perjantai 25. maaliskuuta 2022

Boxycharm maaliskuu 2022

Maaliskuun Boxycharmia odottelin kieli pitkällä. Oma valintatuote oli niin kiva ja arvelin sisältöä toivottavasti jännäksi, arvatenkin toki ihonhoitopainotteiseksi koska painoa oli liki kilo ja postit vähän kalliimmat. Boxycharm tulee kyllä täsmällisesti perille, yleensä kuukauden tiettynä samana tiistaina tai keskiviikkona. Hain paketin keskiviikkona ja avasin heti autossa, kun ei vaan malta odottaa :D

Heti paketin avattuani huomasin pientä pölyä ja olin että oleehjä, oleehjä, oleehjä…no olihan se Ofran paletti ehjä, ihan pieni pala yhdestä napista irronnut ja pöllyttänyt ympäriinsä. Enemmän harmitti kun pari pulloa oli tahmassa, sellaisessa öljyssä mutta mikään ei näyttänyt vuotaneen. Nämä aina vähän harmittaa etenkin tämän hintaisessa setissä mutta onneks kaikki on kuitenkin ehjänä. Kummastelen vaan kun aika usein purkit on likaisen oloisia, ihme mustassa pölyssä tai tahmassa. 

Sisältö näytti tältä. Taas kerran 5 täysikokoista tuotetta joista yksi on oma valintani eli Ofran poskipunapaletti. Paketti oli nyt ihonhoitopainotteisempi mutta ei se haittaa. Sisältö oli kyllä mieleinen, ei mitään ihme härpäkkeitä ja kaikki käyttökelpoisia tuotteita, arvokkaita merkkejä ja ylipäätään tuotteita mitä ei oikein suomesta saa. Uuden, erilaisen kosmetiikan testaus on se Boxycharmin idea. Tämän boxin tuotteiden arvo oli 187 dollaria.

Ofra Cosmetics / Charm Your Cheeks Mini Mix Blush Palette / arvo 39 dollaria
Ofran tuotteita otan ilolla vastaan Boxycharmissa! Tämä poskipunapaletti on tehty erityisesti Boxycharmiin. Pannut ovat irrotettavissa ja varmasti se on osaltaan suojannut hittiä saanutta palettiani. Tämä oli boxissa päällimmäisenä ilman pehmusteita. Auts. Toivoisin että paletit laitettaisiin kuplamuoviin kun ne kuitenkin matkaa tosi pitkän matkan. Mutta tämä oli tosiaan oma valintani ja aivan ihana onkin!

Vike Beauty / Makeup Melt / arvo 24 dollaria
Lähemmin tarkasteltuani ja muovit poistettuani huomasin että tämä oli se vuotava pullo. Ei haittaa koska tuote jää itselle. Tämä on siis meikinpoistosuihke ihoa hoitavilla ominaisuuksilla! Tämän koostumus on öljyinen/tahmainen mutta tämä sanoo ettei tarvita meikinpoistoliinaa tai vanua. Kuulostaa vähän...jännältä? Eli tätä suihkitaan naamaan ja meikki on poissa :D no, testaillaan ;) luin vielä arvosteluja tästä ja monella tämä oli vuotanut. Tästä myös kerrottiin sopivan siveltimien pesuun ja meikkisienen puhdistamiseen joten käytän sitten ainakin sellaiseen.

Earth Harbor Naturals / Nymph Nectar Superfruit Radiance Balm / arvo 38 dollaria
Tämä oli boxin ainut huti koska tämä takuuvarmasti ärsyttää silmiäni. Muutoin kyllä kuulostaa ihanalta ja incissä on paljon superfoodeja, öljyjä ja voita. Voi käyttää myös tuhdin voiteen lisäksi yönaamiona. Varmasti ihana tuote kuivalle iholle. Tykkään muuten nykyään siitä että Boxycharm kierrättää tuotteita eli tätäkin on ollut aiemmissa boxeissa, oliko jopa viime kuussa?

Aceology / Detoxifying Treatment Mask / arvo 69 dollaria
Sain viime kuussakin detoxnaamion mutta ei se haittaa, käytän niitä mielelläni ;) tuhkaa sisältävä antibakteerinen maski poistaa mustapäät ja puhdistaa ihohuokoset. Ehdottoman kiva tuote rasvoittuvalle iholle, käytän tosi mielelläni. 


