maanantai 17. helmikuuta 2020

Ensikosketus Beauty Garden tuotteisiin

Tuotteet pr-näytteitä.

Beauty Garden on merkki jota olen halunnut testata ikuisuuden. Ranskalaisen 100% luonnonmukaisen luomubrändin ihanat pakkaukset ja luonnolliset ainesosat ovat kiinnittäneet huomioni. Brändin idealogina yhdistyy korkea laatu, ekologisuus, tuoreus ja puhtaus. Satokausikosmetiikkaa, näin voisi merkkiä kuvailla!

Tuotteet nimittäin valmistetaan aina sadonkorjuun jälkeen oman puutarhan antimista. Mikäli satoa ei saada, ei tuotteita voida valmistaa! Ihonhoitototteet ja yrttihaudukkeet valmistetaan luomuraaka-aineista jotka viljellään omassa Auriacin puutarhassa. 
Ainesosina mm. kurkkua, porkkanaa, kurpitsaa ja kamomillaa. Säilöntäaineena käytetään retiisiä ja luonnon omaa e-vitamiinia. 

Tuotteissa ei käytetä turhia täyteaineita, vaan kaikissa tuotteissa on 20% päävaikuttavaa ainesosaa. Käsintehdyt, korkealaatuiset luomukosmetiikan tuotteet sisältävät korkean luomupitoisuuden, aina vähintään 95%. Beauty Gardenilla on NaTrue -sertifikaatti ja osa tuotteista on vegaanisia, kaikki eläinkokeettomia. 

Palatakseni Beauty Gardenin pakkauksiin, itselle ovat jääneet mieleen kauniit lehmuspuiset pakkaukset jotka ovat sisältä lasia, sekä etiketit jotka kertovat tuotteiden pääraaka-aineen. Olen aina ajatellut että haluan kokeilla sarjaa ja muutama tuote on ollut ostoslistalla. Minua ovat kiinnostaneet kurkkunaamio ja orvokkiputsari, porkkanavoidekin kuulostaa ihanalta ;) nyt sain muutamia tuotteita testiin, kiva oli päästä kokeilemaan sarjaa ensi kertaa :)


Kehäkukkavoide on koko vartalon voide. Se pehmittää ihoa ja kosteuttaa karitevoin avulla. Kehäkukalla on korjaava vaikutus joten voide korjaa mm.epäpuhtauksien jättämiä ihovirheitä. Täyteläinen, helposti imeytyvä voide sopii vaikka meikin alle! Itse pidän tästä käsi- ja kynsinauhavoiteena, kuivien jalkojen ja säärien kosteuttajana ja kaikkien vartalon kuivien kohtien yleisvoiteena. Vegaaninen, hinta n.38 e. 


Päivänkakkaraseerumi sisältää 20% päivänkakkaraa joka on ihoa napakoittava ainesosa. Kuivan talvi-ihon unelmatuote sulaa iholle hierottaessa öljymäiseksi. Itse kuvailisin tätä keltaiseksi balsamiksi, seerumi on vähän hassu nimitys näin kiinteälle tuotteelle. Päivänkakkaraseerumi on ihan mielettömän riittoisaa, pieni määrä riittää ja tämä 30 ml kokoinen purkki kestää ikuisuuden. 
Seerumin päätehtävä on poistaa iholta väsymyksen merkkejä tasoittamalla pintajuonteita. Tämän kerrotaan sopivan myös silmänympärysiholle mutta itse en allergioiden takia ole uskaltanut kokeilla. Seerumi kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja täydellinen tuote kuivalle,  juonteikkaalle ja ryppyiselle aikuiselle iholle. Hinta n.43 e.


Ravitseva kehäkukkakäsivoide sisältää kehäkukan lisäksi karitevoita, joten tämä onkin todellinen talvikäsien pelastaja! Tuhti, täyteläinen voide superhoitaa karheuden pois käsistä ilman rasvaista tunnetta. Käsivoide sopii paremmin iltakäyttöön koska tämä kuitenkin imeytyy hetken ajan. Tämä on todella pehmentävä käsivoide ja tälläistä tosissaan tarvitsee talvella. Hinta n.21 e. 


Piparminttu-nokkos kasvovesi sopii ihon päivittäiseen kosteuttamiseen ja raikastamiseen. Piparminttu puhdistaa ihoa, nokkonen rauhoittaa ja antaa iholle B-vitamiinia. Tämä kasvovesi on oivallinen rasvoittuvalle ja sekaiholle mutta sopii kyllä kaikille ihotyypeille. Oma pintakuiva sekaihoni puhdistuu kasvovedellä mielettömän hyvin mutta tuoksu on tässä kasvovedessä todella ärhäkkä.  Kasvovesi on vegaaninen ja hinta 20-26 e. 

Beauty Gardenin jälleenmyyjät löydät tästä, tuotteita myyvät ekoliikkeet ja kauneushoitolat. Ihonhoitotuotteisiin voit tutustua lisää tässä jos kiinnostuit muistakin tuotteista.  

Oliko Beauty Garden sinulle ennestään tuttu merkki, mikä tuote kiinnostaisi eniten?

14 kommenttia:

  1. Beauty Gardenin kurkkunaamio on huippu! <3

    VastaaPoista
  2. Blogeista olen tästä sarjasta lukenut. Olen tainnut messuillakin nähdä. Pakkaukset ovat jääneet mieleen. Seerumi ja kasvovesi esittelemistäsi kivoimmat. Naamiosta olen myös muistaakseni lukenut hyvää.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogeista tämä on mullekin tuttu, pakkaukset on aika herkästi mieleenjäävät :)

      Poista
  3. Kiva kuulla tuotteista, ainakin ulkoasu on oikei houkutteleva ja mielenkiintoisilta vaikuttavat!

    VastaaPoista
  4. Naamiot ovat ehdottomasti sarjan parhautta, rakastan niitä. Varsinkin kurkkunaamio on tosi kiva.

    VastaaPoista
  5. Näiden pakkaukset ovat niin kauniit <3 Tuotteita en ole testaillut, vaikka kiinnostavilta kuulostavatkin :)

    VastaaPoista
  6. En oo ees kuullu koko merkistä, kivan näköisiä pakkauksia (:

    VastaaPoista
  7. Toi käsivoide näyttää ihanan kermaiselta! Mulla myös testissä tuo kasvovesi tällä hetkellä :) Päivänkakkaraseerumia aikoinaan myös testasin, mutta en ehtinyt millään kuluttaa sitä loppuun ennen sen vanhentumista, kun on tosiaan ihan super riittoisaa. Ja "seerumi" tosiaan hassu nimi mustakin, kun on enemmänkin balmi tms :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan mielettömän riittoisaa, itse kun en uskalla laittaa paljoa kerralla ettei ärsytä silmiä :) tuo kasvovesi on jännä, tavallaan kiva ja kiinnostava yhdostelmä mutta tuoksultaan vähän tymäkkä ;D

      Poista

Kiitos kommentista <3