tiistai 8. joulukuuta 2020

Päivän meikki - Värikästä välillä

Minulla oli tosi pitkään nudemeikki kausi mutta nyt olen alkanut meikkaamaan taas värikkäämmin! En aina töihin, on niin kiire aamuisin ja talvella pitää laskea enemmän aikaa töihin lähtöön lumen takia. Mutta viikonloppuisin laittaudun ajan kanssa, se on niin ihanaa ja rentouttavaa!

Jeffree Star Blood Lust on aivan mahtava paletti! Nyt sain testailtua sen turkoosin sävyn @satuihanan inspiroimana. En ole vieläkään kokeillut paletin kaikkia sävyjä mutta ei se haittaa, tämä violetti jättipaletti on vaan oltava jokaisella JS -fanilla. Tai oikeastaan fanitan vaan JS meikkejä, en persoonaa.

Jeffree Star Blood Lust

Blood Lust sävyt Beauty Sleep, High King, Vivid Mood ja Vile Serpent

Huulilla Jane Iredale Plum rajauskynä ja Very Berry kiilto. Ja ripsissä melkein 5 viikon huoltoväli :DD

Tykkäsin tästä meikistä tosi paljon! Ihanan värikäs ja pirteä. Se on kans jännä miten hiusten väri vaikuttaa, jotenkin ilme on nuorekkaampi, raikkaampi eikä tarvitse niin tummaa meikkiä. 

Tuli myöskin himo meikkailla värikkäämmin. Enpä ole jotain UD:n Electric palettiakaan käyttänyt liki ollenkaan...olen vaan nykyään vähän huono tekemään pelkkää värikästä meikkiä. Töihin ei oikein tule laitettua. En käytä töissä näin värikkäitä huuliakaan.

Jeffree Star Blood Lust

Löytyykö sinulta tätä palettia? Mistä sävyistä tykkäät eniten?


16 kommenttia:

  1. Käytän paletista enimmäkseen vaan lilat sävyt, meinaan jotain muuta, mutta kun alkaa meikkaamaan en halua koskea muihin =D

    VastaaPoista
  2. Ihanaa väriloistoa! ♥ Mulla on tästä paletista pääasiassa käytössä noi violetit ja lilat sävyt enkä oo itsekään tainnut ihan kaikkia sävyjä luomille asti saada :D Tää on ehdottomsti kuitenkin yksi upeimpia paletteja, mitä itse omistan<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta se on että lilat ja violetit tässä on parasta ;)

      Poista
  3. Upea meikki! Mä tykkään tosi paljon tän paletin sävymaailmasta ja siitä että kerrankin on violetteja sävyjä jotka toimii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, jos violetin paletin haluaa niin tämä kannattaa hankkia :)

      Poista
  4. Kauniita meikkejä ja sävyjä.
    t. TQ

    VastaaPoista
  5. Aivan upeita väriyhdistelmiä! Itselle eivät nuo kylmät värit sovi yhtään, joten niitä on kivaa nähdä muiden silmillä.
    Mutta, nuo kulmakarvat, mikä on pointti vetää ne noin överiksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Överiksi, millä tavalla? Nehän on luonnollisesti meikattu omaan muotoonsa, loppuosaa paranneltu :D anteeksi mutta en ymmärrä tätä kommenttia, jos mä tykkään tälläisistä kulmista niin kai mulla lienee siihen oikeus?

      Poista

Kiitos kommentista <3