perjantai 18. maaliskuuta 2022

Goodiebox maaliskuu 2022

**Mainoslinkki

Maaliskuun Goodiebox ihan yllätti nopealla saapumisellaan! Sain saapumisilmoituksen jo eilen vaan tänään pääsin hakemaan. Positiivista viime kuukausien postitusvaikeuksia jälkeen. Mikä on Goodiebox? Se on joka kuukausi ilmestyvä yllätysboxi täynnä kauneustuotteita. Se lupaa olla aina arvoltaan yli 75 euroa. Ja miksi se kannattaa tilata? Mulle se tulee koska rakastan yllätyksiä ja kauneusboxeja, ja haluan saada aina laadukasta kosmetiikkaa kokeiltavaksi, kertoohan Goodiebox olevansa Pohjoismaiden paras kauneusboxi!

Tervetuliaisboxissa saat mm. Benefitin minikokoisen mascaran sekä Hair Lust hiuskarkit! Tervetuliaisboxi 24,95 e ja pääset tilaamaan sen **tästä.

Tämän kuun teemana on kevät. Joka kuukausi laatikko on ollut vaihtuva, joskus yksivärinen ja joskus kauniisti kuvioitu. Tässä kuussa boxi oli upea violetti. Ensimmäisenä laatikkoa avatessa huomaan Avantia ja Mudmaskya, jee!!! Täysikokoisia tuotteita on 4 ja pienempiä kokoja 3.

Mudmasky Vitamin A Booster Blue Clay Mask / arvo 49 e
Kukkien ja hedelmien sekoituksesta valmistettu hajusteeton savinaamio. Sopii myös herkälle iholle, tässä on käytetty bakuchiolia retinolin sijasta. Sisältää luonnollista A-vitamiinia ja naamio lupaa tehdä ihostasi sileämmän jo yhden käyttökerran jälkeen. Mielenkiintoinen ja varmasti hyvä tuote!

Avant Skincare Blue Volcanic Stone Purifyig & Antioxidising Cleansing Gel / arvo 68 e
Akvamariininsininen puhdistusgeeli joka on valmistettu antibakteeristen, tulehdusta ehkäisevien ja antioksidanttisten uutteiden sekoituksesta. Mielenkiintoinen tuote ja tosi jännän värinen puhdistusgeeli. 

Libresse Water Lily & Cotton Flower Intimate Wash / arvo 3,45 e
Lumpeen ja puuvillakukan tuoksuinen intiimialueen pesusaippua. En kyllä itse välitä tälläisistä lainkaan enkä todellakaan haluaisin näitä kauneusboxista, mutta onneksi voi käyttää normaalina suihkugeelinä pois. Otan varmaan heti käyttöön kun entinen suihkugeeli just lopuillaan. 

Frank Body Original Coffee Scrub / arvo 3,90 e
Kahvikuorinta iholle joka hoitaa mm arvet ja ihottumat. Yhden lattiakaivon olen näillä tukkinut joten laitan tämän kiertoon, koska mies ei varmasti arvosta tälläisillä läträämistä.

Starskin VIP 7 Second Luxury All Day Mask / arvo 2,25 e
Naamiotyyny jota heleyttää ja raikastaa kasvosi. Kohokuvioisella puolella voit puhdistaa kasvosi ja kääntää tyynyn, ja käyttää seerumin toiselta puolelta. Olen pitänyt Starskinin tuotteista ja tämä kuulostaa myös kokeilemisen arvoiselta, tykkään kaikenlaisista kuorintalapuista joten varmasti pidän tästäkin.

Niré Neauty 135 Face And Body Kabuki Brush / arvo 14,50 e
Pidän Nirén siveltimistä boksissa. Ne ovat laadukkaita ja kauniita! Tälläistä lyhytvartista kabukia mulla ei ole, pidän enempi pitkävartisista mutta annan tälle mahdollisuuden esim reissussa mukana :) tällä voi levittää bronzeria, mineraalipuuteria tai tavan puuteria kuten yleensä itse teen.

Sandstone Skandinavia Intense Care Lipstick / arvo 20 e
Persikkaan taittava kosteuttava nudepuna. Aiemmin saatiin Instagramissa äänestää minkä värinen puna boksiin halutaan ja nude voitti! En varmasti itse tarvitse mutta joku muu ilahtuu tästä enemmän :)

Tilaamaan pääset **tästä. Saat ensimmäisenä boxina ylläolevassa bannerissa näkyvän sisällön ja laatikon :)

Maaliskuun Goodiebox oli runsas ja varustettu kivoilla merkeillä jotka varmasti ihmisiä kiinnostaa. Arvo oli huikeat 160 euroa! Sisältö oli kyllä huikea, tietysti nostan Avantin esiin ja Mudmaskysta moni tykkää. Itselle mieluisimmat oli kabuki ja huulipuna oli nätti myös, mutta itsellä ei ole tarvetta persikkaisille. Kokonaisuutena todella hyvä ja monta mielenkiintoista "näytettäkin" mukana. Boxycharm saapunee ensi viikolla ja sitä odotan myös tosi kovasti! On ihan luksusta saada näitä yllätysboxeja, ihan parhaita! 

Mitä pidit maaliskuun kauneusboxista?


4 kommenttia:

  1. Olipas kiva boksi! Mudmasky kuulostaa tosi hyvältä ja huulipuna näyttää superkivalta :) Libresse ei olisi kiinnostanut eikä Avantkaan juuri, mutta tuohan noi Avantit aina sitä kaivattua lisäarvoa rutkasti bokseihin. Mä odottelen täällä myös innolla Boxycharmia, toivottavasti saataisiin molemmat pian omat boksimme<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niin painava boxi tulossa että sen on pakko olla kiva :D Avant tuo kyllä sitä arvoa ja luksuksen tuntua boxiin, mitä kyllä Libresse ei tuo enkä oikein pidä noista parin euron suihkugeeleistä. Minusta tässä on kiva kokonaisuus ja mitä enemmän sitä tarkastelee, sitä kivemmalta se vaikuttaa :)

      Poista
  2. Tosi kiva boksi ja niin monipuolinen sisältö tässä! Avantin, Mudmaskyn, Starskinin tuotteet kivat :) Lisäksi huulipuna tosi kiva, kabukisivellin myös ihan hyvä! Ja kylhän just noi suihkugeelitkin menee ja parempi ehkä noin että oli useampi tuote ja parin euron saippua, kun et ois sit vähempi tuotteita ja ois joku "15e" saippua kun kuitenkin, sekin on vaan saippuaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tässä oli kiva kun oli niin monta tuotetta :)

      Poista

Kiitos kommentista <3