lauantai 29. helmikuuta 2020

Helmikuun kosmetiikkaostokset

Terve! Helmikuu olikin lyhyempi kuukausi ja on aika kurkata mitä siinä aikana kuitenkin ennätti ostelemaan ;) sanotaanko näin että isot laskut taas pitivät huolen siitä ettei rahaa ollut ylimääräiseen. Jouduin myös ostamaan neliveto auton joka on sitten aika kallis pitää...dieselverot sun muut...mutta entinen auto oli jo lopussa, huonot renkaat ja pari kertaa luistelin jäisen mäen täysiä alas, useamman kerran ollut pihassa kiinni ja joutunut soittamaan työnantajan hakemaan minut töihin :D meni kyllä niin hermot siihen romuun että päräytin ostaa Audi A4 Quattron ;D sehän ei ole mikään harrastus jos se ei vie kaikkia rahoja...sanotaanko että kaksi harrasteautoa vie minut varmaan perikatoon mutta...johonkin kai sitä pitää sijoittaa rahojaan ;) raudassa ei ole raha hukassa vai miten ne sanoo...

Mutta niihin kosmetiikkaostoksiin!!


Maria Glow -blogin kirpparilta hankin muutaman kivan jutun ;) Jeffree Star huulipunan Scorpio sekä kaksi luomiväripalettia; Pretty Vulgarin Nightingalen ja Storybookin Robin Hoodin :) nämä maksoivat 32 e.


Lähi-Tokmannin ostoksia. Nämähän on erään lukijani mielestä niin junttia, shoppailla jossain Tokmannilla...Benecos kulmakynä & -geeli. Osiksen hiuslakkaa tarjouksesta ( muistelen kyllä tämän olevan huonoa, mut kokeillaan ) sekä pieniä Cailapin meikkimunia silmänalusten meikkaamiseen. Tokun ostot 27 e. Jos ei Tokmannia täällä olisi niin meikkitarjonta olisi vain S-Marketin varassa :/


@meikkimaanantai kehui Insta Storyissään puroBIO Bronzer 03:sta täydelliseksi contoursävyksi. Koska minua kiinnostavat täydelliset sävyt, oli pakko tilata se testiin ;DD onneksi ei ollut hirmu kallis, Oriolashopissa 8 e. Bloggaajakollegalta ostin kirppistelyissä MAC:in kulmatuotteita. Näihinkään ei budjetti kaatunut, 20 e maksoin Mäkkilöistä. 


Oletkauniilta tilasin alennusmyynneistä pari neutraloijaa. Haluaisin kokeilla Bohon neutraloijia mutta ei ole nyt varaa laittaa yli kolmeakymppiä kokeiluun. Testaan ensin vaalean persikkaa ja keltaista L.A.Girliltä että mikä olisi mulle hyvä väri ja opettelen silmäpussien peittämistä :// nämä kun maksoivat 7 e alennuksesta niin ei kallis testata ;)

Siinäpä ne ;D 95 euroa. Jo toinen kuukausi minibudjetilla. Tai ei tämä nyt ihan minimini ole mutta paljon hyviä ale- ja kirppislöytöjä :) vähän pelottaa jos joutuu sen uuden läppärinkin ostamaan, mulla nimittäin loppuu toinen työ. Onneksi saan toisessa osa-aikatyössä enempi tunteja niin ei ihan ole työttömänä. Olen oikeasti joutunut nyt kokemaan sen ettei pienemmillä paikkakunnilla ole tarjolla töitä. Onneksi tässä nyt pärjää mutta ei vaan ikinä ole liikoja rahaa. Tai aina kai se kaikki menee mitä tuleekin ;)

Mitä ostoksia sinä teit tässä kuussa?

