perjantai 11. maaliskuuta 2022

Jeffree Star Jawbreaker

**Mainoslinkki

Jeffree Star Jawbreaker

Olen monesti arponut tarviinko Jawbreakerin vai en. Se on ollut ostoskorissa mutta olen jättänyt ostamatta, sitten olen unohtanut sen hankkimisen, mutta nyt hankin kun oli alessa ja mulla oli lahjakortti. Jeffreen meikit poistuivat Sokoksista joten paletteja ja JS meikkejä myytiin -30% alessa. Jeffreen meikkejä löydät parhaimman valikoiman **oletkauniilta joista merkkiä onneksi edelleen saa ostettua.

Jeffree Star Jawbreaker

**Jawbreaker on houkutellut joidenkin värien puolesta, mutta jotenkin olen pitänyt sitä sekavana värikokonaisuutena ja miettinyt että on nuo värit muissakin Jeffreen paleteissa. Lisäksi luin ehkä arvosteluja värien epätasalaatuisuudesta ja jäin sitten harkitsemaan. Sorruin kuitenkin ostamaan paletin alennuksesta ja etenkin kevään kynnyksellä raikkaammat ja vaaleammat pastellisävyt kiehtovat.



Olen meikannut Jawbreakerilla useamman kerran. Pigmenttiä löytyy kyllä, samaten haastetta värien yhdistelyyn jos sellaista kaipaa. Osa pastelliväreistä on voimakaspigmenttisempiä kuin toiset, osa pölisee enemmän ( jopa häiritsevän paljon ) ja jotkut sävyt ovat luomella hieman epätasaisia ja liian vaaleita minun makuuni kun teen värikästä meikkiä. Joitakin meikkejä tehdessä jouduin hakemaan ulkonurkan tummennussävyn toisesta JS paletista esim tumman mattavihreän. Kokemuksen kautta opin että tämän paletin kanssa kannattaa käyttää tiiviitä, hyviä meikkisiveltimiä niin pölinä on vähempää. 

Jeffree Star Jawbreaker

Jeffree Star Jawbreaker

Tykkään kuitenkin paletin väreistä joita on vaaleasta tummaan, ja mukana myös pari neutraalia joita käytetään häivyttelyyn. Paletissa on värejä samaan skaalaan tai vastavärejä joilla haastaa itseään. Jos arastelee värejä, voi käyttää hempeitä pastellisävyjä tai kokeilla ruskean/nuden kanssa värikästä rajausta. Tai sitten leikitellä ja tehdä värikästä, näyttävää meikkiä! Arkena en ikinä meikkaa näin mutta viikonloppuisin ja lomilla laitan luovuuden peliin :)

Jeffree Star Jawbreaker

Jos kaipaat kokoelmaasi värikästä palettia, Jawbreakerista löydät 24 väriä eri koostumuksilla, mattaa, metallinhohtoa ja shimmeriä. Laatu on tuttua Jeffreetä, en kyllä voisi olla tyytyväisempi Jeffreen palettiin taas kerran. Kalliita ovat mutta jätän sitten halpoja ja huonoja ostamatta, ostan suoraan hyvää. Sellaista joka miellyttää minua ja joilla saan tehtyä meikkileikkejä. 

Jeffree Star Jawbreaker

En osaa valita lempivärejäni tai -lookkeja joita paletilla olen tehnyt, mutta tykkään tosi paljon kun tässä on vastavärejä ja väripareja. Tykkään että on vaaleita, hempeitä, värikkäitä metallinhohtoja ja tummia mattasävyjä. Inspiroiva paletti jonka suosittelen hankkimaan jos kokoelmastasi puuttuu värikäs hyvä paletti. Kompaktin koon vuoksi tämä on helppo säilyttää, kannesta löytyy myös peili joten tämä on oiva reissukaveri kesän reissuille. 

**Jawbreaker paletti 64,90 e.

Löytyykö sinulta Jawbreakeria? Innostaako värit ja pastellisävyt kevään korvilla?

