maanantai 8. marraskuuta 2021

Marraskuun suosikit

Saatu ilmaistuote*
**Mainoslinkki


Oikeastaan nämä ovat loka-marraskuun suosikkeja kun tässä niin alkukuussa ollaan ;) tällä kertaa kyse ei ole pelkistä kauneussuosikeista vaan mukana on pari toivottuakin tuotetta ;)


Boho kulmakynä Blonde*
Bohon uutuuksista kirjoitin enemmän tässä, ja tämä Blonde kynä jotenkin salakavalasti jäi päivittäiseen käyttööni! Ja pelkkä kynä etten käytä tämän kaverina edes kulmaväriä. Tässä kun on kaikki kohdillaan, sopivan tuntuinen ettei ole liian kova, piirtää helposti, harja päässä, mutta parasta on värisävy! 


Blonde sävy sopii täydellisesti kulmiini jotka on tehty maantienharmaan väriseksi. Uskoisin siis tämän harmaanruskean sävyn sopivan täydellisesti suomalaisille. Kynässä on hyvä harja päässä jolla saa vielä pehmennettyä liian voimakasta jälkeä. Bohon uudistuneet kynät ovat kyllä tutustumisen arvoisia! 


Maybelline Gel Eyeliner
Jokainen raskasluominen tietää sen ikävän ongelman, ainakin iän myötä viimeistään, että rajaus jää "leimana" kiinni yläluomeen :/ jos rajauskynä on liian voidemainen tai sellainen rasvainen, se ei pysy mulla kuin pari sekuntia. On maailman ärsyttävintä tehdä kiva silmämeikki joka on pilalla päivän mittaan, kun rajaus jättää leiman luomelle. Nykyään heivaan hiivattiin rajauskynät jotka eivät toimi yhtään mutta olen todella halunnut löytää tuotteen joka pysyy, eikä ole liian kallis. 


Käännyin Riia Koiviston puoleen Instagramissa koska hänellä on ammattitaitoa, ja tietotaitoa eri tuotteista ikääntyvän luomen meikkaamisessa. Sain vinkin Maybellinen Gel Eyelineristä. Se on halpa, naurettavan halpa ( 12 e ) suorastaan näinkin toimivasta tuotteesta!! Mukana tulee sivellin joka on oikeasti loistava! Tuote on pigmenttinen, liukuu luomella vaivatta ja sillä on superhelppo tehdä rajaukset vaikka et olisi asiassa pro. Tällä saa tehtyä ohuen rajauksen tyveen tai sitten paksut kissat. Tämä ei leviä eikä tee leimaa luomeen. Loistava tuote, meni heittämällä vuoden parhaisiin tuotteisiin. Voit ostaa tuotetta **tästä


The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Clay Wash
Sain tämän viime vuoden joulukalenterista. Pelkäsin tämän olevan liian raju mutta ei. Tämä on ihana ja miten hellävarainen! Yleensä rasvoittuvan ihon pesutuote tarkoittaa tönkkösuolatuksi jäänyttä naamaa, mutta tämän jäljiltä iho jää superpuhtaaksi vaan ei kuivan karheaksi. Iho on puhdistettu ihohuokosia myöten, siitä pitää bambuhiili ja teepuuöljy huolta. 

En käytä tätä joka päivä mutta joinakin päivinä viikossa. Mulla iho kökkööntyy tosi äkkiä, ihohuokoset on laajentuneet ja ihossa paljon mustapäitä. Mun on vaan pakko käyttää vähän tehokkaampia tuotteita mutta onneksi nykypäivänä tehokas ei tarkoita Clerasilia, vaan löytyy ihanan hellävaraisia tuotteita jotka sopivat ikääntyvälle iholle. Voit ostaa tätä superputsaria **tästä.