32 kommenttia:

  1. Olipa kivoja ostoksia! Ja hyvään hintaankin vielä ;) Mutta voi apua tota sun lukijaa.. Mitä väliä sillä on mistä ne kosmetiikkansa ostaa? :D Kaikki ei ilmeisesti tajua, ettei joka paikassa ole ne Stockat ja Sokokset kilometrin päässä kotiovelta. Ja vaikka olisi niin eiköhän se ole ihan yhtä ok ostaa sitä kosmetiikkaa sieltä kuin vaikkapa just Tokmannilta tai muusta vastaavasta puljusta. En ymmärrä miksi tollasia pitää erikseen ruveta edes kommentoimaan, mutta tuskinpa sä kovin henkilökohtaisesti jaksat tollasia kommentteja edes ottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En jaksa :) kun tiedän kuka tämä stalkkaaja on. Lähin Sokos on 120 km päässä niin en lähde huvikseni ajamaan. Toisekseen, aika monessa tuotteessa on Sokoslisä niin ostan mieluummin halvemmasta paikasta tai odotan tarjouksia. Sama Lumenen tuote maksaa varmasti Stockmannillakin 5 e enemmän niin kyllä se sama tuote kelpaa ihan hyvin Tokmannilta ostaa :D

      Poista
  2. Heh, mä ostan vaatteitakin Tokmannilta, kuinkahan junttia se jonkun mielestä on:DD Sieltä saa ihan samojakin juttuja kuin vaikka Stockaltakin, mutta ilman Stockmann-lisää hinnoissa.

    Tuo Benecosin kulmageeli on kyllä superpitävää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostan myös, urheiluvaatteet on siellä paljon edullisempia kuin urheilukaupassa. Joskus jotain paitojakin jos on hienoja :) Benecosin kulmageeli tulee heti käyttöön kun entinen loppuu, en olekaan ennen tuote testannut ;)

      Poista
  3. Heh, se on jännä kyllä miten jo jossain "halppiskaupassa" käyminen saa niskakarvat joillain pystyyn, ihan kuin siellä myytäisiin jotain kuraa :D Itsellekin Tokmanni on kuulunut jo lapsuuteen ja koska lähin oli Kiteellä, niin se oli melkeinpä jo luksusta! Kun omalla kylällä oli vain alkuaikoina K-market + R-kioski, sekä pienempi Tarmo-lähikauppa, myöhemmin tuli sitten S-market.

    Vielä jännempää oli tulla Joensuuhun ja auto ajettiin aina Metropolin parkkiin ja juoksujalkaa Anttilan Top Ten -osastolle :'D


    Mie tein helmikuussa Oriflame ja Avonin tilaukset, ilmaisien postareiden myötä myös Dermosilille, tietty Boxycharm ja Sokoksen verkkokauppaan, ostin kaksi uusinta Muumimukia alekoodilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun ei Anttilaa enää ole, se oli hyvä kauppa :) ja uusimmat Muumimukit on ostoslistalla!

      Poista
    2. Heli H:n kommentista tuli mieleen yhden kaverin ihmettelevä kysymys ala-asteelta, kun oli meillä kylässä.

      Meiltä on siis about 3 km Tohmajärven keskustaan ja kaveri asui silloin ihan siinä ydin"keskustassa", ihmetteli sitä, miten voidaan asua noin syrjässä :D Asuttiin hänen mukaansa maaseudulla. Muistellaan vieläkin tätä ihmettelyä vanhempien kanssa, että joillekin se 3 km etäisyys keskustasta voi olla jo maaseutua :D

      Poista
    3. Apua ;D itse olen syntynyt maaseudulla josta oli lähimpään kylään 10 km ja toiseen 18 km :D

      Poista
  4. Täällä Hgissä asuva juntti, joka silti shoppailee myös Tokmannilla, vaikka ois mitä kauppoja saatavilla. En ymmärrä miksi pitäisi samasta tuotteesta maksaa enemmän muualla. Kyllä taas huomaa, että meitä on joka junaan.... Kiitos hienosta ja kiinnostavasta blogista.

    VastaaPoista
  5. Mitähän junttia siinä on :D Tokmanni on kauppa siinä missä esim prisma yms ja myy samoja tuotteita pitkälti. Ihan hyvää ja hyvän hintaista kosmetiikkaa :D Alien paletin ostin facekirpparilta. Vielä en oo kokeillu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat tuotteet niissä on...Tokmanni on kans siitä hyvä kauppa kun samalla reissulla saa kaiken; mies remontti- tai autotarvikkeita, minä kodin tavaraa, kosmetiikkaa, eläinten ruokia...siivoustarvikkeita ja papereita...Ja hintojahan kannattaa vähän vertailla että mitä esim.Maybellinen meikit maksaa jossain Stockkalla ja mitä Tokmannin -40% alessa :) Alien on kyllä ihana paletti, oon taas ihastunut siihen enemmän.

