perjantai 7. elokuuta 2020

Vaikka läpi harmaan kiven

Tiiättekö sen tunteen kun istut alas, otat omaa aikaa ja joku tulee sen keskeyttämään? Minä tiedän. Aina kun alan koristelemaan kynsiä!!

Nämä oli nyt yhdet kynnet jotka sitten kuvasin tänne ihan hammasta purren. Prkl, oli aikomus saada nämä blogiin ja sinnehän ne menee! Edellisenä päivänä olin istunut alas, lakannut kynnet jo valmiiksi kahdella eri värillä ja päätin alkaa leimata. Olin just saanut leimattua kaikki ja suunnittelin päällyslakkaa kun mies huutaa auttamaan autotalliin! Tunnetusti just lakatut kynnet ja autoremontti on paras yhdistelmä. En sitten jaksanut kuvata niitä kynsiä kun meni maku ja ei ne niin ihmeelliset olleet. Kuhan lakkasin anopin synttäreille.


Toiset kynnet tein samana viikonloppuna. Tämänkin homman keskeyttivät miehen sukulaiset ja se että pitää jäädä juoruilemaan ;DD olin jo että en jaksa väsätä näitä loppuun mutta hammasta purren tein ja kuvasin vaikka nämäkään ei mitenkään ihmeelliset olleet. Mutta en muuten saa mitään kynsimatskua ikina tänne.


Color Club ihana nudeholo Cherubic & MoYou London Minimal 07 laatasta leimat. Ihanan simppelit kynnet! Piti tehdä tuplaleimat mutta en sitten jaksanut kun homma keskeytettiin. Nämä holot on ihania mutta harmi kun eivät pysy, ei yhtä vuorokauttakaan. Piti olla seuraavana päivänä taas lakkaamassa kynsiä.


Harmaasta puheen ollen, näppeihini tarttui NCLA lakka I Wanna Wake Up Where You Are. Olis muuten kiva kun NCLA:lta tulisi uusia sävyjä, on nimittäin mun lempimerkki. Pysyvät hyvin ja näillä on hyvä lakata. 


Nämä kynnet pysyi mulla kolme päivää. Kolmantena siis poistin kun yhdessä kärjessä oli lakanpala murtunut ja en uskalla olla rikkonaisilla lakkauksilla. Neuroottista...tiedän. Siirtokuvat on siinä ja siinä tykkäsinkö, ihan kivat ja pirteät. Tuleepahan joskus yhdisteltyä punaista johonkin erilaiseen väriin. Glitterit ovat siitä Viivin Dollish Polish bloggaajalakasta. 


Millaisia koristeluja sinä olet suosinut viime aikoina?

6 kommenttia:

 1. Just noiden keskeytyksien takia yleensä teen tosi nopeesti kynnet ja sen verran myöhään, ettei varmasti tulisi mitään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun en ole mikään iltavirkku niin en saa illalla mitään aikaan. Ja kun täällä maalla on se rasittava tapa että pihaan tullaan vaikka iltamyöhään...

   Poista
 2. Aivan upeat koristelut jälleen kerran :)

  VastaaPoista
 3. Nättejä lakkauksia. :)
  Olen huomannut, että samantien pitäisi lakata, kun vähänkin ehtii. Muutoin jää lakkaamatta. ;/ Pitäisikin vaihtaa pian omat lakat.
  Mitkä värit ovat olleet mieleesi viime aikoina? :)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minä lakkasin illalla pikalakkaukset joilla pärjäisi lomareissun ajan. OPI Suzi Says Da pääsi kynsille <3 Oon just suosinut tummia, yksinkertaisia lakkoja. Tai harmaita nyt kun on harmaa tukka <3 punaiset myös ihania. En sitten paljoa lakannut neon lakoilla tai holoilla vaikka joka kesä aina suunnittelen...
   Mistä väreistä sinä olet tykännyt?

   Poista

Kiitos kommentista <3