Minisun monivitamiini Extra vahva
Näin talvea vasten on alettava huolehtimaan jaksamisesta. Mulla on ollut sitä epämääräistä väsymystä, ei kertakaikkiaan jaksa töissä, ei huvita ja on nuutunut olo. Syön varmasti yksipuolisesti ja huonosti. Kyselin Instagramissa apuja tähän ja sain suosituksia vähän vaikka mistä, rautakuuriakin söin mutta sain vaan mahan kipeäksi.

Välillä muistan ottaa vitamiinit, sitten se unohtuu taas viikoiksi ja ainakin D-vitamiinin kohdalla olen huomannut sen vaikutuksen jaksamiseen. Nyt menin apteekkiin ja sanoin että annatko monivitamiinin jossa on vahva D ja tämä purkki lykättiin käteen. Tämä yksi ainoa tabletti on nyt helppo muistaa ottaa aamuisin ja jos tykkää, rinnalla voi syödä muuta mutta täytyy muistaa kysyä apteekissa ettei nyt tule mitään liikaa ;)


Dumle Fudge
Tämä paketti kyllä meinasi livetä kaikkien suuhun kun maisteluun tälläisen ostin. Joulusuklaat on jo aikoja sitten tulleet kaupan hyllyille ja olen joitakin ostanut maisteluun. Tuo mies on hyvä kun sille voi syöttää kaikki karkit mitä ei tykkää ja lapset vetää kaikki pahat joulusuklaat. Olen ihmishirviö ja viime vuonna laitoin pöytään kaikki ylijääneet pahat joulusuklaat ja ta-daa, parissa minuutissa päästiin niistäkin. 

Dumlea ostan harvemmin koska syön pari ja sitten ärsyttää se hampaisiin jääminen. Fudge on hyvää mutta en yleensä osta enkä ole nähnyt kuin irtokarkkilaarissa sitä vaniljafudge kuutiota. Dumle täytettynä tällä fudgella on nerokas idea! Ei jää hampaisiin, on vähän pureksittavaa mutta sulaa suussa äkkiä. Näitä voi syödä useamman mutta ovat imeliä ja paha olo tulee äkkiä. Hankin näitä kyllä lahjoiksi, tiedän ainakin pari ihmistä jotka tulevat rakastumaan näihin! 

Muutoin joulusuklaaosastolla ei ole mitään uutta ja mullistavaa, viime vuonna tuli ähky kun joka asiakas tuputti mukaan suklaarasian ja niitä varmaan parikymmentä kasaantui, annoin jo niitä itse eteenpäin. Muistan ne lapsuuden suklaarasiat, että ne oli kauniita! Muistoissa on etenkin matalassa pahvilaatikossa olleet pyöreät minttusuklaat, sellaiset aika isot. Mielestäni olen nähnyt niitä Candy King laarissa. En ole ikinä aikuisiällä nähnyt enää niitä olevan joulusuklaissa.

Onko sulla mielessä joku joulusuklaa jota ei enää myydä? Oliko suosikeissa tuttuja tuotteita?

17 kommenttia:

  1. Tuota Dumle Fudgea haluan kyllä testata :) Rakastan irttareissa sitä vaniljafudgea ja kansainvälisiltä suurmarkkinoilta tulee niitä ostettua joten varmaan pitäisin! Pistin tämän Maybelline Gel Eyeliner myös to buy listalle kun on vielä pari eyelineria testattavana!

    VastaaPoista
  2. Siis meidän lähikauppaanhan tuli joulukarkit "vasta" viime viikon tiistaina :D Näitä Dumleja olen aina sillä silmällä tutkiskellut, mutta en ole vielä ostanut! Menee kyllä kokeiluun.