      Poista
  6. Äet osti uusimmat muumi mukit, ihanan keväiset ne on.
    Tässä kuussa ostin J* Blood lust in, kynsiasioita essenceltä ja tilasin Yesstylestä Korea meikkejä, mutta paketti ei ole vielä tullut. Benecos hyväntekeväisyyspaletti Sannin kanssa, Colourpop rajaustuotteita ja Catricen uusia Petan kanssa tehtyjä huulipunia. Ja just tilasin nine zero lacquer iltä kun on alepäivä. Eli ihan liikaa taas...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun ois tehnyt mieli tilata se viileä hyväntekeväisyyspaletti mutta kun en oikeasti tarvinnut...se oli ihana idea kuitenkin ja ne Benecosin paletit on huippuja!

      Poista
  7. Tokmannilla on tosi hyvä kosmetiikkavalikoima, itsekin asioin siellä säännöllisesti vaikka täällä on kosmetiikkaa myynnissä muuallakin.
    Kivoja ostoksia ja maltillinen summa.

    Mulla meni vähän yli budjetin mutta johtui laivareissusta, josta tuli ostettua kosmetiikan lisäksi hajuvesi joka oli yksittäisenä ostoksena arvokas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hajuvedet on arvokkaita mutta kestävät kyllä pitkään ;)

      Poista
  8. Melkein alkoi naurattamaan Tokmanni junttikauppa :D
    Miten voi jonkun mielenrauhan päälle käydä missä joku muu asioi.
    Täällä Kuusamossa on myös Cittari ja Prisma, mutta kosmetiikan osalta noissa ei likikään kaikkea valikoimaa ole mitä etelän isoimmissa kaupoissa.
    Ilomielin jatkossakin asioin siellä maalaisten halpiskaupassa, Tokmannilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on lähin Cittari Lieksassa 70 km päässä, muut sitten Joensuussa. Eikä tuossakaan Cittarissa hirveän iso kosmevalikoima ole eikä Lieksassa tuli ikinä asioikseen käytyä. En minäkään ymmärrä miksi se niin häiritsee missä asioin...kun minua ei haittaa ettei täällä ole muita kauppoja. Saan ostettua isommista kaupungeista tai tilattua netistä. Ja sitä vähemmän kuluttaa mitä vähemmän on valikoimaa ;) toisekseen, jos olen jonkun mielestä maalainen tai juntti niin voi voi :DD

      Poista
  9. Mä innostuin tilaan eka kertaa skincitystä. Ihonhoitoo n 100 e ja sain sen ison kaupanpäällisen. Sieltä tuli monta uutta hyvää tuotetta, joita ehkä jatkossakin ostan. Sitte ostin clarinsin puuterin. Tais mennä noin 140 e tähän kaikkeen yhteensä. Mutta ei mitään turhaa ostosta tai lohtushoppailua😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hirmu ihania ostoksia <3 ihonhoitoon ei voi panostaa liikaa, itsekin sen ymmärtää nyt näin kuivaihoisena ja silmäpusseista kriiseilevänä ;D

      Poista
  10. Siis mitä ihmettä?! Mä asun kaupungissa, missä on sekä Sokos, että Stockka, että useampi Soksen Emotion. En edes tiedä mitä muita kosmetiikkaliikkeitä tai montako Prismaa ja Cittaria. Ja teen kosmetiikkaostokset pääosin naapurikunnan Tokmannilla sekä yhdessä City-Marketissa, missä kosmetiikkaosastoon on panostettu todella isosti. Jotain tiettyjä merkkejä/sarjoja/tuotteita taas tilaan netistä. Ja tilaisin niitä netistä joka tapauksessa, vaikka olisivat muutaman km päässä keskustassa vaikkapa Sokoksella myynnissä.

