lauantai 9. toukokuuta 2020

Täydellinen paletti -tagi

Bongasin YouTubesta tälläisen haasteen ja lisäsin siihen pari omaa kysymystä. Olis kiva nähdä mitä bloggaajasiskot ja -veljet tähän vastaisivat joten otatko haasteen vastaan? Olisi myös mukava kuulla lukijoiden vastaukset joten saa vastata kysymyksiin kommenttikentässä ;) toivottavasti tässä tulee uusiakin asioita eikä jaarittelua vanhoista, tuntuu että olen viime aikoina niin paljon puhunut luomiväreistä.



1. Paras pakkaus
Urban Decay Smoky. Ai kamala tätä palettia! Muistan kun tulin kotiin, exän tytär oli hoitamassa Hippua ( terkkuja!! ). Kävelin olkkarin ohi ja katoin että mitä pahvia siellä on silputtuna?? No NAKED SMOKY se siellä lojui pureksittuna!! Kyllä suututti, en tietenkään sanonut sen enempää enkä rankaise viatonta pentua mutta itkua nieleskellen tutkin vahingot. Pahvi oli entinen ja paletin kannessa osumaa mutta sisältö onneksi ehjä. Muistan että tämä paletti oli silloin uutuus ja siksi episodi harmittikin :) näissä kuvissa se on vielä ehjä mutta nykyään kansi on säröillä pikku hamppien jäljiltä.

Smoky on nakupaleteista mieleisin koska sen pakkaus on upea! Savuinen tumma design miellyttää silmää ja luomivärikimara hivelee silmiä. Tämä on upea ja säväyttävä, siten helppo valinta parhaaksi pakkaukseksi. Paletti on myös jämerä, helppo avata ja sopivan kokoinen. esim. Jeffreellä on paljon todella upeita paletteja mutta onko ne aina niin käytännöllisiä avata ja säilyttää? Ei Alien ainakaan ;DD


2. Paras pigmentti
ABH Modern Renaissance ehdottomasti. Punaiset sävyt ovat upeita ja kultaiset vielä helppoja käyttää verrattuna uudempiin, tosi kermaisiin ABH glitterväreihin. Tämä varisee mutta meikkaankin silmät aina ensin. Pigmenttiä on niin paljon että jo pelkkä värinapin hipaisu siveltimellä tuo sopivan määrän väriä. En ole kyllä ikinä kuullutkaan kenenkään näitä haukkuvan pigmenttiköyhiksi :)


3. Monipuolisin paletti
Urban Decay Vice 3 oli ehdoton valinta ja tämä paletti on kyllä usein blogissani näkynytkin...teen tällä esim.smokyä, pinkkiä, kultaista, vihreää, nudea...kaikki käy! Tosi ihana ja monipuolinen kokonaisuus. Tähän ei kyllästy heti!


4. Paras matkustukseen
Tarte In Bloom taipuu niin monipuolisiin meikkeihin että valitsen tämän matkalle mukaan. Tämä sopii kivasti vihreille silmille mutta silti lopputulos voi olla huomaamaton tai tumma smokey. Laatu on huikea, susittelen kyllä hankkimaan tämän jos Sephorassa liikuskelet. Tämä on myös siksi hyvä matkustuspaletti koska väreillä ei tarvii kikkailla ja ne toimivat helposti keskenään. En tosin voi olla ajattelematta jos tämä särkyisi matkalla..mutta voihan se särkeä yhtähyvin kotonakin jos tiputat vaikka käsistä.


5. Suurin katumus

essence Disney Princess paletit. Kyllä nämä harmitti! Meni yli 20 e ihan hukkaan ja se harmitus kun odotin näiltä niin paljon! Niin upean näköisiä mutta se meikkaaminen näillä...yritin vaikka millä keinoin saada väriä mutta ei..napit niin kovia ja vähäpigmenttisiä. Muistan miten rumia meikkejä näillä tuli, ihan epäonnistuneita ja vtutti koko päivä kulkea huonossa meikissä. Sori nyt jos joku näistä tykkää!!


6. Parhaat sävyjen nimet
Too Faced Gingerbread Extra Spicy hauskuutti moneen kertaan meikatessa :) monilla luomiväreillähän on nimet mutta nämä on niin mietitty palettiin sopiviksi. Lick The Spoon, For The Graham, Cookie Call, Spicy Mami...hassuja :) kaikki leipomis- ja keittiöteemaisia nimiä. 


