torstai 30. syyskuuta 2021

Syyskuun kosmetiikkaostokset

Syyskuussa mulla oli pieniä tavoitteita. Vähentää hieman somen käyttöä, shoppailla vähemmän ja olla säästeliäämpi. Mulla on edelleen morkkis koska kesäloma tulee aina vähän kalliiksi ja nyt on ollut muitakin kuluja ihan hulluna. Dieselauton katsastus on itsessään kallis koska se joka kerta menee jälkitarkastukseen joka maksaa, osat maksaa mutta onneksi mies korjaa että säästän kyllä tuhansia euroja vuosittain siinä. Mutta silti, morkkis siitäkin. Ja tästä kuusta joka meni lupauksista huolimatta päin pyllyä.

Yksi huippuhyvä keino säästämiseen on asua niin pienellä paikkakunnalla ettei siellä ole houkutuksia :D en välttämättä kuukauden aikana shoppaa omalla kylällä mitään, jos ei kauppareissuja tietty lasketa. Mutta valitettavasti täällä sentään toimii netti ja @mubelinan Instagramista huomasin että Huda Beautyllä oli yhden päivän tarjous; osta paletti niin saat Retrograde paletin kaupan päälle!! 

Öööö kyllä kiitos! Olen himoinnut Mercury Retrogradea ikuisuuden mutta en ole raaskinut. Pohdin kahden paletin välillä kumman otan; Rose Goldin vai Naughty Nuden. Päädyin Naughtyyn koska se on jännittävä! 

Paletit maksoi 55 e + päälle tullimaksua 11 e. Tuli pieni morkkis mutta edelleen edullinen hinta kahdesta paletista. Olkaa muuten tarkkana DHL toimituksen ja tullauksen kanssa, kannattaa tullata itse koska DHL vetää muuten välistä aikamoisen siivun ja itse en maksa senttiäkään ylimääräistä tämän tullihässäkän takia!

Kuopiossa käydessä tapasin myös ihanan @mubelinan jolta ostin tämän avaruuspaletin. 18 e. Siilinjärven Halpa-Hallista bongasin alennuksesta Cailapin siveltimiä jotka ovat muuten loistavia! Riia Koivisto on kehunut tätä ja olipa onnenpäivä löytää se alennuksesta 4 e:llä. Mulla on nämä muutkin Cailapin synteettiset siveltimet ja esim se kulmasivellin on paras omistamani! 

Riian kehuma oli myös Maybellinen rajausväri ja kuulema pysyy raskailla luomilla tuhrimatta yläluomeen, tämän aion testata koska mummot tietää miten vaikeita nämä rajaushommat alkaa olla. 11 e Lykolta.

Olen harmitellut kun Jeffree Starilta on TAAS tullut uusi paletti ja kaksi aiempaakin oli hankkimatta. Olin päättänyt säästää niihin tai sitten jos on hyvä tarjous niin kannattaahan ne tietysti ostaa. Ei tarvinnut pitkään miettiä ja silmissä oikein sumeni kun eteen tuli -20% alekoodi Oletkauniille. Päräytin Pink Religionin ja Star Ranchin tulemaan ja kylläpä unohtui automaalien ostaminen ja uusintakatsastus. Minä tinkaan sitten kaikesta muusta, en tupakoi tai oikeastaan ollenkaan juo, harvemmin käyn missään, en lounaalla tai kahvilla työpäivänä. Istun vaan kotona uusien Jeffree meikkieni kanssa jotka maksoivat 70 e. 

Ja vielä essencen Turtle -paletti Makeupshopista, en ostanut tätä vuosi sitten ja kyllä se vaan jäi harmittamaan. Eipä ollut kallis, 7 e ja täydellinen on syksyyn!

Siinäpä ne! Ostamatta en pysty olemaan mutta varmaan puolet jätin ostamatta mitkä himotti. Joka kuukausi on kyllä nämä samat vannomiset ja selittelyt kun ei lupaukset pidäkään. Ja joka ikinen kerta mietin että miksi tunnustan näitä teille kuukaudesta toiseen ja miksi en vaan salaa ostoksiani, mutta kai ne jossain vaiheessa kuitenkin tulisi ilmi :D Hiki valuu otsalta tällä tahdilla. Onneksi edes se uusin Urban Decay Naked -paletti on ruma niin rahat säästyy siinä. Kun nuo luomivärit on mun heikkous ja keräilyn kohde, kuten tästäkin postauksesta huomaa ;)

Mitä sinä hankit syyskuussa?


