keskiviikko 22. syyskuuta 2021

Wet n Wild meikkiuutuuksia

Saatu ilmaistuote

wet n wild meikit kokemuksia

Wet`n`Wild, tuo edullinen mutta hyvän hinta-laatusuhteen omaava merkki on julkaissut uutuuksia joita mulla on tänään testissä. Merkki on eläinkokeeton ja tiesitkö että aloittanut kynsilakoilla sekä huulipunilla jo vuonna -79! Silloin kun minä olin nuorempi niin Wettis oli se nuorien suosima merkki, ei silloin ollut mitään essenceä tai Catricea. Aina Seppälässä käydessä käytiin kokeilemassa jotain Wettiksen meikkejä ;) 

wet n wild tinted hydrator meikkivoide

Tinted Hydrator meikkivoide on kosteuttava ja se lupaa puolipeittävän-peittävän pohjan. Mulla on tästä kaksi sävyä joista otin Light -sävyn käyttöön näin syksylle. Toinen vaaleampi Fair saa jäädä talveksi, koska ajattelin että tämä on juuri meikkivoide talveksi jolloin ihoni on kuivempi eikä mattameikkivoide ole se parhaista parhain.

Tinted Hydrator on koostumukseltaan juoksevaa mutta ei ärsyttävän valuvaa. Se levittyy loistokkaasti meikkisienellä, näyttää kivan luonnolliselta ja puolipeittävältä. Peiitävyyttä tarvittaviin kohtiin saan kerrostamalla, sekin onnistuu tämän kanssa. Erittäin helppo ja nopea arkikäyttöön. Näyttää hyvältä iholla vielä illallakin eikä kulu mitenkään epätasaisesti tai ärsyttävästi pois. Ja hintaa on vain 11 euroa!

 Suosittelen kaikille ihotyypeille, omani on rasvoittuva sekaiho joku kuivuu talvea kohden. Uskon että tämä levittyy hyvin sorminkin tai siveltimellä jolloin on peittävämpi, meikkisieni kun on taipuvainen imemään itseensä aika paljon ohutta tuotetta. Kuvissa sävy Light jonka päällä Laveri irtopuuteri. Pahimpiin punoituksiin ja silmien alle on levitetty ohuelti peiteainetta. Meikkipohja on kuultava. luonnollinen mutta virheet on tasoiteltu.

Wet n Wildin luomivärit ovat aina kuuluneet suosikkeihini ja olen käyttänyt niitä vuosia. Joko paletteja tai yksittäisiä nappeja. Uusissa paleteissa oli montakin ihanaa joista mulla on kokeilussa kaksi erilaista. 

Uutuuksissa on joko pieniä viiden värin paletteja tai kymmenen väriä sisältäviä. Näitä on tarjolla useissa eri väreissä ja hinnat 7 - 10 e. Paleteissa ei ole peiliä tai siveltimiä mutta eipä ne niin tarpeellisia ole, ja ne nostaisivat vain hintaa. Minusta on vaan hyvä kun näkee sävyt yhdellä vilkaisulla läpinäkyvästä kannesta. Wettiksen paletit ovat ilmeisen suosittuja koska kun merkkiä myytiin Prismassa, olisin halunnut ostaa paletteja mutta ne olivat aina loppu!! 

Pigmenttiä riittää! Swatchasin molemmista paleteista satunnaisia värejä ja hyvältä vaikutti! Tuo Camo-Flauntin glitteri on ihan kunnon irtoglitteri joka sitten loistaa!! 

Camo-Flaunt on ihana..!! Hyvät vaaleat mutta kauniit sävyt ja tumma jolla saa varjostuksia tehtyä. Tässä on kyllä joka koostumusta mahdutettu pieneen palettiin, glitteristä mattaan. Ihana arkiseen persikka-ruskeaan meikkiin kuten tässä. Tein vielä ruskean kynärajauksen jota pehmensi paletin tummalla mattaruskealla. Hyvät pigmentit jotka häivyttyvät saumatta toisiinsa! 





Lights Off sisältää upeita sävyjä syksyyn. Olen vähän kyllästynyt lämpimän punertaviin sävyihin joten ihanaa vaihtelua nähdä mattavihreää, harmaata ja sinertävää. Ja sitten niitä nudeja että tällä kyllä saa monipuolista meikkiä. 

