torstai 25. marraskuuta 2021

Boxycharm Marraskuu 2021

Marraskuun Boxycharm tulikin aika joutuisasti kun eihän siitä ole kuin pari viikkoa kun edellinen boxi saapui. Viimeksi rikkonaisena tullut luomiväripaletti harmitti ja pelkäsin vähän samaa tälle kuulle. Viimeksi antamani palaute taisi sittenkin mennä kuuroille korville, tässäkään boxissa ei nimittäin ollut sitä mustaa pehmustetta, pelkkä papeririekale vain mutta onneksi runsas sisältö piti kaiken tavaran kasassa. 

Boxi oli vähän painavampi jos muistan oikein. Painon selittikin iso kasvovesipullo, muutoinkin sisältö oli kyllä todella kiva! Sain tämän jo eilen mutten kerinnyt illalla postaamaan. Varmasti hoksaatte kuvasta mistä olin eniten innoissani ;)



Kate Somerville / Goat Milk Moisturizing Cleanser / arvo 40 dollaria
Voidemainen, kosteuttava kasvojenpuhdistusaine. Tässä kuussa valintatuotteet oli aika surkeat; tämä, Luxien sivellinsetti ja joku voidemainen varjostustuote. Valitsin tämän kun se oli ainut järkevä. Tässä on kuitenkin propanediolia, ei tosin incin alkupäässä, mutta kuitenkin...enkä tykkää voidemaisista kasvojenpesutuotteista joten tämä lähtenee eteenpäin. Ei siis huono, varmasti monelle mieluinen ja Kate Somerville tuntuu olevan uusi Natasha Denona, tätähän tulee nyt joka tuutista.


Glowoasis / Milkdew Ph Balancing Moisture Milk Toner / arvo 34 dollaria
Ihonhoito jatkuu kasvovedellä. Tämä onkin mielenkiintoinen tuote, ihon ph:ta tasapainottava, vegaaninen probioottinen toner-meets-moisturizer. Vaikuttaa maitomaiselta kasvovedeltä ja onpa ihana päästä käyttämään sellaista pitkästä aikaa! Sisältää mm. aprikoosinsiemenöljyä, soijapapusiemenuutetta sekä rohtosammakonputkea. Mielenkiintoinen tuote! Tässäkin on kyllä propanediolia mutta ei se ärsytä jos ei vie silmien lähelle. 


Laruce Beauty / Face Disk / arvo 24  dollaria
Mulla olisi tarvetta jollekin kasvojenpesuhärvelille mutta ei näistä taida nyt olla apua :D kolme erilaista kasvovippaa ja vanulappua. Aika pehmeän tuntuisia! Näillä voi levittää kasvovettä, seerumia tai voi käyttää apuna kasvojenpesussa. Boxycharmissa tulee välillä vähän erikoisempia tuotteita, nämä nyt olivat järkevämmästä päästä. Voi olla että tulevat käyttöön jossain vaiheessa. Boxin ainut vähän njääh mutta ei huonoja kuitenkaan.


Trust Fund Beauty / Better Than Therapy Lip Oil / arvo 18 dollaria
Kaunis väritön huuliöljy ihanalla kimalteella! Näin eri variaatioita boxeista ja vähän toivoinkin tätä omaan boxiin. Ajankohtainen tuote ja vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta. 


Violet Voss / Violet Sunset Eye Shadow And Pressed Pigment Palette / arvo 37 dollaria
Kuten olen monesti ruikuttanut, haluaisin Boxystä niitä erilaisia paletteja mitä ei suomesta saa. Toiveisiini vastattiin, nyt sain Violet Vossia joten olen halunnut kokeilla! Hyvät värit ja huh, paletti tuli ehjänä perille ;) voi että olisi harmittanut jos taas olisi ollut rikki. Sävy Blush näyttää kivan poskipunamaiselta, muutenkin ihan nappisävyt ja jeeee paletti!


Niinkuin tekstistä kuuli, varsin tyytyväinen olin. Tilauksen aloitettuani alkupään boxit floppasivat ja mielestäni taso kävi alhaalla, mutta nyt on parantunut! Monena kuukautena on ollut hyvän boxin putki ;) ja parempi näin koska halpaa hupiahan tämän tilaaminen ei ole, Boxycharmille tulee hintaa 50 - 60 e riippuen aina boxin painosta. Mutta kun sisältö on tätä, se on täyttä timanttia. Just kiinnostaa kaikki erikoiset merkit mitä ei täällä myydä tai mitä ei tule erikseen tilattua testailuun. 

Mitä sanot sisällöstä?


6 kommenttia:

  1. Tosi ihana sisältö! Mulla on yksi Violet Voss paletti ja mun on pakko sanoa että se on S-U-P-E-R hyvä! Pigmentti on erittäin riittoisaa, ehkä hieman pöllyävät sävyt, mutta meni ihan mun suosikkeihin paleteista ihan laadullisesti ja sävyiltään. Myös tämä paletti on oikein kiva ja tällainen tumma paletti joulun ja uudenvuoden kynnyksellä on erittäin sopiva teemaa ajatellen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, vaikuttaa siis tosi hyvältä paletilta :) minustakin tuossa on kivat sävyt, ei niitä ainaisia nudeja ;)

      Poista
  2. Tää sun sisältö on kyllä kiva! Mullekin on toi putsari tulossa ja oon siitä tosi innoissani :) Toivottavasti omakin boksi saapuisi pian, ei oo vielä meinaan edes Suomessa :D Toi paletti on hurjan kaunis<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaan että sullakin on yhtä kiva sisältö :) nyt oli minusta jaossa vaan kivoja versioita! Tämä paketti tuli ihan ennätysvauhtia koska sain vaan yhtäkkiä ilmoituksen että hei pakettisi on PE:llä. Ja sieltä tuli nopsasti tänne koska siitähän on vaan pari viikkoa kun sain edellisen. Noh, seuraava sitten varmasti hidastelee kun on joulukin välissä :)

      Poista
  3. Kiva, kun paletti oli ehjä ja sisältökin kiva. Onneksi boksin sisältö on parantunut.
    Huuliöljyt ovat kivoja. Toivottavasti tykkäät tuosta Trust Fund Beautyn versiosta.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti tykkään, se näyttää kauniilta kun siinä on tosi hentoista kiiltoa :)

      Poista

Kiitos kommentista <3