tiistai 11. helmikuuta 2020

Testissä Bluesky geelikynsilakka

*Saatu ilmaistuote.

Sain CesarsShopista testiin Bluesky geelikynsilakkoja sekä tarpeet geelilakkauksen tekoon. En ole vielä hirvinnyt tehdä geelilakkausta mutta geelikynsilakkoja olen kokeillut. Tänään kerron niistä enemmän.


Bluesky on uusi CesarsShopin maahantuoma sarja jolla on valikoimassaan geelikynsilakkoja sekä geelilakkoja kaikissa mahdollisissa väreissä. Kaikkiin Bluesky tuotteisiin voit tutustua tästä, merkki on 3-free/eläinkokeeton/vegaani.

Geelikynsilakka on meille kotikäyttäjille tutumpi tuote aloittaa. Kyseessä on siis ihan normaali perinteinen kynsilakka jota ei tarvitse kovettaa uunissa. Joka levitetään kuten perinteinen kynsilakka mutta joka näyttää kuitenkin geelilakkaukselta.


Bluesky kynsilakka tarvitsee alleen oman primerin eli Sunny Gel Basen. Tämä aluslakka kuivuu tahmeaksi joten se tuntuu antavan erinomaisen pysyvyyden geelilakalle. Seuraavaksi levitetään tietysti geelikynsilakka, mulla sävynä on peruspunainen Kiss My Red


Olen tehnyt Bluesky geelikynsilakkauksen nyt parina kertana ja todennnut että kannattaa levittää lakkaa ohuelti. Geelilakkaus jää normaalia kynsilakkaa pehmeämmäksi ja lohkeaa nopeammin pois mikäli lakkaa on liian paksusti. Minä joudun pahimmillaan olemaan kosteat puuvillahanskat + kumihanskat kädessä kuutisen tuntia päivässä joten huomaan että minulle ei geelilakkaus näihin päiviin sovi. 

Geelilakka viimeistellään Sunny Gel Top Coatilla. Jos käytät päällyslakkaa punaisen kynsilakan kanssa, pyyhkäise lakan suti talouspaperiin ennen lakkapulloon viemistä. Muuten viet punaista lakkaa tuoreeseen päällyslakkaan ja se värjääntyy. Päällyslakka antaa upean kiillon ja viimeistelee lakkauksen geelimäisen pulleaksi ja kiiltäväksi. Rakastin näitä kynsiä, kyllä vaan geelilakka näyttää paremmalta!! Kiss My Red oli kivan värinen, aika neutraali punainen.


Itse totesin että geelilakkaus näyttää hyvältä ja pysyy mikäli et muhita käsiä hanskoissa tai vedessä. Niinä päivinä jolloin kynnet olivat rasituksella, lakkaus lähti irtoamaan kärjistä. Bluesky geelilakka on OPI Infinite Shinen tapainen eli pehmeää ja helpommin taipuvaa kuin normaali kynsilakka. 
Bluesky lupailee 14 päivän pysyvyyttä. Vaikka se ei itsellä toteutunut, miksi se ei toimisi ihmisellä jonka ei tarvitse tehdä töitä käsillään? Mulla on kynnet aina rasituksella ja olen tottunut että tarvittaessa lakkauksen saa siistiä päivittäin. 

Suosittelen testaamaan näitä Bluesky kynsilakkoja mikäli geelilakat kiinnostavat mutta et omista tai tahdo kuivattaa kynsiä uunissa. Tämä lakkaus poistetaan normaalin kynsilakan tavoin ja lakataan tosiaan perinteisen kynsilakan tapaan. 

Bluesky kynsilakat löydät tästä! Lakat 12,40 e. Tulen testaamaan myöhemmin Blesky geelilakkauksen joten pysyhän kuulolla ;)

Oletko jo kuullut tästä mainiosta sarjasta tai peräti kokeillut itse? Kiinnostavatko geelilakat perinteisiä lakkoja enemmän?

6 kommenttia:

 1. Ihan tuntematon sarja itselle. Olen vain käyttänyt geelilakoissa Essien Gel Efectejä, mutta musta ne lakat on huonoja. Sen sijaan Gel Effect päällyslakka tavallisen lakan päälle, niin laukkaus pysyy ja pysyy. Toisin kuin itse geelilakkojen päällä, mulla lähtee lakat helposti pois. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole Essien geelilakkoja kokeillut mutta se päällyslakka kiinnostaa, olet sitä niin paljon kehunut :)

   Poista
 2. Puhut geelilakasta ja geelilakkauksesta vaikka kyseessä on ihan tavallinen kynsilakka :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä on geelikynsilakka, eri asia kuin tavallinen kynsilakka :) geelilakkaus on eri asia, siihenkin löytyy tarpeet Blue Skylta ja itselläkin ne siis ole, mutta ne eivät ole näitä ;)

   Poista
 3. Nätti väri. Näin merkin ensimmäistä kertaa tällä viikolla, kun kävin Cesarsshopin sivuilla.
  Kiitos hyvästä vinkistä päälilakan värjääntymisen estämiseksi. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua merkkiin jos innostut enemmän geelilakoista :)

   Poista

Kiitos kommentista <3