tiistai 23. marraskuuta 2021

Päivän meikki - Oriflame uutuuksia

Saatu / Oriflame

Heips! Tänään toivepostaus eli testaillaan uusia meikkejä! Mukana on Oriflamen uutuuksia sekä uusi luomiväripaletti!

Oriflame Giordani Gold -sarjan meikit sain pr-näytteinä. Nämä kaikki ovat uutuuksia. Pure Ùforia meikkivoide on kevyt ja heleyttävä, kosteuttava sekä sisältää suojakertoimen 35. Kerrostettava koostumus, meikkisienellä puolipeittävä mutta kestää toisen kerroksen lisäämisen esim tällä mainiolla Flawless meikkivoidesiveltimellä

Upea meikkivoide etenkin varttuneelle iholle. Ei tarraa kuiviin kohtiin tai korosta huokosia rasvoittuvallakaan iholla. Mulla on muutamasta Oriflamen meikkivoiteesta kokemuksia ja tämä on kyllä paras tähän asti kokeilemistani. Ei ole matta, mutta ei rasvaisen näköinen rasvoittuvalla ihollakaan. Peittää, antaa kerrostaa mutta ei ole pakkelimaista. Näyttää kauniilta iholla ja kestää hyvin koko päivän, käytän aamuisin puuteria jota painelen päivän aikana pois paperiin. Tässä meikissä hain pysyvyyttä ja kestoa iltaan asti joten puuteroin kasvot läpi Rimmel kivipuuterilla. Meikkipohjasta tuli matta mutta muutaman tunnin kuluessa se kuultaa jo ja näyttää kauniilta. Nude -blogissa Erika näyttää luonnollisemman meikkipohjan ja katsokaa miten eriltä meikkivoide näyttää! Hyvin monikäyttöinen siis :)

Oriflamen meikkivoidesivellin on mainion muotoinen, kolmion mallinen ja aivan superpehmeä! Sivellin on kuitenkin jämäkkä ja sillä voi muotoilla kasvoja tai levittää peiteainetta. Siveltimen materiaaleina nailon, bambu ja alumiini. On nätti sivellin, mattamusta ja kulta hivelee silmiä. Mulla ei ole ikinä tainnut olla tämän mallista sivellintä, voin suositella kokeilemaan koska tätä ei ole tarkoitettu yksinomaan meikkivoiteella vaan voi tehdä muutakin.

Angel Caress Lengthening ripsiväri on erotteleva ja pituutta antava. Itseasiassa tämä on pidentävimpiä ripsivärejä Oriflamelta, ja itse ihastuin tähän heti ensi testauksella. Olen aika kranttu ripsivärien suhteen, niissä ei ensinnäkään saa olla propyleeniglykolia, tässä ei ole. Ripsiväri ei saa tahrata yläluomeen eikä se saa varista. Nämä kriteerit kun täyttää niin otan testiin ja käytän loppuun asti.

Ensinnäkin Angel Caress toimi moitteetta heti ensimmäisellä käytöllä. Kartiomallinen harja on helppo käsitellä eikä se sotke laitettaessa. Massa ei ole liian märkä vaan juuri sopivaa. Tästä tulikin arkikäytössä oikein hyvä kaveri. Nopea laittaa aamuisin eikä varissut ikinä. Tulee pidemmät ja siististi erotellut ripset ilman klönttejä. Yleensä pidän juurikin kartiomallisesta harjasta koska sillä on helppo laittaa ulkonurkkaan ja pienellä päällä sisäosaan. 

Olen ostanut jonkun verran ( ja vähän enemmänkin ) uusia luomiväripaletteja ;) Natasha Denonan Tropical mini on pirteä väripläjäys harmaaseen vuodenaikaan. Olen taas innostunut värikkäistä meikeistä ja sininen on kyllä ihan lempiväri rajauksissa. Mutta olen halunnut myös kokeilla pinkki-vihreää meikkiä. Tässä paletissa tuo väri on hiukan vaaleanpunaisen ja violetin välimaastossa, mutta kiva koko luomella kun laitoin vihreää rajaukseen. Kaunis paletti, aika värikäs tosin että kaipaa hieman esim bronzeria häivytysväriksi. Mutta ihana meikata väreillä pitkästä aikaa ;)

Oletko sinä kokeillut näitä Oriflamen uutuuksia? Tai Tropical palettia Natasha Denonalta?


12 kommenttia:

  1. Mahtava turkoosi rajaus! -HH

    VastaaPoista
  2. Mie kans rakastuin molempiin uutuuksiin! Meikkivoiteella sai ihosta tosi kauniin ja ripsarikin nousi heti yhdeksi suosikikseni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just tänä aamuna ihastelin ripsiväriä kun tulee helposti nätit ripset :)

      Poista
  3. Osaispa meikata niinkuin sinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 opettelemalla itsekin oppinut ja aina oppii lisää...ja kulmapigmentointi auttaa paljon :) jokainen osaa <3

      Poista
  4. Toi rajaus on kyllä mieletön! Kivan kattavasti kerroit näistä tuotteista, oli mukava lukea sun mielipiteitä näistä :)

    VastaaPoista
  5. Nätti meikki ja paletti. Hyvä, kun löytyi toimiva ripsiväri.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3