27 kommenttia:

  1. Kauniita ja erikoisia paletteja! En ole aikoihin ostanut mitään, tai oikeastaan meikannutkaan, mutta nyt ostin Nuin meikkivoiteen. Aiemmin olin ostanut vaaleamman sävyn (02) joka tuntui sitten tullessaan liian vaalealta ja punasävyiseltä. Käytin kuitenkin kovasti ja näköjään olen tottunut, koska nyt kun ostin 03-sävyn tuntuu se puolestaan liian tummalta. No, jospa ensi kesänä tai sitten sekoittelen näitä. Tuntuma joka tapauksessa kiva niissä. Instagrammissa jo kommentoinkin, että minä taas kiinnostuin siitä uudesta Urban Decay -paletista, kun en kovin tummia meikkejä tee. Sitä en tiedä teenkö sitten kovin kimaltaviakaan ja en ole kauheen hyviä arvosteluja lukenut. Että ehkä jää ostamatta, ellei pilkkahintaan tule vastaan. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se varmasti tulee kohta alennukseen, kannattaa vähän odottaa ;) jotkut ovat kehuneet, jotkut olleet plääh. Minuun se ei iske enkä usko että tarviin kun Stoned löytyy jo. Se Nuin meikkivoide näyttää ihanalta vaikkakaan ei ole mun ( rasvaisen ihon ) juttu. Varmasti tulee sopivaa sävyä niitä kahta sekoittamalla :)

      Poista
  2. I know how u feel 😆 just sillai "nyt ei oo mitään houkutuksia ", kattelet instaa ennen nukkumaanmenoa ja bam! Paypalia käytetty 😅
    Mulle on tulossa Colourpop in ja Kaleidos in tilaus, kaikkee muutakin ei meikkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai sitten ajatus "ensi kuussa ei tarvii mitään" :D ei-pä...

      Poista
  3. Onnea uusille paleteille! Tää oli niin mahdottoman hauska, nauroin oikein ääneen "silmissä oikein sumeni"-kohdalle ja koko loppukappaleelle :D Mutta noin se joskus menee, ei vaan voi mitään ittelleen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) joskus näin tapahtuu, ei voi hillitä itseään ;)

      Poista
  4. Heips. Niin se on täälläki, että morkkista pukkaa, kun aina vaan että tämän tilauksen vielä teen ja, sitte edes vähän aikaa breikkiä. Mutta eihän se onnistu, aina tulee joku. Luomivärit on tosiaan minunki heikkous/pakkomielle millä nimellä sitä haluaakaan kutsua. 🙄 Tässä kuussa oon tehny 2 tilausta Lykolle ja sitte Body Shopilta tilasin, kun Kokkolassa on lähin liike, mutta sinne ei nyt muuta asiaa oo, nii oli pakko tilata, nii js Kicksin ostokset myös. Ja sitte polttelis ihan hirveästi Makeup Geekiltä vielä jotku luomivärit. Mutta sitä tilausta yritän siirtää, toki se ei loputtomiin onnistu. Meilläkin 2 autoa yms. meneehän sitä rahaa elämiseen. Mutta minä oon kans sitte joissakin asioissa suorastaan nuuka, niinku sinäki kirjotit. 🙂 Body Shopillakin on yleensä niin kallista, ettei sieltä millään raaski ostaa, nii jos on alessa jotain, niinku nyt on kasvojenhoitotuotteet, nii sitte tulee hankittua jotain, mitä on halunnu monesti ostaa. Mitä sinä tykkäät Body Shopin tuotteista? Onko jotain suosikkia? Ne suihkugeelit on aivan ihania. Ja tilasin sen vitamin E seerumin/öljyn. Ja onhan siellä vaikka mitä kun haluais kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos haluat lueskella enemmän The Body Shopista niin olen kirjoitellut niistä enemmänkin :)

      https://charmingnails.blogspot.com/search/label/The%20Body%20Shop

      Tykkään kyllä ja on niiden tuotteita kertynyt etenkin joulukalentereista :) harvemmin ostan, ehkä lähinnä kausituotteita ja tarjouksista. Eniten pidän Drops Of Youth sarjasta ja ihanista kausisarjoista kuten Vanilla pumpkin :) nyt näyttää olevan kasvojenhoitotuotteet -20% ja joulukalenteri on hyvä tapa tutustua tuotteisiin enemmän, mulla on ollut se kallein kalenteri ja siitä tuli hurjasti kokeiltavaa, niitä on kaapissa vielä viimekin joululta jemmassa :)

