torstai 7. huhtikuuta 2022

Huda Beauty Rose Quartz

Heippa! Tänään palettiesittelyyn pääsee Huda Beautyn Rose Quartz. Mun lempiaihe postauksiin on ehdottomasti luomiväripaletit, sellainen hullu keräilijä kun olen ;) tähän palettiin tutustuin viikon verran joten perinpohjainen mielipide on nyt annettavana ;)

Rose Quartz on tukevassa muovipakkauksessa jonka kannessa koreilee vaaleanpunainen hologramminen marmorointikuvio. Pakkaus on valkea muutoin, kannessa on iso peili eikä tässä tule siveltimiä mukana. Tilasin paletin Ruotsin Sephorasta jossa se maksoi 77 euroa. En jaksa mitään tulliselvityksiä enkä halua maksaa tullimaksuja tai mitään ylimääräistä postille, siksi halusin tilata paikasta jossa ei tule mitään kuluja päälle. 

Rose Quartz on kaunis. Niin kaunis! Yleisilmeeltään se on viileävoittoinen ja voi että olen tälläistä palettia kaivannutkin. Viileät varjostusvärit tummasta vaaleaan, osa harmaapohjaisia ja sellaisia mitä ei vaan joka paletista löydy. Erilaisia shimmereitä, kerrostettavia sävyjä sekä yksi "crushed stone" jota en tosin ole kokeillut. Se on vaan sellainen kiiltävä sävy josta käsittääkseni tulee vaseliinimainen lopputulos. 

Koostumus luomiväreissä on laadukas ja uniikki. Ei voi kyllä verratakaan halvempiin meikkeihin. Meikkasin tällä viikon putkeen enkä kyllästynyt! Yleensä en jaksa käyttää samaa palettia putkeen koska monikin on sitten aika yksitoikkoinen eikä tuo vaihtelua. Mattavärit eivät pölise, niihin riittää kevyt painallus siveltimellä ja ne häivyttyvät luomella itsekseen. Niitä voi kerrostaa erilaisten varjostusten luomiseksi ja ne vaan sulautuvat yhteen ilman että meikkaajan tarvii tehdä työtä. 



Shimmervärit ovat huikaisevan kauniita! Tässä on tavallisia shimmereitä ja duochromeja. Jokainen paletti lienee yksilönsä koska ei kai samanlaista marmorinappia voi tehdä joka palettiin. Värinappeja on käytettävä sormin, siveltimeen ei tartu mitään. Tämän paletin kanssa silmämeikki tehdään ensin, en oikein muutenkaan ymmärrä kuka tekisi meikkipohjan ensin koska aina varisee tai ripsiväri suttaa? No kuitenkin, mulle se siis passaa koska teen silmämeikin aina ensin. 

Duochromet ja shimmerit ovat siis aika kovia varisemaan tai jotenkin leviämään ympäriinsä :D niitä on kulmakarvoissa asti, tätä asiaa olen valitellut aiempienkin Hudan palettien kanssa. Myös silmänaluset ja nenänpielet on syytä pyyhkiä miselliliinalla ensin pohjameikin tekoa. 

Tällä tulee taianomaisen kaunis meikki. Uniikki ja joka kerta erilainen. Ehdottomasti ostan kaikki tulevatkin Hudan isot paletit :DD olen tarkoituksella jättänyt ostamatta esim Catricea ja essenceä koska en niistä pohjimmiltaan tykkää, eikä ne ole niin laadukkaita. Sama ostaa yksi kallis kuin kymmenen pientä halpameikki tilausta. Muutenkin kun olen tässä kevään myötä tehnyt meikkikarsintaa niin kröhöm...onhan tuota tullut osteltua!

Mitä tykkäät tästä Hudan uutukaisesta?


16 kommenttia:

  1. Todella upea paletti ja vitsi tää vika meikki! Kun katse on alaspäin näkee hyvin miten tuo meikki kimaltelee! Olen samaa mieltä, vaikka en ole kova enää meikkaamaan, mun mielestä aina ennemmin yksi kallis ja hyvä paletti kuin kymmenen halpaa ja semmosta ihan ok palettia. Ei niitä sit kukaan kaiva kaapista jos vieressä on yhtään parempi paletti. En ainakaan omalla rahalla ottaisi just noiden merkkien silmämeikkejä käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on totta että mullakin jää ne vähän halvemmat käyttämättä parempien rinnalla. Sitten kun niillä ei oikein ole jälleenmyyntiarvoa niin joudun antamaan pois tai jos kukaan ei halua niin roskiin. Ei se ole järkevää kuluttamista. Siksi yritän olla ostelematta esim essencen paletteja kun en niistä uusimmistakaan kyllä tykännyt vaikka piti saada :D Catricesta en ainakaan tykkää. Hudalla nyt sentään on jälleenmyyntiarvo mutta kyllä ne tulee itsellä pidettyä kun niin pitkään harkinnut aina ostoa :)

