sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Parhaat aurinkopuuterit

Hei! Kesää kohti mennään ja haluankin vinkata teille muutamasta aurinkopuuterista jotka ovat erityisiä suosikkejani ;) Itse käytän aurinkopuuteria lähinnä kesällä. Kalpeana vuodenaikana käytän varjostuksia. Koen aurinkopuuterit usein liian lämpimän sävyisiksi ( mikä nyt lienee tarkoituskin ), mutta moni sävy on liian oranssi tai no, liian lämmin mulle koska olen kalvakka viileansävyinen immeinen. Liian moni aurinkopuuteri jää mulla käyttämättä koska koen usein että ne erottuvat liikaa kasvoillani, vaikka kuinka yritän laittaa varovasti isolla siveltimellä ;)


Kokosin tähän postaukseen aurinkopuuterit jotka eivät ole liian näkyviä, lämpimiä ja joita on helppo käyttää ympäri vuoden.


theBalm Bahama Mama lienee melkoisessa kulttimaineessa. Eikä ihmekään, theBalmin meikit ovat mielettömän hyviä! Bahama Maman paras puoli on hyvä sävy joka ei ole tippaakaan oranssinen. Tämä sopii hyvin varjostuksiin kunhan ei ihan innostu sutimaan, tällä kyllä saavuttaa överit halutessaan. Tässä on kimalletta mutta silti tämä on mattainen swatchissa ja kasvoilla. 

Physicians Formula Butter Bronzer on toinen ikoninen aurinkopuuteri. Suosion salaisuus on varmasti tropiikin tuoksu ja kermaisen helppo koostumus. Pidän siitä että tätä voi sutia melko huoletta ilman rajoja ja lopputulos on luonnollinen päivetys. Butter Bronzer ei ole ihan mattainen mutta hohtoa ei kasvoilla huomaa. 

PuroBIO Bronzer 03. Tämän tulin hankkineeksi @meikkimaanantain kehujen vuoksi. Haluan pakkomielteisesti haalia kokoelmaani vain ne täydellisimmät contoursävyt ja kun tätä kehuttiin harmaaseen taittavaksi, tuli pakkomielle saada tämä itselleni. Tämä vegaaninen luonnonkosmetiikan bronzer on täysin matta ja 03 sävy taittaa hieman harmaaseen. Tämä on ihana varjostuksissa ja pakkauskin on tosi kiva! Nerokas myöskin koska tähän saa ostaa pelkän täyttönapin. PuroBIO meikkejä olen nähnyt Prismoissa, tämän omani ostin Oriolashopista. 


^Bahama Mama, Butter Bronzer ja PuroBIO.


Tässä lempisiveltimeni bronzerin levitykseen. Kuten huomaa niin suosin ehdottomasti isompia siveltimiä ja contourhommiin jätän pienemmät, tiiviimmät siveltimet. 
Real Techniquesin 003 puuterisivellin sopii hyvin myös aurinkopuuterille. Sivellin on aika tiivis ja levittää värin hyvin kasvojen reunoille. 
Välillä vaihdan viistompaan siveltimeen joka saa olla isokokoinen. Naturelin viistosivellin on hyvä silloin kun haluan enemmän varjostuksia. Samaten Dollar Storen halpissivellin, sillä on hyvä tehdä contourit mutta se on myös mukavan pehmeä aurinkopuuterille. Ehkä vähän parempikin koska tällä on hankala tehdä tarkkaa jälkeä, tykkään kun sivellin on iso ja muhkea, aurinkopuuteri leviää sitten laajemmille alueille eikä jää läntiksi ;)

Mutta nyt minä haluaisin kuulla teidän lemppari-bronzerit? Ja parhaat siveltimetkin saapi mainita ;)

22 kommenttia:

  1. Bahama Mama on munkin kestosuosikki<3 Sävy on ihan täydellinen vaalealle iholle! Too Facedilta löytyy myös tosi hyvä mattainen aurinkopuuteri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Smashboxilla on myös mutta en tiedä myydäänkö niitä enää, en siksi ottanut tähän postaukseen mukaan :)

      Poista
  2. Marc Jacobs, Michael Kors ja Guerlain. Jep, en tiedä miksi, mut selektiiviset brändit tekee ihan hemmetin hyviä aurinkopuutereita. :D Chanelilla on muutan kans ihana. Mä tykkään käyttää aurinkopuuterille tosi paljon Real Techniquesin Blush Brushia, koen et se on omaan makuun hivenen liian iso poskipunalle, mut täydellinen aurinkopuuterille. Isadoran Sculptor Brush ja Ecotoolsin Full Powder Brush ovat myös kovassa käytössä, niin ja tietenkin Scott Barnesin 67.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on paljon essencen bronzereita mutta osa on aika hailakoita. Että kyllä sen eron verrattuna hintavimpiin huomaa ;) essencellä on vaan ihania LE-tuotteita niin aina sortuu niihin ;)

