perjantai 24. syyskuuta 2021

Natasha Denona Jubilee

**Mainoslinkki

Heips! Tänään esittelyssä kolmas Natasha Denonan minipalettini, mutta tuskin nämä ainokaisiksi jää nyt kun kerta makuun pääsi...

Jubilee onkin hyvin jännittävä, itse otin haasteena mutta ymmärrän ettei tämä kaikkiin nappaa. Väriä löytyy eikä itsellekään ihan niitä jokapäiväisiä mutta lähemmin kun palettia tutki niin ei se niin pelottava olekaan ;)

Jubileesta löytyy mattaiset lämpimähköt keskiruskea ja pinkki, shimmer tipunkeltainen, mustanvihreä ja glitter siniturkoosi. Swatchatessa mustaksi luulemani sävy paljastuikin ihanaksi turkoosiksi!

Jännä miten eriltä väri näyttää napissa kuin swatchissa tai luomilla! En arvannut ollenkaan tämän olevan teal väriltään eli sellainen petrooli, sinivihreä. On yksi parhaiten minun silmiäni pukevia sävyjä koska toimii silmieni keskellä olevan kullanruskean alueen kanssa hyvin. 



Käytin meikissä kaikkia muita sävyjä paitsi pinkkiä. Tottapuhuen en miellä itse palettia 48 dollarin arvoiseksi vaan saan kyllä vastaavan tuloksen muillakin luomiväreillä. Natashan meikeissä on varmasti vähän ilmaa hinnoissa ja mulla se pari kymppiä on näissä ok hinta, ehkä vähän enemmän. Pitäisi olla tosi hc-keräilijä tai Natasha -fani että näistä sen liki viisi kymppiä maksaisin, etenkin jos haluaa ostaa useamman.

Toki tämä paletti on hyvälaatuinen, nuo kaksi mattaa ihan huippuja, samaten tämä petrooli ja kyllähän shimmerit loistavat upeasti luomella. Käytin keltaista luomen sisäosalla ja keskellä vaaleansinistä. Uskon kyllä että paletilla leikittelee enemmänkin, mielessä on heti joku hieno halo eyes -meikki pinkillä ja keltaisella. Ehkä testaan sitä joskus. Meikkileikki -hetkiin tämä jääkin, ei ehkä arkipaletiksi. 

Mitä mieltä olet paletista, hintansa arvoinen, iskeeko värit vai onko liikaa...?

 ps. Haluan vielä vinkata alekoodista Oletkauniille. Itse tilasin **Star Ranch ja **Pink Religion paletit -20% alennuksella! Koodi on SYKSYSADE. Käypi Jeffree Star meikkeihin sekä toki muihinkin tuotemerkkeihin ;)


10 kommenttia:

  1. Ovat näköjään kaikki erilaisempia iholla kuin mitä palettia katsoessa kuvittelin. Hauska yllätys kyllä tuo musta. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva yllätys, onhan se turkoosina paremmin muihin väreihin sointuva ;)

      Poista
  2. Nättejä sävyjä, mutta kokonaisuus on vaan outo. Oudompi kuin ABH Prism jonka kanssa saa myöskin pähkäillä miten sitä käyttäisi. Jos tuo pinkki olisi jokin muu, koska keltainen ei taas häiritse yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihreänä se sointuisi paremmin palettiin ;) Prism on kyllä outo enkä osaa edelleenkään oikein käyttää sitä :D

      Poista
  3. Näyttää ihanalta! Miksi musta tuntuu että mun luomet on niin pienet ja raskaat että turha tehdä mitään yli 2 luomivärin meikkiä kun ei ne sieltä erotu. Sulla on näissä kanssa täydellisesti onnistunut eyeliner!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, mustaa kynää olen pehmentänyt viistosiveltimellä :) mullakin on pienet silmät ja raskaat luomet, nostaa vaan tarpeeksi ylös niin johan mahtuu väriä!

      Poista
  4. Jäisi hyllylle tuolla hintaa. Kiva yllätys tuo petrooli. Nätti meikki. Meikkikuvia on ollut kiva lukea ja katsella. :)
    Mistähän noiden palettien hintavaihtelut johtuvat?
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! Nyt niitä on pystynytkin tekemään kun ei ole ripsiä enää ;) en tiedä miksi hinta vaihtelee koska ainakin nämä 3 mun palettia on ollut samankokoisia keskenään :)

      Poista
  5. Oho, musta olikin varsinainen yllättäjä:D Muutenkin swatchit näyttää aika erilaiselta kuin sävyt pannuissa. Joka tapauksessa on kiva, että tää päätyi jollekin, joka keksii hieman erikoiselle paletille käyttöä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan ja se eyeliner oli myös tosi mieluinen, toimii hyvin ja sopivan värinen mulle :)

      Poista

Kiitos kommentista <3