sunnuntai 24. lokakuuta 2021

Avon suosikkeja

Saatu ilmaistuote

Sain joku aika sitten Avonilta ihastuttavan monipuolisen paketin heidän tuotteitaan. Paketista löytyi sekä meikkejä että ihonhoitoa tuoksun lisäksi. Näistä löytyikin monta uutta suosikkia joista poimin 4 tänään esiteltäväksi ;)

Avon serum foundation

Avon serum foundation

Serum Foundation eli seerumimeikkivoide sisältää suojakertoimen spf 30. Iän ja ihon kuivumisen myötä, olen alkanut arvostaa enemmän kevyempiä meikkivoiteita. Heleyttävä ja hengittävä meikkivoide ei ensikuulemalta vaikuta mun jutulta, mutta tämä kyllä pääsi yllättämään! Todella nopea levittää, tasoittaa ihon ja peittää virheet. Levittyy vaivatta meikkisienellä ja uskoisin toimivan myös siveltimellä tai sormin. Monta hyvää sävyä, kuvissa sävy Nude. 

Avon meikki

Olen käyttänyt tätä arkisin ja ollut huoletta, en oikein töissä jouda lisäämään puuteria vaan tarvittaessa painan kiiltoa paperiin. Tämä näyttää pitkään siistiltä, ei liejuunnu tai karkaile. Jos kaipaa mattaisempaa lopputulosta, käytän tämän kaverina kivipuuteria kuten näissä kuvissa. Puuteroinnista huolimatta parin tunnin päästä lopputulos on kuulas mutta ei hikisen rasvainen. Yllättävä ihana tuttavuus jota suosittelen lämmöllä ikääntyvälle, kuivalle iholle. Kosteutta ja hikeä hylkivä koostumus joka lupaa säännöllisesti käytettynä hoitaa ja parantaa ihon kosteustasapainoa. 18,50 e.

Avon True Lash Genius mascara

Avon True Lash Genius mascara

True Lash Genius 5-in-1 ripsiväri on ollut käytössä jo niin pitkään että pystyn kertomaan siitä enemmän. Mikään ripsiväri ei ole oikein parhaimmillaan juuri avattuna, mutta tämän massa tasoittui aika äkkiä ja siitä tulikin ihan lemppari! Moniulotteinen kumiharja on ihana, ei sotke eikä tämä ripsiväri varise päivän mittaan. 

Avon True Lash Genius mascara

Viitenä lupauksena pidentää, erottelee, tuuhentaa, taivuttaa ja luo syvän mustaa efektiä. Itse pidän eniten siitä että tämä pidentää ja näyttää siistiltä. Ei sotke laitettaessa eikä päivän mittaan. Laitan tätä kevyemmin töihin, tulee nätit pitkät ripset mutta tässä näyttävässä meikissä hain enemmän runsautta joten kerrostin tätä aika huolettomasti. 20,50 e.

Avon Hydrating Matte Lip Paint

Avon Lip Paint

True Ultra Colour Hydrating Matte Lip Paint kosteuttaa ja luo samalla mattapintaa! Itse sanoisin pintaa enemmän satiiniseksi koska tämä on semi-kiiltävä. Kosteudesta vastaa sheavoi, öljyt ja e-vitamiini. Mulle sopivin sävy oli Velvet Hibiscus joka antoi runsaasti väriä. Huulikiillon levitin yllätti, se on samanlainen kuin Jeffree Starin Supreme Gloss kiilloissa eli ruusun terälehden muotoinen. Käyttäisin näiden kanssa huultenrajauskynää tai taputtelisin värin huulille vielä painamalla huulet paperinpalaan, varmempi pysymään eikä leviä yli reunojen koska kyseessä on hyvin väriä antava huulituote. Syönnin aikana kuluu huulilta mutta ei leviä ikävästi reunoista. Kosteuttava ja miellyttävä huulilla. 11,50 e.

Viimeisenä bonuksena ihanan makea Eve Embrace edp. Tässä kauniissa pullossa tuoksuu lumoava Osmanthus, vaaleanpunainen pioni ja toffeinen myski. Kuvailisin tuoksua hedelmäisen makeaksi ja erotan tuoksun iholla pitkän aikaa. Pullo on kyllä kaunis ja naisellinen eikä tuoksu ole liikaa sidottu tiettyyn vuodenaikaan, ja on sopinut töihinkin oikein hyvin. 58 e.

Löytyykö lukijoissani Avonin käyttäjiä? Kiinnostaisiko kuulla lisää jostain muusta paketin tuotteesta?

2 kommenttia:

  1. Avon on tuttu vain muiden kertomana. Meikkivoide näyttää peittävältä. Huomaan, että oma maku on muuttunut, kun tykkään nykyään tuotteista, jotka jättävät omaa ihoa näkyville. Tosin välillä tulee tarvetta peittäville tuotteille. ;)
    Ripsiväriarvosteluja on kiva lukea. Onko tämä vedenkestävä vai tavallinen?
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tavallinen kun en vedenkestäviä käytä :) mullekaan ei arkena niin väliä vaikka iho näkyisi, kunhan on työpäivän kestävä ja siisti meikki ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3