      Poista
  3. Ikivanhaa lumenea käytän silloin kun iho on jo päivettynyt. Gosh merkin matta arskapuuteri on hyvä varjostuksiin. Mutta kyllä suosikkini on Diorin Nude.
    Ja levitykseen käytän ebaysta hankkimaa kabukia. Vähän sama kuin sullakin, et en halua länttejä poskiin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Diorin Nude olisi ihana, ne on niin nätin näköisiäkin painatuksineen ja pakkauksineen <3

      Poista
  4. Ostin Lidlistä sen kasvosivellin setin ja ihastuin kahteen suht pieneen pyöreähköön siveltimeen joita käytän bronzer lle ja poskipunalle.
    Noita viuhkamallisia en osaa käyttää aurinkopuuterille.
    PF butter bronzer on ihana, Smashboxin Cali contour issa on hyvä sävy ja Nyxin voidemaisessa highlighter and contour cream paletissa on nätti neutraali bronzer.
    Joskus laitan isommalla puuteri siveltimellä, kuten Ecotools in tai Real Technicsin.
    Haluaisin jonkun massiivisiveltimen Morphe lta.
    Joskus Lorkulta ostin liian oranssisen aurinkopuuterin, en oo pitkään aikaan nähnyt yhtä kummallista sävyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan Lorkku ;D Cali Contourissa on kaikki sävyt ihan täydellisiä ;)

      Poista
  5. Physicians Formulan Butter Bronzer on mun suosikki :) Hyvä sävy ja ihana koostumus! Ei tarvitse olla niin tarkkakaan levityksen kanssa, kun se häivyttyy helposti eikä ole liian pigmenttinen :) Benefitin Hoola on kans hyvä, mutta se tarvitsee työstää siveltimeen vähän paremmin ja keskittyä enemmän levitykseen, jotta ei tule sellaista epätasaista länttiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. BB on kyllä hyvä kun sitä voi vaan sutia enkä ole kertaakaan vetänyt yli sen kanssa :)

      Poista
  6. Kiva idea yhdistää tähän siveltimet samalla. Kolmen tuotteen esittely on hyvä määrä. PuroBio kiinnostavin näistä. Käytän harvoin aurinkopuuteria. Kesäisin muistaessani kaivan aurinkopuuterit esille. ;) Käytän isoa sutia, ei väliä vaikkei olisi juuri bronzer-suti. :D Ihanaa, kun aurinko paistaa! :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en talvella oikein käytä bronzereita, ne erottuvat liikaa vaikka miten yrittäisi varovaisesti laittaa :) Aivan ihanaa, tänään pystyi olemaan t-paidassa ja lyhyissä housuissa!!

      Poista
  7. Mun lemppari bronzeri on Kikolta semmonen joka tuoksuu ihan kaakaolle/suklaalle. :-D (myydään yleensä kausikokoelmissa erinäköisissä paketeissa) Sitä ennen käytin Rimmelin brozeria. Sophdoesnails koukutti käyttämään bronzeria päivittäin, joten kulen ympäri vuoden hieman ruskettuneena, mutta ihan sama. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä varmaan osaat sen sitten häivyttää hyvin, minä pelkään niitä länttejä :D ja talvellakin on meikatessa niin pimeetä että päivänvalossa kaikki paljastuu ;D

      Poista
  8. Mun lemppari on ehdottomasti Physicians Formula Butter Bronzeri ♥

    VastaaPoista
  9. Omat suosikit aurinkopuutereista Beccan capri coast, Marc Jacobsin O!Mega bronze 104 tan-tastic ja Tarten park ave princess. Varjostuksiin käytän Tarten tarteist pro glow to go paletin chisel sävyä joka on täydellinen. -Katiska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitään noista en ole kokeillut mutta kivoilta kuulostavat <3 Tartella on hyviä tuotteita!

      Poista
  10. Maybelline city bronzer 100 light cool on mun suosikki. Kalkkilaivan kapteenina tuota on helppo käyttää. Ainoa miinus on ettei tuota saa kaupoista ainakaan Oulussa vaan täytyy tilata netistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa hyvältä! Nyt on Maybellinet Tokmannilla -40% niin huvikseen voisin kurkata onko tuota täällä :) epäilen kyllä ettei jos ei Oulustakaan saa...

      Poista
  11. PF Butter Bronzer on yksi munkin suosikeista! <3 Tuota PuroBIOa kyllä tekis mieli kokeilla. Muita suosikkeja en vielä paljasta, koska niistä on tulossa mullakin kooste blogiin :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3