      Poista
  5. Erittäin houkuttelevia nuo Hudan paletit, erityisesti ylempi houkuttaisi. Juu kannattaa tullata itse, ihan törkeä hinta mitä DHL vetää välistä.

    Kivaa syyskuun loppua. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa lokakuuta Tiia ja kyllä, törkeä hinta ja aika epäselvästi vielä mainittu!

      Poista
  6. Äh miten houkuttelevia ostoksia! <3 Nuo Hudan paletit näyttää vastustamattomilta, siinäkin yksi brändi johon en ole ehtinyt edes tutustua. Mulla onneksi helpottaa ostosten himmailua yhteinen säästöharrastus miehen kanssa. Jos sitä joskus pääsisi vaikka muuttamaan ihan omaan kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi miten ihana harrastus tai sanotaanko tavoite! Tosi hieno juttu <3

      Poista
  7. " Istun vaan kotona uusien Jeffree meikkieni kanssa jotka maksoivat 70 e. " 🤣🤣🤣
    Samat fiilikset, en syö hienoja lounaita ulkona tai käy missään. Toki tupakoin, mutten kuin pari viikonloppuna, en juo, en tanssi -vaikka tanssikielto nyt lähtikin. Ajan pienellä bensakipolla vain kauppaan tai kylään koiran kanssa. Oisi tietysti vaihtoehto että ostaisin 3 pussia karkkia viikossa ja vetäisin ne alas. Parempi näin.

    " Ja joka ikinen kerta mietin että miksi tunnustan näitä teille kuukaudesta toiseen ja miksi en vaan salaa ostoksiani, mutta kai ne jossain vaiheessa kuitenkin tulisi ilmi :D Hiki valuu otsalta tällä tahdilla. " 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Mietin ihan samaa. Hirveetä kun ei ole mitään k-o-n-t-r-o-l-l-i-a-! Ainakaan mulla, höh. Mutta silti nämä kaikki ostokset on ihania ja mietin vain MIKSI MINÄ EN NIITÄ OLE HANKKINUT :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD on mulla sentään joku roti ja kontrolli, eilen käytiin Joensuussa ja kiersin kaikki kaupat, jopa kirpputorit kaukaa. Kun en oikeasti tarvinnut mitään turhuusostoksia ;)

      Poista
  8. Mua nauratti tää postaus;) Mullakin on noi Hudan isot paletit.Jeffree paleteista kateellinen,vaikka värimaailmat ei ihan iske ,mutta silti.Mitä tarkoittaa,että mummot tietää?:D Etkö sä tilannutkaan sitä uusinta tosi kallista Jefreen highlighter palettia vaan tuon pink religionin???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tilannut, päätin sittenkin etten tarvii sitä ainakaan vielä, eikös se maksa jotain 70 e....tosi kallis! Kun totta puhuen se Cavity highlighter jäi sittenkin vähälle käytölle kun en tiedä onko ne värikkäät highlighterit mun juttu :/ Mummot tietää kun luomet alkaa roikkua ja rajaus tarraa kiinni yläluomeen päivän aikana ;) olen etsinyt rajausta joka ei niin tekisi.

      Poista
    2. Laita sitten kuvia näillä uusilla Jeffreellä tehdyistä meikeistä,kiitos <3 jään odottelemaan:)

      Poista
    3. En tiedä tai muista käytätkö nestemäiosiä' eyelinereita,mutta otin kokeiluun just Eyekon
      black magic liquid eyeliner+ widelash mustan eyelinerin ,waterproof ja kestää urheilunkin.Olin positiivisesti yllättynyt,varsinkin kun Eyekoa haukutaan beauty box filler tuotteeksi, eli on ollut paljon boxeissa ja joulukalentereissa ja mun mielestä tää on ollut loistava.Tosin olen käyttänyt vatsa vähän aikaa,että kuivahtamisesta en vielä tiedä mitään ja onko pitkäikäinen.