Styledry / Coconut & Fir Hair Mask / arvo 16,95 e
Kokeilen kyllä tosi mielelläni ihan uusia hiustenhoitotuotteita ja nämä Boxycharmin tuotemerkit on kyllä virkistävän erilaisia. Kookosöljyä ja murumuruvoita sisältävä hiusnaamio kosteuttamaan hiukset silkkisen pehmeiksi. Murumuruvoi kuulostaa kyllä ihanalta ja tuote varmasti tuoksuu hyvältä!! Tällä hetkellä en haista mitään enkä avaa tuotteita turhaan kun en heti kuitenkaan ota käyttöön. Mutta ihana tuote ja menee odottamaan vuoroaan.

Olen tosiaan nyt lomalla mutta kipeänä. Perus. Olen viimeiset pari viikkoa enemmän ja vähemmän sairastellut, viime sunnuntaina loman alkaessa jouduin hakemaan päivystyksestä antibiootit ja ei ole kyllä herkkua niitä syödä. Varmaan menee maha taas lopullisesti pskaksi niistä :/ mutta jospa pöpö häviää. Tulehdus on päällänsä. Niinpä siis Boxycharm piristi ja toki loma on aina loma vaikka nopeasti meneekin. Kävin eilen kampaajallakin niin kunnon hemmottelua ollut kyllä. Joku kasvohoito olisi kans ollut kiva mutta ehkä seuraavan kerran ;)

Mitä pidit tämän boxin sisällöstä?

6 kommenttia:

  1. Mulla oli itse asiassa myös toi meikinpoistosuihke vuotanut sen muovin läpi ja boksi itsessään oli ihan tahmainen + osa tuotteista myös. Onneksi oli se muovi siinä pullon ympärillä! En halua edes ajatella miltä boksin sisältö olisi näyttänyt, jos se muovi ei olisi ollut siinä kuitenkin vähän suojaamassa pahimmalta tuholta :D

    Mä sain ton kasvovoiteen tammikuun boksista :) En oo itse niin varma pidänkö tosta, että samoja tuotteita kierrätetään, kun tällä hetkellä pelkään saavani sen viime kuussa monille tulleen sivellinhässäkän just sen takia, etten oo sitä vielä saanut :'D Toivottavasti säästyn siltä ja jatkossa sellaset jätetään täysin boksien ulkopuolelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ilman sitä muovia tuo paletti olisi imenyt itseensä ja melko varmasti ollut kannen osalta pilalla :/ siinä on kyllä hyvät ja huonot puolensa, on toki kiva saada tuote mitä on toivonut ( esim niitä silmänalusnaamioita ) mutta kahteen kertaan jos tulisi se sivellinhässäkkä niin huh huh :D

      Poista
  2. Miulle tuli myös Earth Harbor tammikuussa! Mie yritin haistella tuota hiusnaamiota, mutta siellä olikin sitten vielä sinetti, niin en kehdannut sitä aukaista :'D Miusta on myös kivaa, että tuotteita kierrätetään, tosin ehkäpä tylsien tuotteiden kohdalla sitä ei toivoisi, kun ne voi sitten napsahtaa itselleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotteita on boxeissa aina useita kymmeniä erilaisia niin aika huono tuuri jos pari kertaa tulisi sama :D toki se on mahdollista! Muistan että tuota Earthia on tullut sulle ja Lindalle. Ihana se varmasti on kuivalle iholle ja jotenkin söpön näköinen että tekisi mieli testata :)

      Poista
  3. Kiva, kun ehdit lomalla kampaajalle. Minä en muistanut varata aikaa, niin menee varmaan toukokuulle seuraava kerta.
    Näissä bokseissa on usein merkkejä, jotka ovat ihan uusia minulle. Hyvä, kun tykkäsit sisällöstä.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin ja kiva kun just tulee uusia merkkejä, olen niin kokeilunhaluinen :) toivottavasti pääset sitten toukokuussa, omalle luottokampaajalle saa kyllä varata ajan hyvissä ajoin :)

      Poista

Kiitos kommentista <3