keskiviikko 16. joulukuuta 2020

Goodiebox joulukuu 2020

**Mainoslinkki

Joulu tulla jollottaa, samaa tekee Goodiebox...kiva kun tämä ehti tulla ennen joulua! Eilen sain tekstarin paketista mutta pääsin hakemaan vasta tänä aamuna. Kirjoittelinpa sitten jo postauksenkin teille ;) 

Joulukuun boksi oli ihan superkaunis! Kuvitettu punaisilla heijastavilla joulupalloilla ja koristeilla. Kiva kun näitä lootia voi uudelleenkäyttää ;)

Pahvinen tuotekortti palasi jo viime kuussa, kiva juttu! Parempi lukea tuotesepustus tästä ja onhan tämä nätti kun jatkaa tuota paketin teemaa väritykseltään ja kuvioltaan. 

Realher Definer Brow Pencil / arvo 14,20 e
Pienikärkinen tarkka kulmakynä, sävy näyttää aika vaalealta. Tulee kyllä käyttöön. Kiva kun oli kaksi meikkituotetta boksissa :)

Mélusine Paris 3 in 1 Mascara With Hemp And Enriched With Vitamin E / arvo 21 e
Risiiniöljyä, hamppuöljyä, omega-6 rasvahappoja ja E-vitamiinia sisältävä silikoniharjainen mascara, joka siis yhdistää ripsien hoidon ja mascaran ominaisuudet. Mielenkiintoisen kuuloinen mutta en käytä ripsiväriä volyymiripsien takia. 

de_Cure N Glow AHA + BHA Glow Cleanser / arvo 11 e
Mielenkiintoinen kasvojenpesutuote joka sisältää glykoli-, manteli- ja salisyylihappoa. Kuorii ihoa ja poistaa epäpuhtauksia. Superfood -konsentraatti ja hyaluronihappo kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Incin mukaan en uskaltaisi käyttää mutta en muutenkaan hankaa putsareita silmien lähelle. Joten jos varovasti, kuulostaa sen verran kiinnostavalta tuotteelta ja koko on tarpeeksi pieni testaamiseen. 

Jirgobé Niacinamide Serum / arvo 23,90 e
B3 vitamiinia sisältävä ravitseva seerumi. Tasoittaa ihon sävyä ja rakennetta, vähentää pigmenttipisteitä ja punoitusta. En kokeile itse, ei sovellu incin mukaan joten kiertoon lähtee. En viitsi avata näin isoa tuubia kokeilun vuoksi, jos en voikaan käyttää, ja en varmaan voikaan, niin ei mene hukkaan :)

Karl Lagerfeld Karl Paris edp / näytekoko
Tässä pitäisi olla puinen tuoksu kukkaisvivahteella. Nenä on niin tukossa etten haista mitään mutta pidän puisista/puumaisista (?!) tuoksuista joten lähtee testiin!

Hairlust Hair Growth & Protection Mask / arvo 6,50 e
Ravitseva, kosteuttava ja korjaava hoito joka auttaa hiuksiasi lepäämään ja toipumaan esim.muotoilurautojen aiheuttamista vahingoista. Tosi mielenkiintoisen kuuloinen ja tarpeellinen, menee testiin. 

Ensimmäisen boksin saat tilaamalla **sen linkkini kautta! Kiitos jos käytät linkkiäni :)

Hei mitäs tykkäsitte joulukuun Goodieboksista? Minusta tämä oli kiva ja sisälsi paljon mielenkiintoisia tuotteita. Minua ei harmita laittaa osaa eteenpäin, ei mahda mitään kun on allerginen ja on pidennykset niin en käytä ripsareita ;)

Jos Goodieboksin joulukalenteri kiinnostaa niin availen sitä Instagramin puolella ( @tainacharming ) ja sepustusta tulee sitten tänne blogin puolellekin. Ihanaa joulun odotusta lukijoilleni! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3