perjantai 26. marraskuuta 2021

Jeffree Star Ranking - Kaikki mun paletit

**mainoslinkki Black Friday alennuksiin, Oletkaunis.fi koko valikoima on alennuksessa ja Jeffree Star meikit /meikkituotteet -40% -60% alessa. SIIS MIINUS 40%!!!! Nyt on alet kohdillaan, JS harvemmin on mojovassa alennuksessa, saa nähdä mihin kaikkeen itse sortuu...Kiitos jos ostat mainoslinkkieni kautta :) se auttaa luomaan uutta sisältöä blogiini :) 

Tänään listataan mun Jeffree Star luomiväripaletit huonoimmasta parhaimpaan! Piti ihan laskea montako mulla niitä on ja mitkä multa puuttuu. Minulta löytyy 15 palettia, ostoslistalla on **Weirdo ja **Pricked. Prickedistä voin sanoa jo varmaksi että se tulee olemaan yksi parhaimpia JS palettejani, se on nimittäin väriensä puolesta kuin luotu mulle! Ihan täydellinen paletti vihreille silmille ja upeisiin syksymeikkeihin. Paleteista minulta puuttuu Jawbreaker, Thirsty ( möin pois ), mini Controversy Emerald ja Blood Sugar mini. Puuttuuko muita?

Listaus on tehty tämänhetkisen mielentilan mukaan. Joskushan nää suosikit vaihtelee mutta kyllä kärkikasti on yleensä selvillä, jotkut paletit on vaan mieluisampia kuin toiset. Olen alkanut myös arvostaa vanhempia paletteja enemmän, kaikkia niitä kun ei enää saa.

**15. Mini Orgy - Pikku-Orgyn kanssa kävi vähän kuten pelkäsinkin, se on jäänyt luvattoman vähälle käytölle. Ja ihan siitä syystä kun se eka versio oli huono ja mulle jäi traumat tästä paletista. Olin alkuun niin innoissani tästä, pidin tätä oikeana glam -palettina mutta käyttö on vaan jäänyt. Ehkä kun tässä on pelkästään shimmeriä enkä tee ikinä pelkkää shimmermeikkiä? Mutta jos ei tykkää pelkästä shimmeristä niin tätä voi oivallisesti yhdistää isoon Orgy -palettiin jolloin käyttömahdollisuudet ovat monipuolisemmat. Tämä uusi versio on kyllä runsaspigmenttinen ja värit oikein loistavat kun ne levittää sormin luomille. Ihana valinta pikkujoulukauteen!

**14. Star Ranch - Yleensä näiden uusimpien palettien kanssa on että vaikka niihin alkuun ihastun, ihastus laantuu äkkiä. Tämä ei ole kuitenkaan huono paletti, ei ollenkaan. Oikeastaan tässä on kaikki värit hyvinkin mainioita. Tämä on vaan niin tuore paletti mulle ettei meille ole kehittynyt vielä erityisempää kiintymissuhdetta. Uskon kyllä että ajan myötä kehittyy koska tässä on todella hyvät ja laadukkaat värit. Rakastan alarivin sinisiä ja ne näyttävät upeilta ruskean tai kullan kanssa :)

**13. Pink Religion - Yllättävän huonolla sijalla! Kaunis paletti mutta pinkit meikit ei enää kuulu mun arkeen. Uskon kyllä että ajan myötä alan pitää tästä paletista paljon enemmän, koska huonohan tämä ei missään nimessä ole. Laatu on täys kymppi, värit hurjan pigmenttisiä ja pukevia vihreille silmille. Tämä on kyllä hyvä kun enemmistö on mattavärejä.

12. Mini Controversy - En tiedä mikä tässä tökkii. Pitäisi olla näppärät värit arkeen mutta jostain kumman syystä tartun tähän ihan liian harvoin. Vaikka kaikki värit ovat yhteensopivia ja taas sinistä ja ruskeaa...ihanat värit yhdessä ja nuo violetit on myös tosi nätit :)

**11. Conspiracy - En ymmärrä miksi tämäkin on hirveän vähällä käytöllä. Periaatteessa tykkään väreistä joita on joka lähtöön. Enkä pidä tätä liian sekavana kuten Jawbreakeria. Conspiracy on kuitenkin aika nerokas ja ehkä vähän erilainen kuin Jeffreen paletit yleensä? Ylärivi on täynnä nudesävyjä, löytyy monenlaisia värikkäitä ja sitten ihan tummia jos tykkää.

**10. Cremated - Viileävoittoinen paletti jossa paljon vaaleita ja tummia sävyjä. Metallinhohdot on tässä kerrassaan upeita! Joka kerta kun olen tällä meikannut, lopputuloksesta on tullut älyttömän kiva! Mutta tämä on ehkä arkeen liian sekava, tai jotenkin hankala yhdistää äkkiä, tässä kun on lämpimiäkin sävyjä viileiden seassa. Toivoisin tarttuvani tähän huomattavasti useammin!

