torstai 17. maaliskuuta 2022

Dior 5-Couleurs Tutu

Tänään esittelyssä Diorin viisikko Tutu :)

Tutu on monelle sopiva ja hyvin helposti lähestyttävä paletti. Ostin silloin kolme Diorin viisikkoa, tämän vaaleimman, vihertävän ja sinisen. Nyt toivon että olisin ostanut vain nudeja/klassisia koska niitä käytän eniten ja niistä pidän vuodesta toiseen. No, ei voi mitään! Ehkä ensi kerralla viisaammin ;)


Tutu sisältää viisi sävyä. Helmiäisvaalean joka on lähinnä topper/kimallesävy. Paletissa on lisäksi kolme eriasteista ruskeaa, tumma mattainen ja kaksi satiininruskeaa. Diorin viisikoissa on kyllä huikea laatu, satiiniset sävytkin käyvät varjostuksiin koska ne eivät ole liian hohtavia ja sopivat iäkkäämmälle luomellekin.



Paletin tähti on kuitenkin liila-harmaa sävy. Oikeastaan sen vuoksi paletin hankinkin ja jotenkin tämä etäisesti muistutti Night Dustia, lieneekö uusi versio siitä. Tutulla tulee kieltämättä jumalaisen kaunis meikki, sellainen pukeva ja kaunistava. Halvemmissa luomiväreissä ei vaan ole tälläistä koostumusta joka on todella pukeva ja pysyvä kuivemmella, iäkkäällä luomelle.

Tutu nousi parhaiksi Diorin luomiväripaleteikseni. Meikkasin sillä useampana päivänä töihin sekä tein tämän meikin blogia varten. Mitään hirmu erikoista ja räjähtävää tällä ei saa, mutta ei näitä siihen ole tarkoitettukaan.

Maksaisinko tästä 65 - 70 e? En. Paletin vaalein sävy on lähinnä vitsi eikä siitä lähde kuin kimalletta. En hirmuisasti arvosta sellaisia näin kalliissa paleteissa. Nyt käyttökelpoisia värejä on vain neljä ja jokainen osaa laskea mikä hinta yhdelle napille muodostuu. Ostaisinko hyvästä tarjouksesta? No ehdottomasti ;) ja jos on millä mällätä, käyttäisin toki Dioria mieluummin kuin edullisia merkkejä. Eihän sitä kukaan halua Ladallakaan ajaa Mersun jälkeen ;)

Miten sinä, meikkaatko mieluummin kalliilla vai halvalla merkillä? Mitä tykkäät Tutusta?


17 kommenttia:

  1. Tyylikäs meikki. Hienoa, että Diorin luomivärit sopivat ikääntyneille luomille.
    Tämän vuoden puolella olen huomannut, että silmänalusjuonteisiin jää meikki helposti kiinni. Pitäisi löytää hyvä peiteaine tai puuteri sitä varten. Se on sitä ikääntymistä. ;)
    Ihan halvin kosmetiikka jää yleensä kauppaan. Kun ostaa hieman tyyrimpää, niin ostaa vähemmän tai harkitummin. ;)
    Mukavaa viikonloppua.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) totta, tulee kyllä harkittua hyvinkin tarkasti! Just ne Hudatkin on pitkän haaveilun tuloksa. Mä oon tykännyt silmien alla siitä Smashboxin pohjustajasta, Maybellinen peiteaineesta ja yleensäkin levitän ne siveltimellä tai sormin, silloin onnistuu :) kun ei oo enää niin helppoo tuo silmänalusten meikkaaminen!! Kiitos samoin, mulla alkaakin huomenna sitten talviloma ;)

      Poista
  2. Aika jännä, että tällä paletilla sama nimi kuin paletilla 846 :D Sävyt kyllä ihan erit! Jotenkin oot kyllä saanut innostumaan taas näistä viisikoista, harmi kun mulla ei ole kuin muutama ennestään, olisi ollut paljon kivoja paletteja/väriyhdistelmiä aikanaan hankittavan vaikka alennuksista, mitä ei tietty enää edes saa :’D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä kivoja ja alesta jos löytää niin... :)

