista
  4. Kivoja suosikkeja! Pitäis kans tommosia lappusia silmän alle hankkia🤔. Mun suosikkeja tässä kuussa vois olla, ehkä catricen kynsilakka, ruusukulta shimmeri ja ostaa päräytin L'Oréalin meikkipohjani, kun kyllästyin väärän värisiin ja paksuihin meikki pohjiin. Ja mitäs muuta.. Pitääpä miettiä muita suosikkeja vielä🌸

    VastaaPoista
  5. Jawbreaker on ihana<3 Molemmat Mizonin tuotteet kuulostaa hyvältä! Mua ärsyttää noissa silmänalusnaamiossa just se, kun ne monesti lähtee valumaan alas eikä pysy millään paikoillaan. Kiva jos noi ei tee niin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kertaakaan valuneet! Yleensä päällimmäiset on aina herkkiä valumaan kun sitä nestettä on runsaasti mutta nämä ovat aina pysyneet kiltisti paikoillaan :)

      Poista
  6. Jostain syystä ei taas(kaan) anna kommentteja kirjoittaa...aaarrggh.
    Mutta tohon uusimpaan olin toteamassa ettei sen sävyt kiinnosta yhtään ja Banana juttu näytti ihan Makeup revolution lta eli ick!
    Mutta tää Jawbreaker on ihana 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, mikähän lie! Mutta tökkii joskus mullakin kun yritän toisen blogiin kommentoida...Banana kyllä tulee varmasti ostettua, ei ehkä nyt mutta jos sattuu alennuksella kohdalle...en siitä ensin kiinnostunut mutta keräilyn takia se tulee hankittua, onhan siinä kuitenkin muitakin sävyjä :)

      Poista
  7. Tosi kivat suosikit:) Tuo Mizonin kuorintageeli itsellänikin käytössä, on todella hyvä. En omista vielä yhtään Jeffree Starin luomiväripalettia, mutta ai että kun tuo paletti näyttääkin hyvältä! Macin ripsari kuulostaa myös hyvältä ja harja näyttää täydellisen kokoiselta omaan makuuni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, JSC luomivärit on upeita ja tämä on tosi kesäinen paletti, onneksi tuli hankittua <3

      Poista

Kiitos kommentista <3