lauantai 7. toukokuuta 2022

The Perfect Makeup Tag

Lipstick Love -blogista bongattu haaste. Rakastan vastailla näihin sekä lueskella muiden vastauksia, joten kopsailkaa tätä!

1. Millä primerilla saa täydellisen pohjan meikille?
- Riippuu mitä hakee! Silikonipohjaisella saa tasaisemman pohjan ja rasvoittuvalle iholle kestävyyttä. Kosteuttava primer on taas parempi talvella kun ihoa tuntuu kiristelevän. En ole oikeastaan löytänyt yhtä parasta mutta pidän Smashboxin pohjustustuotteista, niitä olen testannut montaakin erilaista. 

2. Mikä meikkivoide antaa täydellisen lopputuloksen?
- Minä pidän peittävistä, mattapinnan jättävistä meikkivoiteista. Clarins Everlasting Foundation sekä Estee Lauder Double Wear ovat kaksi omaa suosikkia rasvaiselle iholle.


3. Millä peiteaineella saa täydellisen peiton?
- Itse neutraloin ensin silmänaluset ja sitten käytän peiteainetta joka saa olla kosteuttava. Maybellinen Instant Eraser Anti-age peiteaine on ollut riittävän peittävä ja hyvä kuivalle, ikääntyvälle iholle. Jankki peiteaineita en voi käyttää. 

4. Mikä puuteri blurraa kasvot täydellisesti?
- En ole löytänyt sellaista! Kertokaa jos sellainen on olemassa ;) pidän kuitenkin Laura Mercierin under-eye puuterista joka on paras silmien alle sekä luomien tasoittamiseen ennen luomiväriä. 


5. Millä bronzerilla on täydellisin pohjasävy?
- Se kaikkien vihaama haisuli essence Cocoa-cool on ihana viileä bronzer :D harvemmin sellaisiin törmää! theBalm Bahama Mama myös hipoo täydellisyyttä, se sopii myös contouriin. En pidä lämpimän sävyisistä aurinkopuutereista enkä todellakaan oransseista.

6. Mikä poskipuna on sävyltään täydellinen?
- Kivan sävyisiä on mutta onko täydellisiä? MAC Hipness on tietysti todella kaunis mutta käytän vain kesällä näin korallisia. Mutta se on nätin näköinen. Tuotin tämän muuten villeimpinä MAC -vuosina Tallinnasta asti!


7. Millä highlighterilla saa täydellisen lopputuloksen?
- Kyllä minäkin lähden tälle theBalm Mary-Lou Manizer linjalle ;) tämä on ihana vaalea ja sellainen kulttituote jonka ostaisin uudelleen. Pidän myös Ofran ja Jeffree Starin highlightereista mutta ne ovat arkena vähän liikaa. Koska minä en käytä highlighteria hillitysti vaan enemmän on paremmin.


8. Minkä huulipunan koostumus on täydellinen?
- MAC huulipunien. Olen rakastanut niitä aina. Ihana hento vaniljainen tuoksu ja Lustre -koostumus on parasta bestiä. Tulee väriä mutta koostumus on kosteuttava ja kiiltävä. Nudesävyt upeita ja sitten löytyy erikoisempia värejä, oikeastaan mitä vaan toivot. Ja monia eri koostumuksia kuten juurikin kiiltävää tai mattaa. Kaikki MAC huulipunani on hankittu B2M -systeemillä. 


9. Missä luomiväripaletissa on täydelliset shimmerit?
- Kyllä nää Huda Beautyt on vieneet mennessää. Toinen toistaan upeampia tekstuureja ja hyvä pysyvyys luomilla. Miten meikit voikaan olla näin upeita!! Laatu, häivyteltävyys, kaikki ihan omaa luokkaansa. Katsokaa nyt vaikka!


10. Missä paletissa on täydellinen sävymaailma?
 - Sellaisia on kyllä monta mutta Lorac Noir on paletti jonka jokainen tarvitsee. Siinä on vaan kaikki mitä meikkiin tarvii. Täydellisiä mattavärejä, upeita hohtosävyjä sekä pigmenttiä kaikkien muidenkin edestä. Rakastan värikkäitä, kauniita paletteja mutta kyllä tälläinen basic vie sitten lopulta voiton. 

Olisi kiva kuulla sinun vastauksesi kysymyksiin :) kommenttikenttä on vapaa.


17 kommenttia:

  1. Kiva kun säkin teit tämän! :) Mary-Lou on ihana, samoin Double Wear on munkin mielestä yksi parhaita meikkivoiteita<3 Toi Clarinsin meikkivoide täytyy jossain vaiheessa ostaa kokeiluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista onko tuossa Clarinsissa koostumus uusittu, tämä on ehkä vanhaa mallia, mutta ostan kyllä itsekin joskus uudelleen :) tuo on tämän kuun loppuneissa arvostelussa.

      Poista
  2. Mukava lukea. Osa samoja itselläni. Tarttis tuo L'oreal-peitevoide kokeilla. Olen ollut NARSiin ja etenkin valitsemaani sävyyn tyytyväinen. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh korjaan, siis Maybellinen peitevoide. -HH

      Poista
    2. Maybelllinea taidat tarkoittaa :) suosittelen, etenkin jos on kuivempi sy-iho!

      Poista
  3. Kiva postaus. Tyhmä kysyy: Mikä on B2M-systeemi? Mun leipätyöhöni liittyen tuolla termillä puhuttaisiin syövän tuumorimarkkereihin liittyvistä asioista, mutta oletan, että tässä tapauksessa lyhenne viittaa johonkin muuhun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli viet MAC -pisteelle 6 tyhjää MAC pakkausta ja saat valita yhden ilmaisen huulipunan :) ihan kaikki MAC pisteet ei palvele tässä asiassa mutta suurimmat kyllä, eikä ihan kaikki tuotteet käy esim siveltimet :)

      Poista
    2. Ohhoh, kiitos! Tämä on minulle uusi asia! Taitaa päteä vain Suomessa? Ostelen useimmiten kosmetiikkani ulkomailta joko reissuiltani tai kulloisestakin asuinmaasta.

      Poista
    3. Kyllä se minusta on ihan maailmanlaajuinen juttu. Suuntaa vaan isommalla MAC pisteelle missä on myyjä. esim Joensuussa on pienempi MAC piste niin sinne eivät ota kun ei ole "virallista MAC konsulenttia" mutta Kuopiossa taas on konsulentti, ja sinne MAC pisteelle voi niitä palauttaa, myös Sokoksen henkilökunta ottaa tyhjiä vastaan ja antaa ilmaisen huulipunan :)

      Poista
  4. Kiva postaus! Hyviä suosikkeja olitkin valinnut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit <3 näitä tekisin mielelläni lisää kun löytäisi jostain...

      Poista
  5. Ihania ykkösvalintoja! Mulla on myös tämä tovin ollut luonnoksissa, koitan saada sen kesällä kanssa ulos :)

    VastaaPoista
  6. Kommenttikenttä on nykyään sellainen ettei kahden rivin jälkeen nää enää kirjoitettu tekstiään, muuten olisin vastannu näihin 😑

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin läppärillä näkee mutta pienempi tämä on kun ennen...

      Poista
  7. Kivoja tuotteita valitsit. Tuo theBalmin trio on ihana. Minullakin EL DW käytössä niinä päivinä, kun meikkivoiteen on kestettävä koko päivän. Hyvät meikkivinkit ovat aina tarpeen.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3