Meikissä käytin vahvoja varjostuksia tummanvihreällä ja mattaharmaalla. Luomelle pistin haaleaa kultaa ja kullanvihreää kimallesävyä. Rajaus luumunruskealla eyelinerillä ja ripsissä Rimmel Scandal Eyes Volume mascara ( saatu ), olen tykännyt, tekee näyttävät ripset vaikkakaan ei pidä taivutuksia.



Wet n Wild uutuuksia löydät monista eri nettikaupoista, itse suosin Makeupshopia. Sieltä löytyy kaikkea muutakin kivaa ja esim LE-tuotteita, tilaus tulee postilaatikkoon. Ainakin aiemmin merkkiä myytiin myös Prismassa, jotain satunnaisia tuotteita Tokmannilla mutta varmimmin tätä saa netistä. Niin ja se silmämeikinpohjustaja on huippu, tässä postaus siitä

Wet n Wild, löytyykö sinun meikkipussistasi? Merkit huipputuotteet mistä voisit vinkata muillekin?

22 kommenttia:

  1. Siis ihan muutama päivä sitte mietin, että mistä löytäisin hyvän valikoiman Wettiksen meikkejä! Oon googlettanu, mutta tuota nettikauppaa en oo löytäny 😍 Pakko tilata jossain vaiheessa kyllä. Mulla oli luomiväreistä yksittäisiä nappeja se brulee ja penny, jota ei varmaan enää saa. Sitte oli se kolmen sävyn paletti Walking on eggshell. Niitä tuolla oli, mutta kaksikin erilaista. Kumpikohan ois lähempänä sitä vanhaa? Ja sitte oon myös miettiny sitä Nude Awakening palettia. Mutta en tietenkään osaa päättää.. Lykolla oli nyt tietenki tullu sitä brulee sävyä, mutta ei ollu sillon, kun tilasin hiusväriä tässä muutama päivä sitte. Taas todella nättejä meikkejä :) Saanko kysyä, mitä korostustuotetta sinulla on tuossa kuvassa? Näyttää kauniilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanoa kumpiko on lähempänä sitä vanhaa, mutta se vanha ei minusta ollut hirmu pigmenttinen joten ostaisin tuon ihan uusimman version suoraan ;) ja se Creme Brulee oli minunkin suosikkisävy, mulla oli monta niitä! Kiitos paljon, se on theBalm Mary-Lou Manizer <3

      Poista
    2. Ok. Kumpi kannattai ottaa sun mielestä, se Nude Awakening vai se uusin siitä walking on eggshells. Kun nuo uusimmatki on tosi nättejä, nii kauhean vaikea päättää. :) Aina sitä päättää, että nyt en sitte tilaa ihan hetkeen mistään, mutta ei tahopikeen onnistua 😀 Mua jäi myös kiinnostamaan tosi paljo se picture polishin lakka, nii senki tahtoo jossai vaiheessa tilata. Se Bordeaux (kirjotinkohan oikein)

      Poista
    3. Bordeaux on ihana lakka, mun parhaita Picture Polisheja <3 todella kaunis ja herkullinen sävy! Itse tilaisin tuon Nude Awakeningin koska siinä oikeastaan on samat sävyt kuin Eggshellissä ja saa vieläpä enemmän sävyjä. Tykkään myös kun on tummia sävyjä useampi niin saa kontrastia enemmän meikkiin. Mulla oli joskus se tosi vanha Eggshell ja se oli aika tasaisen vaalea paletti, mutta laatu on varmasti parantunut vuosien mittaan :) kerro sitten kumpaan päädyit ja mitä tykkäät!

      Poista
    4. Ok. Kiitos taas kun vastasit. Arvostan mielipidettäsi :) Tuo oli kyllä ihan mahtava nettikauppa. Saattaa mennä hetki ennenku tilaan. Vaikka kuin houkuttais, nii pakko välillä rajottaa. Se vaan ei oo helppoa, kun löytyy jotain minkä haluaa, nii sehän pyörii mielessä niin kauan että se on tilattu 🙄

      Poista
    5. Vähän sama homma..itse sorruin eilen Jeffree Star uutuuksiin kun oli alekoodia :D

      Poista
  2. Mä tykkään kans siitä Wettiksen silmämeikinpohjustajasta. :)

    VastaaPoista
  3. Nuo ekat kuvat sinusta.. Ei pahalla mutta oliko meikkivoide liian tummaa ja sopimatonta sinulle?

