tiistai 5. toukokuuta 2020

Catrice meikit

Catrice on jäänyt itselle hieman vieraaksi vaikka essencen meikeistä olen kouhkannut pitkään. Catrice on essencen isosisko ja suunnattu aikuisempaan makuun. Catricea myydään pitkältä samoissa paikoissa, itse olen nähnyt Cittareissa ja Carlssonilla ainakin. Omani tilasin lalalipstickistä koska halusin nimenomaan tiettyjä uutuuksia ja Catricea ei myydä missään täällä.


Lalalipstickissä on ilmaiset postarit yli 25 euron tilaukselle. Se on juuri sellainen summa jonka viitsii tuhlata ja joka kyllä täyttyy helposti. Paljon karsin tästäkin tilauksesta pois kun tilaus läheni jo neljää kymppiä....


Outlet kannattaa aina tsekata koska siellä tekee löytöjä. Nämä olivat euron kappale, ei haittaa vaikka osoittautuisivat hutiostoiksi. Coral Crush Baked poskipuna, huulipunat Naked Petals ja Moody Plum. 


Glowy Highlighterit oli myös euron kipale. Vaaleampi shampanjainen on sävyltään Icon ja vaaleanpunaisempi Aphrodite. Huikaisevan kiiltäviä, jopa metallisen hohtavia ja jollain tapaa tosi kermaisia koostumukseltaan. Ei ujoille...


Jotenkin nuo meikkikuvat syö aina värejä, tai vastaus on vaan etten osaa kuvata mutta upean kiiltäviä ovat!!


Tilauksen tein oikeastaan Pro Next-Gen Nudes Slim luomiväripaletin takia. Tämä luksusuutuus sisältää 14 värisävyä matasta glitteriin. Rakastan ruusukullan ja nuden sävyjä, kuten myös Anastasian Soft Glamia, joten tämä oli pakko saada. Koska maksoi vaan 11 euroa niin ei tod konkurssi iskenyt. 


I-h-a-s-t-u-t-t-a-v-a on hän...värit on ihan pigmenttiset, oikea reuna vaatii kerrostamista, mutta kyllä tällä kohtuunäyttävää meikkiä saa. Värit pöllyää yllättävän vähän käytössä. Pidin paletin tosi ohuesta pakkauksesta ja onhan tämä muuten hurjan nätti.




Eiks vaan?!


Viimeisimpänä tilauksen toiseksi mielenkiintoisin juttu. Kulmapaletti viileissä tuhkan ja taupen sävyissä!! Hinta 8 euroa, heti lähti ostoskoriin! Paletissa on 2 highlighteria, 6 puuterista kulmaväriä ja vaha. Koostumukseltaan tämä ei toistaiseksi päihitä ikisuosikkiani Make Up Storea, mutta sille en ole mistään löytänyt korvaajaa. Pidän sen koostumuksesta niin paljon. 


Catricen kulmapaletti pöllyää vähän mutta on pigmenttinen. Täytyy ehkä testailla eri kulmasiveltimillä koska saatan alkaa kyllä pitää tästä enemmän. Tykkään kun tämä on niin "slim", tässä on peili ja tosi monta kylmää sävyä tummasta vaaleaan. Eikä ole mukana mitään siveltimenrutkuja vaan voi käyttää omaa mieleistä. Itse käytän Make Up Storen ja Cailapin siveltimiä, ne on ihan bestit! 


Semmosii ostoksii. Onkos Catrice teikäläiselle tuttu merkki? Sun suosikit merkiltä?


11 kommenttia:

  1. Huultenrajauskynät...lip foundaution pencil. Tosi kestävät ja kermaiset sävyt. Sopii tämmöiselle kuivalle +40 huulelle. Nuden sävyistä oon kuluttanut jo 2.

    VastaaPoista
  2. Niitten suuri Kaviar highlighter on suosikkini, se ei lopu koskaan. Luomiväripaletti on kyllä ihana! Mutta näyttää samalle kuin se kosmetik4lessiltä tilaamani Huda kopio,mutta kuitenkin olis kaunis, ei elä osta!
    HD foundation on tosi hyvä, se alkuperäinen ja peittari.

    VastaaPoista
  3. Luomiväripaletti on kyllä sarjassa miten voi vastustaa.
    Samaa outlettia ollaan muuten koluttu :D

    VastaaPoista
  4. Upea poskipuna, iskin heti silmäni siihen! <3 Merkki on tuttu, mutta en ole itse käyttänyt tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole tuota vielä kokeillut kun mietin onko se liian hohtava ;)

      Poista
  5. Halusin vaan sanoa, että herranjestas, miten hyvä iho sulla on! Terveisin hormonaalisen aknen kanssa kamppaileva, jonka lähikuva ihosta näyttäisi ihan toiselta tällä hetkellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, no voi kiitos <3 itse näen siinä vaan virheitä ja sen olevan kaukana täydellisestä...mutta pitää olla nyt onnellinen koska saattaa itsellekin hormonaalinen akne iskeä, sitä vähän odotellessa. Sinä Mia olet kyllä niin säteilevän kaunis että en ole ikinä kiinnittänyt huomiota huonokuntoiseen ihoon. Kokonaisuus ratkaisee <3

      Poista
  6. Onpas kauniita ja edullisia meikkejä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3