      Poista
    4. Laitan kuvia, Pink Religionin otin eilen käyttöön <3 Ooh, upealta eyelineriltä kuulostaa ja inci näytti mulle sopivalta. En ole käyttänyt nyt nestemäisiä linereita kun en ole löytänyt hyvää, tosi monessa on propyleeniglykolia jota en voi käyttää. Tai moni on huono joka leviä tai sivellinpää ei miellytä ;D Eyeko on tainnut jäädä täällä vähän tuntemattomaksi merkiksi, jotain meikkejä olen kokeillut ja ehkä kynsilakkoja muinoin?

      Poista
  9. No tulihan tuota osteltua :D Kosmetik4lessin tilauksen tein ja se tuossa lattialla nyt odottaa.
    Kerkesin vielä ostaa hotelliyöpymisen tässä pari päivää sitten, niin se oli se isoin ostos :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen käytiin Joensuussa, nyt löysin sen Saiturin pörssin tms mutta en mennytkään sisään kun arvelin että kaikkea turhaa tulee ostettua. Kirpparitkin jätin käymättä. Ostin vaan automaalia ja senkin kalleus sapetti koko illan :DD Kosmetik4Lessille ei uskalla edes mennä ja muutenkin välteltävä kaikkea :D

      Poista
  10. Kivoja ostoksia.

    Mä ostin jonkin verran ihonhoitoa, meikkejä en ollenkaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihonhoitoa niin paljon jemmassa että yritän käyttää entisiä pois ;)

      Poista
  11. Hudan yhdelle paletille jäi hyvä hinta. Nyt vaan käyttämään eikä jemmata laatikon pohjalle. ;D Ymmärrän houkutukset ja sen vuoksi yritän selata mahdollisimman vähän nettikauppoja niitä välttääkseni. ;)
    Tarkoitatko sitä UD Cyber-palettia? Näin sen livenä ja oli yllättävän pliisu. Muutama kiva sävy, mutta tummat sävyt puuttuivat kokonaan.
    Syyskuussa ostin Laveran My Age -sarjan sy- ja yövoiteen, Sensain volume maskaran, Novexpert trio-zinc blemish care -voiteen, Skin Foodin ja Cultivatorsin kasvivärin. Värjäsin hiukseni itse, koska oli tylsää, ja loppukuusta menin kampaajalle. Kävin myös kosmetologilla, kun oli hyvä saada kesän jäänteet puhdistettua pois.
    Luen mielelläni ostopostauksia. Niistä löytää usein mielenkiintoisia tuotteita.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka tuli tullit niin "kannatti" kyllä tilata vaikka enhän mä niitä oikeasti tarvinnut :) mulla kans että yritän välttää selailua ja nettikauppoja koska tunnustan, yksi joulukalenteri lipsahti jo ostoskoriin hetken huumassa. Mutta jätin tilaamatta!
      Joo just se Cyber. En pidä niin vaaleasta kokonaisuudesta enkä käytä ikinä topper- tai kiiltosävyjä. Ihania ostoksia ja vitsit, just eilen mietin että pitäisi kyllä käydä kosmetologilla! Olis ihanaa hemmottelua kun tuntuu iho hiukan tukkoiselta!

      Poista
  12. Hihhii olipa hauska lukea tätä 😂 tunnista ihan itseni myös rivien välistä. Olevinaan aina säästävinään mutta sitten tulee vastaan kiva paketti joka on pakko saada 😂😂
    Mutta siis huippuja löytöjä. Tosin tossa Naughty paletissa on tuo kasvain nappi mistä some kohisi silloin kun paletti julkaistiin. Minusta tuo on tosi ällö. Sävyt on kyllä kivat. Ja tuo retrograde paletti on ihana. Multakin se löytyy ja yksi harvoja Hudan paletteja joista tykkään. Uusin JS ei muhun iskenyt. Vähän liian pinkki mun makuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvin erikoinen nappi enkä usko käyttäväni sitä :) jossain essencen uutuuspaletissa näin samanlaisen! Retrograde on kaunis ja Pink Religion ihana, mutta ei suosikkini Jeffreen paleteista. Kuten sanoit, aika pinkki se on!

      Poista

Kiitos kommentista <3