7. Vähiten käytetty
Urban Decay Naked Heat. Yllättikö? Tämä Naku mulla on jäänyt todella vähälle käytölle. Enkä tiedä miksi?! Siis pigmentti on hyvä ja paletti toimii mutta koen meikit aina niin lämpimän punertaviksi tai yksitoikkoisiksi...pelottaa että tälle käy kuten Naked 2:lle, joku päivä tosiaan huomaan että meikki on aina samanlainen vaikka mitä tekisi. Tää pitäis ottaa tehokäyttöön koska onhan tässä tummuusastetta jotta ei pitäisi olla ongelmaa meikatessa!


8. Vaikein palettisi?
ABH Subculture. Tähän ei kyllä tartu kiireaamuina. Muistan ne ensimmäiset meikkauskerrat tällä kun sain kunnon varjostukset aikaan. Häivytys ei ollutkaan niin helppoa kuin mihin olin tottunut ;) upea kokonaisuus mutta en hallitse kiireessä tälläisiä kokonaisuuksia. Kun ilmeisemmin on aina tungettava ne tummimmat värit silmiin ;D


9. Eniten käyttämäni paletti
Dior Night Dust käsipuoli -raukka. Lila-harmaat on niin kuopattu että pannu tulisi kohta näkyviin. Mulla on muitakin Dioreja joita on kuopiteltu mutta tämä paletti on erityisen rakas. Ainut luomiväripaletti jota olen haalinut kaksin kappalein, tosin tuplan tästä möin pois. Tämä pitäisi ottaa tehokäyttöön ja oikeesti käyttää vaikka pois. Nuo sävyt nyt on korvattavissa, tosin tämän laatu on niin mieluinen että löytyykö samanlaista.


10. Paras löytösi?
Dior Cuir Cannage. Muistan että tämä oli viimeisiä viisikoita joita olen liki normaalihinnalla raaskinut ostaa. Muistaakseni maksoi 140 e tilata 3 viisikkoa jostain nettikaupasta. En kyllä enää raaskisi. Noissa on kuitenkin vaan 5 väriä...
Mutta tämä on ehdottomasti parhaita viisikoita, hyvä pigmentti joka sulautuu luomella saumattomasti yhteen. Näyttää kuvassa tylsältä mutta trust me...Diorin viisikoissa on useampi hyvä mutta tämä on kerrassaan loistava kaveri :) 

Tämä on kyllä ihan uskomatonta mitkä jaarittelut taas sain aikaan :D huomaa mikä tunneside mulla on joihinkin meikkeihini...ja miten luomivärit on mun lemppariosastoa meikeissä ;)

Mutta tosiaan vastailkaa tähän, olisi kiva lukea vastauksenne :)

22 kommenttia:

  1. Mulla tuhoutui just jokunen aika sitten tuo Naked Smoky kissan toimesta. Meikkejä oli lipaston päällä kun olin siihen vain jättänyt ja heräsin kamalaan kolinaan niin kissahan se lipaston päällä ja keikkui ja ihmetteli miksi ne meikit putosi :D pahimman kolauksen koki juuri tuo Smoky-paletti josta meni monta väriä täysin rikki. Osa säilyi. Eiköhän se uusi pidä ostaa ;D nuo luomivärit ei muuten laminaatista meinannut irrota millään vaikka kuinka pesi. Hilettä jäi lattiaan eli pigmentti on hyvä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, voi kisua! Meilläkin keikutaan vaikka missä mutta yritän olla särkyvän tavaran kanssa tosi huolellinen ettei mitään särkyisi :/ no joo, uskon että kiva hinkata niitä laminaatista. Lähtiskö miselliliinoilla tai -vedellä? Jos varovaisesti kokeilee saumaa varoen :)

      Poista
  2. Kiva haaste, täytyy kopsata omaankin blogiin 😊

    Abh on paletit on kautta aikojen mun lemppareita ja subculture näyttää aivan upealta.
    Muistan miten ihastelin essencen Princess paletteja kun ne tuli markkinoille, mutta onneksi en mennyt ostamaan jos pigmentti on noin huono!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on huono, napit on niin kovia että niitä pitää raaputtaa että saa väriä irti. Melkoisia pettymyksiä kun ulkoasu oli niin ihana :(