**9. Androgyny - Ihan superhyvä laatu! Kuvassa oikealla. Ostin tämän aikoinaan sinisten ja petroolien takia mutta harvemmin niitä on tullut käytettyä. Oikeastaan kaikki värit on kuitenkin mielettömän hyvin yhdisteltävissä ja laatu on mieletön, taisin jo kyllä mainita sen. Tällä tulee näyttävää ja näkyvää meikkiä. Kulta sopii hyvin violetin tai punaisen, ja tässä on tosi ihanat nudevärit häivytykseen kuten "Safe Word". Kaikki sävyt on erityisen upeita mun silmien väriin joten ei ihme että pidän tästä niin paljon!

**8. Orgy - En tiedä tarviiko noin montaa nudeväriä mutta ei voi kieltää etteikö tällä tulisi upeaa jälkeä. Jollain tapaa haaveilen aina pienestä ja tiiviistä meikkikokoelmasta, ja tämä kyllä kuuluisi mukaan edustamaan nudepaletteja. Todellinen unelmapaletti nudejen ystäville ja tällähän tottakai tekee näyttävääkin meikkiä. Harvassa on näin hyvälaatuiset ja herkulliset nudepaletit. Täysmattaisuudesta ISO plussa.

**7. Blood Lust - Tätä mun pitäisi käyttää enempi! Ihan hävettää miten vähän olen tällä meikannut vaikka violetit sävyt pukevat minua parhaiten. Tässä on monipuolisuutta ja vaihtelua vaikka muille jakaa. Tosi hyvä paletti on ollut ja aina olen tästä pitänyt. Jeffreen luomivärien laatu on aina todella tasainen enkä kyllä ikinä niistä moitetta löydä.

**6. Blood Sugar - Tässä paletissa ei taida olla värejä joista en pitäisi. Muistan mikä kohu tämän ostamisesta oli, piti puoli tuntia hakata koneella ja puhelimella että sai tilauksen läpi :D ja oli worttia..mun mielestä tämä on kivempi ja vaihtelevampi kuin Pink Religion jos jollain tapaa ajattelisi värimaailman olevan samankaltainen. Pink Religioniin olisin just kaivannut paria mattavaaleaa-ruskeaa niin se olisi ollut vaihtelevampi. Tämä on kyllä upea kokonaisuus eikä todellakaan liian punainen.

**5. Beauty Killer- Ihan ensimmäinen JS palettini, kuvassa vasemmalla. Ihanat värit, nudesta tummaan. Tulee monenlaista meikkiä, näyttävääkin. Ajalta jolloin Jeffreen paletit olivat järkevän kokoisia :D muistan kun mietin raaskinko maksaa tästä, nykyään maksan sumeilematta yli 60 e Jeffreestä :DD tässä paletissa voi ajatella värit neljän kokonaisuutena ja tehdä meikin sen mukaan. Sama toimii Androgynyssäkin ;)

4. Mini Breaker - Tässä paletissa jokainen väri on hyvä ja mulle sopiva. Olen käyttänyt kaikkia värejä ja yhdistellyt niitä mm persikka-violetti, harmaa-sinappi, kulta-violetti...tässä on myös joka väri hyvä mun silmien värille. Suosikkisävyni on "Orange Crush", ihan älyttömän nätti! 

3. Blue Blood - Rakastan tätä sinistä palettia koska se ei ole pelkästään sininen. Tässä on myös pastellia, persikkaa, vihreää, nudea...todella monipuolinen ja siniset luomivärit yleensä on mulle mieluisia. Etenkin sävy "Blue Monday" on erikoisen nätti. Ehdottomasti Top 3 palettini!

2. Alien - Maukkaat ja näyttävät, jännittävät värit. Ihastuin nuiden vihreiden perusteella :) rakastan myös noita kultaisia shimmereitä ja sinapinkeltaista. Tämä on mun parhaita JS paletteja koska tässä on jännät häivytysvärit, saa paljon erilaisia väriyhdistelmiä ja tummaa, värikästä tai nudea meikkiä. Tätä ei enää saa joten olet onnellinen jos sulta löytyy tämä. Arvosta sitä! Tässä on yksi epäkäytännöllisimpiä pakkauksia, kansi alkaa varmasti ajan myötä repsottaa, siksi olen yrittänyt kohdella tätä hyvin hellävaroen. 

**1. Blood Money - Ihana vihreä paletti josta löytyy kaikki vihreän värit mitä voit vaan kaivata. Ueita duochromeja, käytännöllistä mattaa, glitteriä ja kaikkea. Näyttävin, pröystäilevin ja yksinkertaisesti ihanin JS paletti. Salkkumalli on hyvä ja eikä vie liikaa tilaa, toivoisin enemmän tämän mallisia paletteja. 