      Poista
  2. Upeat värit ja kauniit meikit olet taas tehnyt! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi hienoja sävyjä ja hyvin laitettu. Mä olen niitä ketkä laittaa silmät meikkipohjan jälkeen, tosin en noin näyttäviä meikkejä teekään. En tiedä, johtuuko siitä että mun on helpompi hahmottaa kun olen eka saanut ihonvärin tasaiseksi vai pelkäänkö että jos iskeekin kiire niin on ainakin tärkein tehty. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) heh, minä teen silmiä niin pitkään että meikkipohjan tehtyäni hutaisen loput koska tulee aina kiire :D yhtenä aamuna kokeilin tehdä silmät viimeisenä ja se meni päin helv...en pysty siistimään luomivärin reunaa jos meikkipohja on tehty, en pysty nojaamaan kädellä poskeen kun teen pikkutarkasti silmiä ja kaikki varisee...ja kun pyyhkäiset pois, silmien alle jää väriviiru luomiväristä :D en muista missä vaiheessa tämä tapa on mulle tullut mutta se on vaan niin piirtynyt että silmät ensiksi :)

      Poista
  4. Kivoja meikkejä oot taas tehnyt😍. Tää on kyllä jännä paletti. Ainut mitä en ymmärrä on Love Stone sävy😆. Eniten kaikista Huda paleteista ihastuin siihen Nudeen. Sillä saa kauniita pinkkejä meikkejä. Ostan kans vielä sen Naughtyn joskus kun ei enää oo niin montaa ruskeaa palettia olemassa. Niistä pienemmistä paleteista kans tykkäisin. Mutta yritän olla innostumutta niistäkään toistaiseksi😏

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään sitä ymmärrä eikä varmasti tule käytettyä, tuskin edes kokeiltua. Se varmaan kuivuu ajan myötä...se Nude on IHANA mutta en ehkä tarvii kaikkia ;) Naughty on ostamisen arvoinen. Pienistä mulla on vaan se violetti enkä niin muista innostu, ainakin niissä pastellisissa on kai huono pigmentti..tai siis hyvä vaan jos ei aina innostu kaikesta ;)

      Poista
  5. Ps. Mulla on kaks Catricen palettia. Joku nude ja peach. Se nude on jees arkipalettim mutta peach ihan järkyttävää kuraa😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Peach taisi olla mullakin, en sitten loppujen lopuksi niistä tykännyt koska jos haluan persikkaisen meikin, haluan että se väri näkyy eikä ole hailakka! Oli ne kyllä helppoja arkiaamuisin mutta ei vaan jotenkin napannut siltikään..

      Poista
  6. Huh kun näyttää ihan älyttömän kauniilta paletilta! Itselläni on Rose Gold Remastered ja Mercury retrograde paletit. Itse en ole oikein kummankaan paletin kanssa vielä onnistunut, mutta kiva niitä on katsella ja toki joskus taas täytyy yrittää niitä käyttääkin. Jotenkin on aina niin kiire aamuisin, että jos kerran epäonnistuu paletilla, niin seuraavalla kerralla tarttuu taas johonkin varmenmpaan tapaukseen. Mutta itse tosiaan olen lopettanut nuo kuukausiboksit (vaikka yllätyksistä olisin tykännytkin) ja käyttänyt rahan aina jonkun himoitsemani luomiväripaletin hankkimiseen. Yllätysmomentti puuttuu, mutta paremmin saa juuri sitä, mitä haluaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on <3 jos ne paletit tuntuu hankalilta lähestyä niin niillä saa toki myös hyvin yksinkertaista meikkiä. Otat vaan sormella shimmeriä ja laitat liikkuvalle luomelle. Jos sulla on aurinkopuuteri niin sitä kevyesti varjostukseen, yleensä niillä ei tule övereitä. Tai sitten paletin vaaleimpia mattanudea varjoon. Kokeile etsiä paletista väripareja perusväreillä, kokeile ottaa shimmeriä ja mattaa sormella swatchit kämmenselkään niin näet paremmin mitkä värit sopivat yhteen. Tutustuu ensin paletteihin rauhassa ennenkuin kokeilee niistä niitä villeimpiä värejä ;) olisi sääli jättää käyttämättä niin huikeat ja kalliit paletit ;) en minäkään tilaa enää kuin Boxycharmia kunhan Goodiebox pisteet loppuvat.

      Poista
    2. Kiitos vinkeistä, täytyy testailla joku vapaapäivä ajan kanssa. Mutta on näistä näteistä paleteista iloa ihan vaan pelkästä paletin katselustakin😅

      Poista
    3. On toki, en voi sitä kieltää ;) ihailen itse usein meikkejäni!

      Poista
  7. Todella nätit meikit ja paletti.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3