    Tuo putsari on miulla korkkaamatta, mutta vaikuttaa hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo putsari oli hyvä, siitä Vitamin E:stä en tykännyt ollenkaan. Nyt mulla ei olekaan TBS kalenteria kun on reilusti vielä käyttämättä viime vuotisia :) oho, onpas tullut joulukaramellit hitaasti. Täällä niitä oli jo varmaan kuukausi sitten mutta nyt olen huomannut valikoiman laajentuneen entisestään :)

      Poista
  3. Dumlen Fudget on NIIN hyviä. Slurps. :P

    Mä olen niin pettynyt, että Paradis ja Aladdin rasioista on tehty vuosien saatossa tosi tylsiä makumaailmoitaan, ne oli ihan suosikkeja lapsena, nykyään en juurikaan osta, kun kaikki niissä maistuu oikeastaan samalta. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon joskus ostanut niitä mutta niistä tulee ihan hirveen paha olo. Maraboun suklaa on niin imelää enkä pidä siitä niin paljon kuin Fazerista. Maistelen kyllä välillä niitä suklaalevyjä mutta Paradis ja Aladdin, ei kiitos. Ehkä pari korkeintaan voisin maistaa. Juhlapöydän konvehdit taitaa olla ainut tuttu samanmakuinen kuin lapsuudessa. Paitsi silloin ananas oli nätimmän mallinen kuin nykyään ;)

      Poista
  4. Näin kylminä kaamosajan kuukausina D-vitamiinilisä ei ole lainkaan hassumpi idea!
    Unohtamatta mahdollisia ruokavaliostani riippuvaisia ravintoaineiden imeytymisongelmia itse kullakin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi oikeasti syödä ympäri vuoden eikä vaan silloin kun väsyttää :) oon vaan tosi huono muistamaan säännölliset tabletit..

      Poista
  5. Pitääkin miettiä mitä olis mun 5 suosikkia marraskuulle. Mulla on menossa niin monen tuotteen kans ns pannutus, että saan ne kulumaan vuoden loppuun mennessä. Niihin tuotteisiin on tietysti aika kyllästynyt.. Mutta löytyiskö ees muutama uutuus josta vois sanoo suosikki. Keksin ainakin kaks kolme heti🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pannutuksessa on kyllä se huono puoli että niihin kyllästyy...ja mulla käy se että alan sitten inhota niitä :D mitkä ne sun suosikit olis?

      Poista
    2. Yritänpä ottaa kuvan ja laittaa instaan😉

      Poista
  6. TBS:n putsari kuulostaa tosi kiinnostavalta ja Maybellinen lineri on ollut ostoslistalla varmaan vuosia :D Mulla nyt vaan sattuu olemaan Illamasquan geeliliner käytössä, eikä se lopu tyyliin ikinä. Mutta älyttömän hyvä on sekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole ikinä tykännyt geelilinereista, ehkä just kun en ole hyvää löytänyt, niin yllättäen tämä olikin sitten ihan huippu <3 mutta se on totta että kestävät luvattoman kauan käytössä ;)

      Poista
  7. Eyeliner vaikuttaa tosi hyvältä! Mietin oonkohan itsekin joskus käyttänyt Maybellinen jotain vastaavaa tuotetta. Se oli tosi hyvä, mutta kyllästyin siihen ainaiseen siveltimien pesuun, joten noi purkissa olevat linerit jäi lopulta kokonaan :D Dumble Fudge kuulostaa ihan taivaalliselta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pyyhin siveltimen aina käytön jälkeen miselliliinaan niin on aina puhdas seuraavana päivänä ;) ja kaikki siveltimet pesen ehkä parin viikon välein LV saippualla kunnolla :)

      Poista
  8. Bohon kulmakynän ostan jossain vaiheessa. Kiva kun esittelit sen.
    Pandan vaajakoski ym. premium suklaat ovat varmaan tämän vuoden valintoja. Yhden tuollaisen dumle fudgen maistoin ja se riitti. Fazer sininen on aina hyvä valinta.
    Marraskuun suosikkituotteet ovat olleet Laveran powerful lashes -ripsiväri ja My age -sy-voide.
    Erilaisia vitamiineja olen minäkin ostanut ja syönyt tässä syksyllä, jotta jaksaisin paremmin.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua kiinnostaisi ne Pandan premiumit, toivottavasti saisin niitä lahjaksi :) Bhon kulmakyniä olen käyttänyt joka päivä, tykkään <3

      Poista

Kiitos kommentista <3