lauantai 22. elokuuta 2020

Kesän ekat neonkynnet!

Mä en oikein ole neonlakkojen ystävä. On mulla niitä ollut ja näyttäähän ne upeilta, mutta yhden käden sormissa on kerrat vuodessa kun niitä käytän. Suosin enemmän klassisia sävyjä kuten tummaa, punaista tai nudea...hirmu räväkät ei vaan nappaa enää.

Paitsi kerran-pari kesässä on pakko saada neonlakkaa kynsille! Nyt päädyin klassiseen ranskalaiseen manikyyriin neonvärillä toteutettuna.


Lakkana mulla on Color Club Foxy Mama + water decalit + Essie Summit Of Style glitterinä. Piti kyllä googlettaa mistä neonkokoelmasta Foxy Mama on, nämähän on niitä ihanimpia neonlakkoja Color Clubilta. Koostumus on hehkuva, ei sellainen tasaisen tylsä. Poptastic -kokoelman kaikki lakat oli kivoja, multa ne vielä löytyykin mutta...ei ole tullut käytettyä. Onneks nämä ei ole mennyt pilalle paitsi se Right On muistaakseni meni, mutta niinpä tuppaa käymään aina Color Clubin purpleille.


Sininen ja oranssi sopivat väreinä hauskasti yhteen, kynnet oli tosi räväkät livenä. Saas nähdä milloin seuraavat neonkynnet lakataan ;)

Onko sulla jotain neonlakka suosikkia, uutta tai vanhaa?

7 kommenttia:

 1. Ai onko mulla neonlakka suosikkeja? =D , mä en pääse niistä eroon!
  Ninezero lla ja Cirque coloursilla on loistavia neonlakkoja.
  Ihanan manikyyrin oot tehny =)

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit! Mä rakastin China Glazen neoneita, nyt just viime siivouksessa luovuin vikoistakin, koska ne ei ehkä enää oo omaa tyyliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Mä tykkäsin myös joskus ChG neoneista mutta eivät enää istu minunkaan makuuni ;)

   Poista
 3. Nää colorclubin neonit on suosikkeja! Yksi niistä on tosin nykyään paksuuntunut kauheaksi jankiksi että sitä ei oikein jaksa työstää enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ei ollut onneksi jankkiintunut vaikka vähän tulee näillä lakkailtua...

   Poista
 4. Voi miten nätit lakkaukset. :)
  Neon-lakat ovat nättejä. Yksi taitaa vielä löytyä pinkkinä.
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3