      Poista
  3. Ihana keväinen meikki. Itse olen niin nirso meikkien suhteen ettei ns. edulliset kiinnosta. Natasha Denona on tällä hetkellä luomiväreissä suosikki. Yleensä se mitä on hankala saada, kiehtoo. Tosin tulee harkittua tarkkaan mitä hankkii kun on niin hintavia. Ihanaa lomaa! -Katiska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulla on muutamia Natasha Denonan minejä mutta kaikkia en ole vielä testannut :) olen huomannut edullisissa että ostan melko impulsiivisesti ja joskus tulen vähän katumapäälle että tykkäänkö näistä sittenkään...kalliita harkitsee pidempään.

      Poista
  4. Sanoisin, että sellaiset meikit, joissa on hyvä hinta-laatusuhde :D Halpojakin meikkejä on hyvin monenlaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja halvoissakin on hyviä joukossa, mutta mulla niihin halpameikkien ostoon liittyy usein nopea ostopäätös, ja monesti huomaan etten sitten tykkää kuitenkaan...siksi yritän vähän vältellä niitä :D

      Poista
  5. Upeat sävyt, tällä saisi tosi kivoja arkimeikkejä, toi sunkin on hurjan kaunis! Harmi jos yksi sävy on kuitenkin laadultaan noin heikko, ei tosiaan olettaisi tän hintaiselta paletilta tollasta :/ Ja ei, en maksaisi myöskään tosta täyttä hintaa, en ikimaailmassa :D Toisaalta en oo kyllä koskaan Diorin luomivärejä edes kokeillut, että sen puoleen olisi ihan hauska joskus ostaa (alennuksesta) joku testiin ja kokeilla miten hyviä noi oikeesti on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) sitten vaan alepöytien kimppuun, tosi usein kausipaletit on alessa, tosin ei ne alessakaan ihan halpoja ole :D mutta suosittelen testaamaan!

      Poista
  6. Kaunis meikki :) tykkäsin kyllä tuosta Tutusta. En oo vuosiin ostanu enää Diorin paletteja. Onko sulla jokin suosikki noista? Mikä ois sellanen ihana nude esim? Kyllä toki mieluummin kalliillmmilla meikeillä meikkaa. Ne on sitte aina sellasia joita joskus joutuu oottelemaanki, nii ne on sitte sellasia tosiaanki mieluisia :) Mukavaa alkavaa talvilomaa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tämä Tutu on kiva, oikein muista ei ole kokemuksia mitä tällä hetkellä on Diorilla myynnissä. Kannattaa käydä itse swatchaamassa. Itse huomannut että tykkään klassisen värisistä kuitenkin enemmän, ikisuosikkeja Diorilta on Night Dust, Grege ja Cuir Cannage mutta ei niitä myydä enää..

      Poista
  7. Ihanat sävyt tässä paletissa! Ensisilmäyksellä värit ovat kovin syksyisiä, mutta aika freshin meikin tuolla silti sai ja sopii kevääseenkin :) liila-harmaa sävy miellyttää eniten minunkin silmääni.

    Mä käytän aikalailla vähän kalliimpaa, tai UD paletteja minä lähinnä ostan eniten, tiedä nyt onko se halpa vai kallis, mielestäni aika keskivertoa, kun siinä on kuitenkin sävyjä todella paljon ja sivellin tulee mukana :) laatu niissä on yks parhaimmista, mitä oon koskaan käyttänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, UD luomivärit ovat ihan huikeita! Tykkään todella paljon itsekin ja Smoky on kaikkien aikojen suosikkipaletteja <3

      Poista
  8. Kyllä kauniita meikkejä saa, vaikka en oo koskaan ymmärtänyt noitten tyyliä laittaa ainakin yksi, ihan tekemätön sävy.
    Pitäs laskee omista paleteistaan montako sellasta löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ehkä on joku kimallesävy mutta varsin vaatimatonta kimalletta sillä kyllä saa...

      Poista
    2. Niin, kun ei oo ees kunnon hohde.

      Poista

Kiitos kommentista <3