Jeffree Star meikkini ostan **Oletkauniilta. Minulta on toivottu esittelyjä tietyistä JS -paleteista joten kaikki JS -postaukseni löydät täältä.¨Oletkauniin KOKO VALIKOIMA on alennuksessa 26. - 28.11 eli jos joku paletti on ollut himotuslistalla, kannattaa se hankkia NYT! Joululahjoja ja kalentereita unohtamatta ;))

Millainen järjestys sulla olisi, mikä on "inhokkisi" ja mikä/mitkä paletit kärkikastia? Arvasitko mun järjestystä, yllättikö kärkikasti tai vikat sijat?


12 kommenttia:

  1. Piti ihan ostaa kun oli noin hyvät alet. Yhtään luomiväripalettia en kyllä ottanut 😆
    Mulla olis ollu ykkönen Blood Sugar ja kakkonen Alien ja kolmanneksi tulisi Blood Lust.

    VastaaPoista
  2. Nää on kyllä niin herkullisen näkösiä! Mun nro 1 olisi myös tuo Blood Money koska tykkään vihreistä väreistä silmissä :) Seuraavaksi ihanin voisi kyllä olla tuo Orgy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Orgy on kyllä ihana paletti, tulee tosi kaunista meikkiä aina <3

      Poista
  3. Tää sun JS palettikokoelma on kyllä ihan mieletön<3 :D Multa löytyy vaan neljä palettia, mutta kaikki onkin sitten sitä mieluisampia :) Orgyn olisin ostanut myös, jos siinä olisi yhdistetty myös noita minipaletin shimmereitä. Blood Sugar oli mun ensimmäinen Jeffreen paletti ja varmaan myös suosikki, ne sävyt on kaikki niin upeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo totta, Orgy olisi ollut vieläkin täydellisempi jos nuo shimmerit olisi ympätty siihen. Mulla voisi kyllä olla isompikin kokoelma, en pistäisi yhtään pahakseni ;)) Blood Sugar on kyllä ihana ja monien suosikki!

      Poista
  4. Wau sulta löytyy melkein koko kokoelma😍😂
    Mä hommsin vasta itselle sen harmaan paletin ja oon jo nyt rakastunut. Niin kivoja meikkejä! Multa löytyy myös Alien ja blood money sekä pari niitä ohuita ihan värikkäitä paletteja (nimiä en nyt muista, jawbreaker tai joku). Oon tykännyt kans luomivärien laadusta. Mutta ne isot paletit on tosi hankala säilyttää ja se ärsyttää. Nyt haluaisin sen oranssin uuden paletin koska siinö on ihan mun sävyt🤩

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olisin tilannut eilen sen oranssin mutta se oli loppu :/ harmi! Mutta ostan sen lahjakortilla sitten joulun aikaan. Alien ja muut erikoisemman muotoiset on kyllä hankalia, mulla osa on kaapissa ja osa lojuu pöydällä. Mulla ei ole sellaista järkevää kaapistoa missä meikit olisi enkä halua hankkia tänne mitään meikkilipastoja. Oli jo täysi työ raahata yksin Alex paketissaan ( 27 kg ) yksin kapeita liukkaita portaita pitkin yläkertaan :D

      Poista
  5. En omista yhtään Jeffreen paletteja, mutta jos omistaisin, mun lempparit olisivat varmaankin, Jawbreaker, Mini Breaker ja Alien. Jos Mini Breaker ja Alien olisivat vielä kuuluneet Oletkauniin valikoimiin, varmaan olisi ainakin toinen lähtenyt matkaan. Jawbreaker piti jättää kauppaan, kun hinta on alennettunakin aika kallis, ja löytyyhän noita värikkäitä luomivärejä jo ennestäänkin. Huulipuna kuitenkin tarttui matkaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että löysit jotain :) nuo Jeffreet harvemmin on noin hyvässä alessa, Alienia ja Mini Breakeria ei varmaankaan enää saa. Ne on kyllä kauniit ja kokoelmani helmiä <3

      Poista
  6. Vau mikä kokoelma, ja mikä ale BF:nä. Löysin muutaman JS paletin alesta taannoin.
    Oranssipaletti ja orgy ovat minusta kivoimmat. Missähän niitä säilöisi? ;) Mini breaker on nätti myös.
    Arvasin, että alien on kärjessä. Sininen yllätti. Vihreässä on hienot duot.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään todella paljon sinisistä luomiväreistä vaikka ne ei arkikäytössä olekaan :) tekis mieli siirtää meikit Ikean yhteen isoon lipastoon mutta mihinkähän sieltä dvd:t...mahtuis nimittäin Jeffreetkin paljon paremmin siihen.

      Poista

Kiitos kommentista <3