12 kommenttia:

  1. Mikä eyeliner sulla näissä kuvissa?
    Ihanan värikästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekassa ja vikassa Avon Glimmerstick Gems sävy Black Diamond tai Physicians Formula Gel Eyeliner, keskimmäisen meikin isot linerit Maybelline Gel Eyeliner 24h eli purkkilineri :)

      Poista
  2. Käytän yleensä keltaista shimmeriä ja mattaa yhdessä, sama oranssin kanssa. Fuck on ihana myös poskipunana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää kyllä kunnon korallilta poskipunana, ihana kesällä <3

      Poista
  3. Ihan mieletöntä värien käyttöä näissä meikeissä! ♥ Mä koen olevani edelleen superarka Jawbreakerin kanssa, vaikka oon sen omistanut siitä asti, kun paletti tuli myyntiin. En tiedä oonko koskaan yhdistänyt kovinkaan monia eri sävyjä paletista keskenään tohon tyyliin kuin vaikka sä noissa kahdessa ensimmäisessä meikissä. Ja nyt ehkä harmittaakin hieman, sillä noihan näyttää älyttömän hyvältä! Tää ei oo mulle itselle mikään arkipaletti, mutta varsinkin kesällä tähän on ihana tarttua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) sinäkin olet tehnyt sillä tosi ihania meikkejä joten kokeilemaan vaan :) ehkä näihin kuviin vähän irrottelin, en normaalisti meikkaa arkena noin. Mutta ihana paletti ja paljon mahdollisuuksia. Näin keväällä ja kesällä ihana värikkäisiin meikkeihin!

      Poista
  4. Miksipä ei harrastukseensa panostaisi? Hyvä pointti, että jää huonommat sitten ostamatta ja saa sellaisia välineitä, joihin on tyytyväinen.

    Nätisti tehdyt meikit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllä mä urheiluvälineissäkin panostan hyviin varusteisiin koska halvalla ei saa hyviä. Kun kärsii jalkakivuista ja on esim isot rinnat niin ei vaan halvalla löydy mitään, on ostettava kalliita, tukevia liivejä ja jalkaa tukevia kenkiä yms yms...

      Poista
  5. Bloggerilla on kyllä nyt joku häiriö, sillä ihmettelin lukulistassa, kun et ole postannut. Viimeisin teksti jonka näen on Helmikuun Kosmetiikkaostokset -sen jälkeen ei siulta mitään :D Tilaaminen Ruotsin Sephorasta oli muuten myös sellainen joka ei näkynyt, mutta nyt kyllä on listaan tullut. Aika isoja viivietä kyllä päivittämisessä :S

    Miulla oli se mini Breaker-paletti, mutta kuten aina, tämmöiset pigmenttiset paletit värjää miun luomet niin rajusti, että pistin sen silloin eteenpäin. Eikä sävyjen tarvitse olla luomilla kuin max. 15-30 minuuttia, niin luomet on imeneet kaikki sävyt pohjustajien läpi itseensä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei värjääntyneet luomet tästä mutta joistain violeteista joskus, Mini Breakerista ei ole muistikuvia kun en ole aikoihin sitä käyttänyt :D joo, Blogger...joskus ihmettelen kun ei kukaan kommentoi niin ei kai kun kukaan ei tiiä että on postannut :D

      Poista
  6. Kivan värikäs paletti. Hyvä, kun olet tykännyt siitä.
    Vähän on ollut vaikeuksia päättää, mitä värejä haluaisi käyttää, kun lunta vielä paljon maassa. Kevät saisi jo saapua.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä alkaa nyt lumet sulaa mutta kyllähän sitä vielä riittää! Mutta keväiset värit houkuttelee, kaikki kirkkaat ja värikkäät ylipäätään :) ja tässä paletissa niitä riittää...

      Poista

Kiitos kommentista <3