keskiviikko 2. maaliskuuta 2022

Goodiebox Helmikuu 2022

**Mainoslinkki

Helmikuun Goodiebox on täällä! Vihdoin ja viimein :) kyllä tätä sai odottaa mutta nyt voi sanoa että hyvää kannatti odottaa! Sisältö oli todella mieluisa ja hintansa arvoinen. Katsotaan mitä boxista paljastui ;)

Goodiebox on kauneustuotteita sisältävä yllätysboxi, joka toimitetaan sinulle kuukausittain. Boxi maksaa 24,95 e ja se sisältää aina 5-7 ainutlaatuista kauneustuotetta joista vähintään 2 on täysikokoista. Boxia pääse tilaamaan **tästä.

Terre De Mars Imminence Body Nourishing Milk / arvo 25 e
Kahvin tuoksuinen vartalomaito joka sisältää kahviuutetta, aloe veraa ja auringonkukkaöljyä. Mulla vartalovoiteet kuluvat järkyttävän hitaasti, yksi kestää vuosia joten tämä lähtenee kiertoon ellei olisi niin lirua että voi käyttää suihkugeelinä.

Skön Skin Care Repair Microbiome Night Creme / arvo 65 e
Oliiviuutetta sisältävä yövoide. En ole ikinä kuullutkaan tästä merkistä mutta aion kyllä kokeilla. Mulla ei hirveästi ole voiteita jemmassa ja aina on tarvetta hyvälle, kosteuttavalle yövoiteelle joten jää odottamaan vuoroaan. 

KNDR Calm Kind Mist / arvo 29 e
Alkoholiton, erittäin kosteuttava kasvosuihke. Voi käyttää meikin alla tai päällä. Sisältää hyaluronihappoa ja ikääntymistä estävää purslane -nimistä ainesosaa. Mielenkiintoinen, tätä merkkiä tulee mm.Boxycharmissa ja Glossyboxissa?

Teeez Trendy Cosmetics Crave Lipgloss / arvo 21 e
Auringonkukkaöljyä, cameliaöljyä ja rosmariinia sisältävä erittäin kosteuttava, vegaaninen huulikiilto. Mulla on kuitenkin niin paljon huulijuttuja jemmassa eikä tämä suoraan sanoen houkuttele kokeilemaan, joten lähtee kiertoon. 

Gold Professional Texturising Spray Wax / arvo 17 e
Kuivashampoon tapainen hiusten muotoilusuihke. Tälläisistä kyllä juuri tykkään kun haluan muotoilla tortun päälaelle. Mielenkiintoinen ja kokeilen mielelläni. 

Mielestäni kokonaisuus tässä kuussa oli onnistunut! Yli 150 euron arvosta uutta kokeiltavaa ja ennennäkemättömiä tuotemerkkejä. Vartalomaito ja huulikiille olivat ainoat joista en niin innostunut. Ei huonoja valintoja boxiin mutta mulla ei vaan nyt ole tarvetta uusille vastaaville. Muut tuotteet kiinnostavia, arvokkaita ja sellaisia joita ei tulisi itse ostettua. Tosi monta erilaista tuotemerkkiä, se on hyvä asia siinä mielessä että kiinnostaa kokeilla, mutta olen huomannut että niitä ei tule hankittua uudelleen jos ovat vaikeasti saatavilla. Toivottavasti Maaliskuun boxi tulee ihan ajallaan joten sitä odottelen jo kovasti ;)

Jos haluat tilata oman Goodieboxisi, olisin kiitollinen jos tilaat sen **linkkini kautta. Autat luomaan uutta sisältöä blogiin mm.näitä kauneusboxien unboxailuja. Tervetuliaisboxi on tuo ylläolevassa bannerissa näkyvä, mukana on mm. Benefitin mini mascara sekä nuo superhyvät Hair Lustit hiuskarkit! Arvo on 148 e. Tilauksen voit keskeyttää milloin tahansa ongelmitta. 

Mitä mieltä olit helmikuun boxista joka nyt kuitenkin, viipyilystä huolimatta oli hyvä?


10 kommenttia:

  1. Tää ois ollu ihan kiva! Toimitusajan viivästyminen olis kyllä ärsyttänyt ja luin jostain somesta, että boksien toimitus on liukunut pikku hiljaa aina pitemmälle kuukauden loppua kohden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että toimitus palautuu normaaliin :) ihan kiva boxi kyllä, kiinnostavia merkkejä kokeilla :)

      Poista
  2. Hauska toi Kroppavoiteiden kulutustahti sulla. Mulla tais tyhjetä 4 erikoista viime kuussa. Rasvaan tosin 2-3 kertaa päivässä.. Ja oon silti korppu. En ois kyllä kahvintuoksuista piitannut. Kiva että muuten tykkäsit💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kahvintuoksusta mutta kun yksi purkki kestää kuukausia, vuoden varmaan :DD en talvisin rasvaa kuin harvoin, silloinkin vaan sääriä. Kesällä useammin kun on lyhyet housut ja ajelen säärikarvat useammin :)

      Poista
  3. Meinasin sanoa, et tosi mielenkiintoinen boxi ainakin itselle, sillä brändit ei olleet lainkaan tuttuja, joten positiivinen sisältö. 😆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Goodieboxissa tulee kyllä aina uusia ja ennenkokeilemattomia brändejä, siitä plussaa :)

      Poista
  4. Kiva kun sisältö oli noinkin arvokas! Tää ei ehkä kuitenkaan olisi ollut mulle ihan se paras mahdollinen ja suurin osa tuotteista olisi varmasti lähtenyt itsellä eteenpäin. "Ulkopuolisen silmin" ajateltuna tää oli kuitenkin hyvä, vaikken itse henk.koht innostunutkaan näistä tuotteista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monipuolinen kokonaisuus kyllä, itseä kiinnostaa tuo KNDR merkkinä. Suihkeita testailee mielellään ;)

      Poista
  5. Tässä oli erilaisia tuotteita eri tuoteryhmistä. Hyvä kun tykkäsit.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3