lauantai 16. lokakuuta 2021

Goodiebox Lokakuu 2021 ( +alekoodi )

**Mainoslinkki

Lokakuun Goodiebox saapui jo perjantaina mutta en päässyt sitä heti hakemaan. Tänään käytiin asioilla ja nappasin boxin mukaani, ja voi miten kiva sisältö tässä kuussa olikin! Kyllä nämä yllätysboxit ovat vaan aina kivoja odottaa ja availla :) saatiin tänään myös ensilumi maahan, voihan kesärenkaat alla ja taas se talvi yllätti ;)

Tämän kuun teema oli  `Stop Feelin Guilty` eli pitääkö kaikesta tuntea syyllisyyttä? Siitä voisi yrittää päästä eroon, siinä onkin opettelemista...boxi oli kauniin roosan vaaleanpunainen ja sisälsi 2 näytekokoa ja 3 täysikokoista tuotetta.

Sisältö oli kyllä tässä kuussa mieluinen ja oliko tässä paras boxi tähän asti? Oletko samaa mieltä? Mukana oli nimittäin luomiväripaletti!!



The Beauty Crop Espresso Yourself Eyeshadow palette / arvo 25 e
Goodieboxissa on aika harvoin luomivärejä, saati paletteja joten olipa tämä upea yllätys! Värit on enemmän kuin mieleeni, ja tämä on just sellainen arkiaamun sankari. Kivasti kylmiä sekä lämpimiä sävyjä, kaunis ulkokuori ja luomivärit sisältävät kofeiinia! Valitan aina kun en saa boxeista luomiväripaletteja joten nyt Goodiebox kyllä yllätti ja positiivisesti! Paletti on luonnossa todella toimivan värinen, oli vähän hankala kuvata koska pakkaus on kiiltävä joka puolelta, mutta suunnittelin jo ottavani tämän arkipaletiksi kuukauden meikkilaatikkoon, kiinnostaisiko kuulla tästä enemmän?


Niré Beauty 223 Eyeshadow Brush / arvo 8 e
Goodieboxissa tulee usein Nirén siveltimiä ja onhan sellainen joulukalenterissakin luvassa. Eipä haittaa koska tämän merkin siveltimet on olleet todella laadukkaita ja kauniita. Ei yhdessäkään karvat hapsota ja muutenkin toimivat miten pitääkin. Saan myös Boxycharmissa siveltimiä usein ja jos näitä verrataan hinnoiltaan ja laadultaan, niin kyllä Goodieboxissa tulleet on olleet mieleisiä ja kuten sanoin, laadukkaita!

MCo Beauty Clear Brow Gel / arvo 16 e
Sain juuri Boxycharmista kulmageelin mutta ei se haittaa, voisihan tälläisiä käyttää pitkästä aikaa ;) läpinäkyvä geeli asettelee kulmat paikoilleen ja pitää ne ojennuksessa koko päivän. Tämän tilalla piti olla kai Manna Kadarin ripsiprimer joka on myöhästynyt boxista.

Huygens Hyaluronic Acid Concentrate / arvo 24 e
Tältä merkiltä on tullut joku kuorinta josta en pitänyt, mutta annan mahdollisuuden geeliseerumille joka kosteuttaa ja suojaa ihoa. Sisältää kurkkua, aloeta ja ruusuvettä jotka on kaikki mieluisia ainesosia minulle. Kaunis pipettipullo!

James Read Sleep Mask Tan Retinol / arvo 17 e
En käytä rusketustuotteita enkä yönaamioita, tämä onkin ainut tuote joka lähtee eteenpäin. James Read on itselle outo merkki mutta tämä on itseruskettavien kuninkaallinen? Tuote tekee taikojaan yön aikana, sisältää mm. retinolia ja A-vitamiinia, joka samalla vähentää juonteita, ravitsee ihoa ja antaa kauniin päivetyksen.

Nyt onkin ollut useamman hyvän boxin putki ja pidän todella paljon meikkipainotteisesta sisällöstä. Ihonhoitotuotteetkin on kiinnostavia ja vähän parempaa kuin markettituotteet. Nyt oli kyllä hyvin poimittu kaikkea erilaista boxiin ja paletti kyllä kruunasi kaiken! 

Minä tykkäsin, tykkäsitkö sinä?

Goodiebox tilaus **linkkini kautta

Mitä saat:

  • 5–7 ainutlaatuista ja huolella valittua kauneus- ja hemmottelutuotetta (sisältäen aina vähintään 2 täysikokoista tuotetta).

  • Maksat vain 24,95 € kuukaudessa tuotteista, joiden arvo on aina yli 75 €

  • Ilmainen tervetuliaislahja. LAHJAN ARVO: 11 €

10 kommenttia:

  1. Tää on kyllä heittämällä paras boksi ikinä. Jos joka kuukausi sisältö olisi tällanen, tilaisin oitis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, paras boxi tähän asti! Kun ei Boxycharmista saa luomiväripaletteja niin kiva kun tästä sai <3

      Poista
  2. Todella kiva tuo paletti! Ihanat värisävyt!

    VastaaPoista
  3. Tää oli kyllä yksi parhaimpia, jos ei paras, Goodiebox ikinä! Toi paletti on upea, miksei bokseista oo aiemmin tullut tollasia tuotteita? :D Nirén siveltimet on myös tosi hyviä ja mulla on kovassa käytössä kaikki ne, jotka ehdin omista Goodieboxeistani aikoinaan saada.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös kaikki Nirén siveltimet käytössä, tämänkin otin jo ja on hyvä! Mun mielestä osa niistä Boxycharmin siveltimistä on ollut todella hintavia ja vaikuttaneet kuitenkin halpiksilta? Tämä ei ole kallis, oikeastaan halpa, mutta silti tosi hyvä! No niinpä, jospa nyt jatkossa rupeaisi olemaan paletteja useammin ;)

      Poista
  4. Ihan kiva sisältö. Toi James Readin IR on ainakin tosi hyvä. :)

    VastaaPoista
  5. Tämä boksi oli tosi kiva. Kyllä paletti aina tuo hymyn kasvoille ja varsinkin jos on näin upeat sävyt paletissa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3