tiistai 14. joulukuuta 2021

Päivän meikki - Huda Beauty Mercury Retrograde

Tänään esittelen toisen Huda Beautyn ison palettini ;) ja toivotaan että pian päästään lukemaan Rose Quatrz paletistakin, hih ;D

Mercury Retrograde on ulkoasultaan varmasti yksi kauneimpia paletteja ellei kaunein! Se on jämäkkä, hyvin laadukas ja sisältää ison peilin. 18 luomiväriä joissa 4 erilaista kerrostettavaa tekstuuria; buttery metals, high-shine creamy metallics, glitter powder ja sheer multi-reflective.

Paletin takakannessa kehotetaan kerrostamaan tekstuureja. Aloittamaan matalla, poimimaan metallisävy siveltimellä ja viimeistelemään se lisäämällä sävyä sormin tai aplikaattorilla "extreme foil effectin" saamiseksi. Voit lisätä vielä säihkettä glitter puuterilla. Ja viimeistelemään kaiken "multi-reflective" sävyllä "pearlescent glown" saavuttamiseksi. Heikompia hirvittää jo!

Sävyt Ultraviolet, Cosmic, Libra, Utopia, Hot Mess ja kulmaluulla keijukaispölyglitter Supermoon. Tämä on ehdottomasti meikkileikkejä rakastavan paletti. Meikkiin saat niin paljon moniulotteisuutta rakentelemalla sävyistä ja meikki elää koko ajan. Kun luulin saavasi sen valmiiksi, tuleekin himo lisätä vielä tuota ja kokeilla tätä. Harvalla paletilla saa näin moniulotteista meikkiä!

Odotin tätä palettia enemmän kuin aiemmin esittelemääni Naughty Nudea, mutta arvatkaa miten kävi? Taidan pitää siitä Naughtystä enemmän ;) joo tämä on hieno, mutta odotin jotain toisenlaista, aika moni väri on sellainen rakentelusävy ja glitterit on kyllä varisevaa sorttia että niitä on kulmakarvoissakin vaikket oli niitä sinnepäinkään laittanut :)


Tällä saa kyllä niin monipuolista ja ennenkaikkea uniikkia meikkiä. En varmasti saisi näitäkään meikkejä tehtyä toiste vaikka haluaisin. Nämä on ihan puhtaasti testailuja, ei mennyt miten piti mutta kehtasi näitä päivän pitää. Paletissa on uniikkeja ja superkauniita sävyjä, Supermoon ja Gold Glitz nyt ainakin mainitakseni. Osa sävyistä yllätti että ne ovat glitterisempiä kuin odotin ja sormin ehkä vähän hankalia laittaa kuten tämän meikin turkoosi.

Meikissä sävyt Crash, Frazzled, Mercury ja Vortex. Noita hohtosävyjä ei saa otettua siveltimellä, kaikki pitää laittaa sormin. Pitkien kynsien kanssa ei tätä palettia saa käytettyä. Jos liikautat väriä toisen päälle, tulee taas uusi väri ja molemmista silmistä erilaiset :D mattavärit taas toimivat kuten unelma, ei varise tai pöllyä, eikä näitä tarvitse edes häivyttää!! Itseasiassa meikkiä viimeistellessä tajusin että ai niin, unohdin häivyttää mutta ei näköjään tarvitsekaan ;)

Ostokseeni olen tyytyväinen, Mercury Retrograde on varmasti uniikeimpia paletteja kokoelmassani. Mulla ei oikein ole tälläisiä sormin käytettäviä jossa on vastaavia toppereita. En ole oikein ikinä niistä välittänyt mutta nyt on välitettävä ;D aavistuksen pelkään käykö tälle kuten ABH Prismille, liian hankalat värit ja palettiin tarttuu liian harvakseltaan, mutta joka kerta kun Mercuryllä olen meikannut, lopputulos on satumaisen kaunis ja eläväinen.

Löytyykö sinulta tätä palettia, miltä vaikuttaa?


8 kommenttia:

 1. Oi kun mahtavia meikkejä!!! Haluaisin itsekin vastaavia värejä ja tulee mieleen kun äidillä oli 90-luvun alussa mielestäni Lancômen luomiväri, jossa toinen nappi oli musta ja sitä laitettiin pohjalle ja toinen hohtava vaalea, jota sai kerrostaa mustan päälle haluamansa määrän ja väri muuttui sitä mukaa. -HH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kuulostaa jännältä tuotteelta, vastaavaa jos haluaisi kokeilla niin tämä paletti olisi siihen omiaan ;)

   Poista
 2. Tykkään eri textuureista luomiväreissä joten paletti vaikuttaa mielenkiintoiselta. Hudan isot paletit on vaan ihan älyttömän hintaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä ne on tosi kalliita, tämän arvokkaampia kyllä hyvin harvoin ostelen..

   Poista
 3. Ompa kaunis paletti, niin karamelliset värit! Molemmat meikit kyllä tosi upeita!!

  VastaaPoista
 4. Kauniit sävyt ja meikit. Tästä paletista saa varmaan kokenutkin meikkaaja haastetta, mikäli haluaa samanväriset meikit kummallekin luomelle.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saa, oli tosi kiva leikitellä näillä väreillä :)

   Poista

Kiitos kommentista <3