    Taitaa paremmin nämä meikit sopia oikeasti nuorille ja iloisille ihmisille. Harvinaisen myrttejä kuvia nämä. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä ollut vaan ihan sopivan sävyistä :) kesän jäljiltä käytän vielä tummempia sävyjä ja Fair on liian kalpea alkusyksyyn. Olympus kamerani kuvat ovat myös yleensä aika punakoita enkä tiedä miten värit näkyy eri näytöillä ;)
      Minun perusilme on tälläinen, ei se sitä tarkoita etten olisi iloinen ihminen. Wet`n`Wild meikit sopivat ihan kaiken ikäisille, eikö mun iho näytäkin nuorekkaalta tässä meikkivoiteessa ;) Toivottavasti syksysi on iloisempi kun nuin myrttiä kommenttia pitää jättää :)

      Poista
  4. Ai että, toi Makeupshop oli mulle uusi tuttavuss. Sieltähän löytyi vaikka mitä kivaa.
    Paketti tulossa :)
    Pitää sen verran puuttua tohon Anonyymin kommenttiin, että kun on tarkoitus esitellä meikkiä, ei siinä
    kannata virnistellä, paremmin näkyy meikin yksityiskohdat kun on naama peruslukemilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin kiva että löytyi uusi kiva kauppa! Itse olen tykännyt kun paketit aina tullut tosi nopeasti ja suoraan postilaatikkoon. Ja hyvä valikoima edullisia meikkejä ja essencen uutuudet on yleensä aina nopeasti myynnissä :)
      En ole ollenkaan kuvauksellinen ihminen kuten esim. Karkkipäivän Sanni tai moni muu kauneusbloggaaja. Glitteriaddikti Ansku on taas ihminen joka osaa säteillä ja poseerata joka kuvassa. Olen aina ollut ihminen joka välttelee valokuvia enkä ole ikinä tykännyt ottaa koko kasvojen kuvia blogiin. Siksi en koe luonnolliseksi vääntää leveää hymyä väkisin jos sellainen ei luonnostaan tule :)

      Poista
    2. No olet kyllä oikein kuvauksellinen! Hyvin voit laittaa kuvia koko kasvoista mutta nämäkin ovat tosi kivoja.

      Poista
  5. Nätit ja sinulle sopivat meikit teit näillä tuotteilla. Tuosta viiden luomivärin paletista minulle tuli mieleen Natasha Denonan paletti. Luomiväripalettien muotoilu on muuttunut vuosien aikana.
    Aurinkoista viikkoa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä tulee mieleen ND paletit, samate Catrice on nyt julkaissut tälläisiä. Tykkään kyllä tälläisestä pelkistetystä ja kompaktista pakkauksesta :) Ihanaa syksyistä viikkoa TQ :)

      Poista
  6. Heh kuvasi ei oo myrtsiä nähnykkään. Kauniita meikkejä oot taas tehnyt. Mulla ei taida olla mitään wettiksen meikkejä. Tuo meikkipohja ainakin alkoi kiinnostaa🤭

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tuo meikkivoide sopii varmasti sinullekin hyvin!

      Poista
  7. Teininä käytin aina wet n wild kynsilakkoja! Nyt ei ole niitä tullut aikoihin käytettyä, siis sen jälkeen, kun tapahtui tuo brändiuudistus ainakaan. Meikkejä en vieläkään ole kokeillut, mutta olen ajatellut, että vaihtaisin halpamerkkeihin meikkauksen osalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halpameikkien joukosta löytyy tosi hyviä, itse tykkään essencestä ja Wet n Wildista <3

      Poista
  8. Paremman näköisiä ovat nuo paletit kuin aiemmin, sellaiset vinksin vonksin pannut eivät houkuttele mua yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin niistä, tosi hyviä ja erikoisia väriyhdistelmiä, mutta yleensä en välitä etenkään random merkkien pannut erikoisesti asetelluista paleteista :)

      Poista

Kiitos kommentista <3