keskiviikko 23. maaliskuuta 2022

Punaiset, yksinkertaisen kauniit kukkakynnet

Kynsi-innostus on taas nostanut päätään ja mulla on ollut monena päivänä koristellut kynnet :)

Yleensä teen kynnet yhtenä päivänä, seuraavana päivänä vielä paikkaan kärjet mutta kolmantena poistan lakkaukset. Nämä oli niin kivat että harmitti poistaa. Yksinkertaisesti punainen OPI Romantically Involved ja kukkakynsiin pohjalle valkea essence + siirtokuvat päälle. Nämä kokokynnen kukat on Born Pretty Storesta.

TässäKIN lakkauksessa möhlin. Avasin uunituoreen Seche Vite pullon ja näissä kuvauskäden kynsissä se jostain syystä poltti siirtokuvat tuollaisille säröille?!! Toisessa kädessä ei mitään. Voi kun minä nyt muistaisin etten käytä Secheä Milvien tai siirtokuvien kanssa. Yleensä mulla on ollut NCLA Gelous? joka sopii Milvien kanssa mutta nyt se on mulla loppu.

No, ei mahda mitään ja eihän nämä säröt livenä näy, mutta kuvissa kyllä. Ihanat kynnet kuitenkin, just tälläisistä tykkään kyllä mahottoman paljon ;)

Tykkäätkö sinä?


14 kommenttia:

 1. Aivan ihanat!!
  Kiva kun tulee taas kynsipostauksia:)
  Mussu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mussu ja kiva kun niitä toivotaan, antaa vähän motivaatiota niitä sitten kirjoittaakin <3

   Poista
 2. Ihanat kynnet! Punainen sävy toimii kynsissä aina<3 Nyt kun jäin äitiyslomalle niin katsotaan josko saisin itsekin hankittua jonkun uuden kynsilakan ja jopa joskus lakkailtua kynsiä :D Ihanaa kun ne on saanut nyt kasvatettua edes vähän pidemmiksi, kun normistihan omassa työssä täytyy olla ihan lyhyet kynnet ja vaikken mitään superpitkiä kynsiä haluakaan, on ne kuitenkin omasta mielestäni nätimmät kun pituutta löytyy edes hitusen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda :) mä tykkään lyhyemmistä nykyään mutta en ihan lyhyistä, eivät sovi itselle ja jos mulla on kynnen pää ihan ihoa myöten, lakka tuntuu lähtevän kärjistä aika nopsasti pois. Joten minustakin kiva kun pituutta on vähän. Ja uusia lakkoja haluaisin ostaa, katselin OPI uutuuksia mutta en vielä tilannut mitään. Punainen toimii kyllä aina <3

   Poista
 3. Ihana! Mulla menee Milvit joskus noin vaikka olisi vesipohjaista päällyslakkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä näistä aina tiedä, joskus onnistuu ja joskus ei :D se on ku leimauskin...

   Poista
  2. Niinpä. Mun geelikynsien tekijä kertoi kokeilleensa leimaamista todeten sen olevan yllättävän hankalaa.

   Poista
  3. Kyllä se oli alussa hankalaa, välillä vieläkin ;D

   Poista
 4. Kauniit! Tulee ihan kesä jo mieleen :) Tykkäätkö enemmän OPIN vai ESSIEN lakoista? Minä kyllä molemmista tykkään, mutta Essie pysyy paremmin mulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 sama mulla, Essie pysyy paremmin mutta tykkään OPI lakoista, etenkin vanhemmista :)

   Poista
 5. Oikein kauniit kynnet. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
 6. Mä ajattelin että ne on tarkoituksella tuollaiset säröilevät :D Ja ovat siis mun mielestä hienot tuommoisina, "vanhoina ja säröilevinä"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten voisivat olla, hienothan ne olis sellaisina :)

   Poista

Kiitos kommentista <3