sunnuntai 12. joulukuuta 2021

Goodiebox joulukuu 2021

**Mainoslinkki

Joulukuun Goodiebox saapui jo perjantaina, hain vasta eilen kuitenkin ja tänään ehdin kirjoittaa tästä. Täytyy myös paketoida joululahjat joita hankin eilen, mulla on nimittäin yli-innokas joulupukin apulainen joka repii ja syö nauhoja sekä tonkii lahjakassit. Eikä kyse ole nyt Isakista vaan pienestä punaisesta paholaisesta ;) 

Tällä kertaa boxissa ei ollut mukana paperista tuote-esittelyä, koska koronatilanteen takia maailman toimitusala on vaikeuksissa ja tämän vuoksi on viivästyksiä, joka on johtanut boxien sisältöjen viime hetkisiin tuotemuutoksiin. Luin myös Goodieboxin Instagram stooreista että joku jakeluyhtiön rekka on syttynyt palamaan ja osa boxeista tuhoutunut! Onneksi ei henkilövahinkoja mutta jos boxi on myöhässä, nou hätä se kyllä saapuu! 

Mietin että mitähän muutoksia boxiin on sitten viime hetkellä tehty koska kaksi tuotetta on viime vuoden joulukalenterista :/ pitkin vuotta on tullut tätä joulukalenterikamaa ja se kyllä kieltämättä ärsyttää. Ei sillä jos tuotteet olisi hyviä, mutta glittersukat ja iänikuinen Figs & Rouge...nostelin kyllä kulmiani kun eilen automatkan aikana boxia availin. Itse boxi oli kaunis petroolinsininen, jää itselle käyttöön. Osan boxeista olen antanut veljeni lapsille jotka kokoavat niistä säilytyssysteemejä :)

Naobay Detox Illuminating Micellar Water / arvo 11 e
Vihreää teetä ja vadelmaa sisältävä misellivesi. Mielestäni tämä merkki on luonnonkosmetiikkaa mutta näyttää sisältävän propanediolia joten en pysty käyttämään. Harmi, olisi ollut mielenkiintoinen tuote.

Figs & Rouge Renew & Refine, Pore Detox Revival Serum / arvo 40 e
Tämä seerumi tuli jo viime vuoden joulukalenterista enkä ottanut tätä itselle käyttöön. En oikein ilahtunut tästä nytkään, en ole tykännyt merkin tuotteista. Tätä seerumia voi käyttää meikin pohjustajana. Tämä jotenkin puhdistaa huokosia ja jotain...

Munthe kynsilakka / arvo 13 e
Juhlakauteen sopiva väri kyllä, itse rakastan tämän värisiä lakkoja, mutta koska mulla on näitä 20 ennestään niin en tarvitse tätä. Merkki on kyllä ihan outo mulle.

By Jam Glitter Socks / arvo 6,95 e
Siis ihan oikeasti, pohjoismaiden johtava kauneusboxi tarjoilee sukkia? Lie ne aiemmatkin jossain kaapin perällä. Onko joku kokeillut näitä, meneekö aikuisten jalkaan vai onko lasten kokoa? Tietäisin kelle antaa lahjaksi.

Phase Zero Makeup Metal Foil Eyeshadow Duo / arvo 18 e
Tämä on kyllä nätti. Taupe ja viileä lila luomivärit. En kyllä tarviisi yhtään luomiväriä lisää mutta on niin kivat ja kiiltävät värit että jätänpä itselle. 

Benefit Mini Roller Lash Curling & Lifting Mascara /  arvo 15 e
Tosi pienikokoinen ripsiä nostattava ja taivuttava ripsiväri. Tässä on Hook`n`Roll harja joka sisältää pieniä "koukkuja" jotka nostavat ripsiä. Kuulostaapa erikoiselta! Benefitin ripsiväreistä on vaan hyviä kokemuksia joten kokeilen mielelläni itse. Isompi koko olisi kyllä kelvannut tästä...

Tilaamalla Goodieboxin **linkkini kautta, boxi 24,95 e kuukaudessa, arvo vähintään 75 e. Tilauksen voi lopettaa milloin tahansa ennen kuukauden 25. päivää.

Tämä boxi jäi itselle vähän laimeaksi, vain ripsiväri ja luomiväri jää omaan käyttöön. Joulukuun boxilta olisi odottanut vähän enemmän enkä kyllä tosiaan haluaisi koko ajan samoja tuotteita, viime kuussakin tuli kaksi tuttua tuotetta. Kerro kuitenkin sinä että mitä pidit boxista?

6 kommenttia:

  1. Siis juu, kyllä oli varmasti tämän vuoden huonoin boksi! Jää mieleen just siitä että alitti riman aika lujaa :D Mulla ei riitä huumori jos tämän vuoden kalenterin tuotteita alkaa tulla nyt sitten ensi vuoden bokseista. Siinä vaiheessa saatan pistää koko boksin mustalle listalle, koska pidän sitä jo vähän kuluttajien huijaamisena tämän hintaluokan boksissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti tulee samoja mutta ei haittaa kun mulla ei sitä kalenteria tänä jouluna ole. Ihan tästä syystä juurikin :D no ei saa vitsailla, kyllä minuakin ärsyttää tämä asia koska kyse on kuitenkin kalliimman hintaluokan boksista!

      Poista
  2. Flopin oloinen. Nuo sukat varsinkin niin glitteriset, että varmaan suurinta osaa ärsyttää jaloissa ja kutittaa jos on sitä kovaa karheaa gliteri lankaa seassa. Benefitin tuote boksin paras ja saisi olla isommassa koossa. Aika musta lakka näin joulukuussa, kuvittelisi että joku punainen olisi enemmän monen mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo lakka on sellainen tosi tummanpunainen, ihan kiva mutta aika perus...

      Poista

Kiitos kommentista <3