      Poista
  3. Jaiks olin unohtanut koko Tarte in Bloomin. Siispä kiitos muistutuksesta <3 Täytyy etsiä se esiin ja ruveta taas käyttämään, koska se tosiaan on upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, minäkin kaivoin sen esille tämän postauksen innoittamana :D

      Poista
  4. Kiva postaus! Mulla löytyy näistä kaks eli toi tarte ja diorin ruskea paletti.
    Täytyis ottaa tuo tarte hetkeks käyttöön...oon niin urakalla pannuttanu macin pikkupalettia ja UD:n gwen stefania, että vaihtelua jo kaipais🙈

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole käyttänyt Gwen Stefanieta aikoihin vaikka se on kyyllä kiva <3

      Poista
  5. Harmi kun Disney Princess paletit on niin heikkolaatuisia kun ovat niin koreita päällepäin.
    Nythän ne olis outletissa Lalalipstickillä reilut 6€ kipale mutta ei kai kannata edes sillä hinnalla ostaa.
    Joo ja mun puolesta voit jaaritella vaikka kuinka paljon luomiväreistä, ehdoton suosikkialueeni kosmetiikasta puhuttaessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa harmittiko kun näin ne niin halvalla kun itse maksoi puolet enemmän ja ihan surkeita laadultaan. Ei kyllä kannata ellei koristeeksi osta. Niistä ei saa väriä irti edes sormin...

      Poista
  6. Hihi, mun tällaisesta postauksesta tulisi hirmu tylsä. Kolme samaa palettia pyöris varmaan jokaisessa vastauksessa. :D

    Aurinkoista sunnuntaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään on pakko sanoa että sateista maanantaita, onneks eilinen äitienpäivä oli kuitenkin nätti päivä :)

      Poista
  7. Kiva postaus! Tämmöisiä samanlaisia olisi kiva lukea mutta esim. huulipunista tai ripsiväreistä tai siis mistä vain kosmetiikasta. Ns. Arvostelut ja vertailut kiinnostaa aina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit :) huulimeikeistä tämä olisi helppo toteuttaa!

      Poista
  8. Olipa taas kiva haaste :) Voisin itsekin vastailla tähän jossain kohtaa. Tosin, valinnan vaikeus tulee olemaan suuri! :D Onpa harmi että toi Essencen prinsessapaletti oli noin huono :/ Kiva teema ja tosi nätit sävyt niissä, niin laadunkin olisi toivonut olevan kohdallaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo kun nuo nyt ei mitään hirmu halpojakaan olleet! Tosi nättejä ja olisin tosiaankin halunnut niistä tykätä :)

      Poista
  9. Olipa kiva postaus. :)
    Samat ajatukset MR:stä. Tänään sillä meikkasin pitkästä aikaa ja kylläpä sitä väriä tuli. ;D
    Omat lempipalettini ovat tällä hetkellä Ablaze ja Sunset Glow.
    Minulla taitaa olla eniten Isadoran paletteja, kun ovat näppäriä mukaan ottaa.

    Toiveena postaus/postaukset, joissa on käytetty näitä paletteja.
    Erityisesti MR kiinnostaa. Kävin vanhan esittelyn siitä lukemassa ja sain inspiraatiota, mitä seuraavaksi sillä kokeilla. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
  10. Tähän on kamalan vaikea vastata!
    Paras pakkaus ja pigmentti menee Blood Sugar lle, punainen on mun lempi väri.
    Monipuolisin? Olisi ehkä joku Nakuista, tosin Jawbreaker llakin saa vaikka mitä aikaan.
    Paras matkustus? Linda Hallberg infinity dark, kun koko naamankin meikkaa tällä.
    Suurin katumus? Smashbox paletti jonka nimeä en muista ja jota en ole edes kokeillut!
    Parhaat nimet? Thirsty paletissa on kivat nimet.
    Vähiten käytetty? Joku Colourpop, ehkä se My little pony,sävyt on vaan vähän blaah.
    Vaikein? No Sub =D
    Eniten käytetty? ABH Sultry on aika paljon käytetty.
    Paras löytö? Mjaa, ei tuu mitään mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei tuota Sultryä olekaan vaikka periaatteessa se o nätti :) ne Lindan paletit näyttää myös mielenkiintoisilta!

      Poista
  11. Mää en meikkaa, mutta musta on ihanaa lukea postauksia meikeistä ja ajatuksia niistä jne.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3