    Just ehkä viikko sitten yllätyin Tokmannilla, miten monta eri pientä luonnonkosmetiikan sarjaa oli tullut myyntiin. Varmaan kokeiluluontoisesti. Lisäksi esim kangasnaamioita oli ihan älyttömästi erilaisia eri merkeiltä. Viime vuonna kun etsin siskolle lahjaksi yhtä CG-hypetyksen vuoksi kaupoista loppunutta hoitoainetta, niin Tokmannilta löysin.

    Ja vaikkapa juurikin kuumimman CG-hypen aikaan meidän Citymarkettiin oli koottu oma ständi metodiin sopivista tuotteista, kun taas Prismassa oli samat loputtomat Garnier/lorkkurivit hyllyissä kuin aina.

    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuopiossa asuessa sielläkin oli oma cg hylly :) Tokmannilla on oikeasti tosi laaja kosmetiikkaosasto, onkohan se meilläkin 4 pitkää hyllyä + essence, Lumene, Maybelline sekä luonnonkosmetiikan merkeille oma hyllynpääty. Kangasnaamioitakin on tosi paljon erilaisia ja aina kaikki uutuudet ekana Tokmannilla.
      Kuopiossa asuessa en niin kiinnittänyt huomiota Tokmannin kosmetiikkahyllyihin, ehkä just kun oli se Sokos ja Emotion. Täällä vaan ei muuta ole enkä halua aina tilata netistä kun sitten ostoskoriin tarttuu helposti muutakin ;)

      Poista
    2. Ja olen siis ehdottomasti sitä mieltä, että Tokmanni on junttikauppa:D Just mulle sopiva. Olen ostanut vaatteitakin sieltä. Tokmanni on niin junttikauppa, että myy jopa kotimaisia vaatteita. Ajatella:)
      -Tiia

      Poista
    3. Näinpä ;) ihan myy Adidaksen vaatteitakin että on onpas junttimaista ;)

      Poista
  11. Ymmärrän kyllä, ettei halua rahojaan hukkaan heittää. Bohoa kuitenkin suosittelen. :) Käy kokeilemassa, kun satut sitä myyvän liikkeen liepeille. ;)
    Niin, ja autot voivat olla varsinaisia rahareikiä. Onneksi nyt ei tarvitse enää luistella. ;)
    Oma ostokseni taisi rajoittua Weledan skin food light -voiteeseen. Aika hyvin. :D
    Benecosin kulmageeli kiinnostaa ja meinaan ostaa sellaisen jossain vaiheessa. Kynä on jo. Geelit ovat niin näppäriä käyttää. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä otin nyt käyttöön Skin Food Lightin mutta en ole varma vielä pidänkö siitä, ei ainakaan toiminut MACin meikkivoiteen alla. No nuo L.A.Girlit oli kyllä hukkaan heitettyä rahaa, liian kuivakoita minulle joten Boho seuraavana <3

      Poista
    2. Seuraava kokeiltava onneksi jo tiedossa. ;)
      Jos skin food light ei toimi kasvoilla, kokeile sitä käsi- ja jalkavoiteeksi. Normaali skin food on minulla siinä käytössä. :)
      Ihanaa alkanutta viikkoa. :)
      t. TQ

      Poista
    3. Mukavaa ja aurinkoista viikkoa, kokeilen sitten tassuille jos ei kasvoilla toimi, kiitos vinkistä <3

      Poista
  12. Tosi maltilliset ostokset! Voisinpa sanoa itse samaa. 😬
    Kyllä mäkin ostan Tokmannilta kaikkea ihan vaatteista lähtien. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, kiva kuulla että on muitakin Tokmanni -shoppailijoita ;))

      Poista
  13. Voi hyvänen aika. Tuollaiset kommentit jonkun Tokmannin junttiudesta kuuluvat yläkouluaikoihin. Kyllä minustakin halpa-hallin vaatteet oli noloja vuoden 2004 paikkeilla, kun olin 13v.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, vain Levikset ja Adidakset 3-raitaverkkarit oli in meidän nuoruudessa ;D en varmasti halunnut Halpa-Hallin vaatteita silloin!

      Poista

Kiitos kommentista <3